SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Kapás Boglárka az Instagram-oldalán jelentette be, hogy visszavonul

A világbajnok úszónő egy sajátos Instagram-bejegyzéssel tudatta a nagyvilággal, hogy idén decemberben szándékozik visszavonulni a profi versenyzéstől.

Link másolása

A világbajnok úszónő a közösségi oldalán egy sejtelmes bejegyzésben tudatta a nagyvilággal, hogy decemberre tervezi a visszavonulását.

A sportoló több fotót is megosztott az Instagram-oldalán, és az egyik fotón egy határidőnapló volt látható, amin az szerepelt, hogy

"Rövidpályás vb (?), visszavonulás".

A fotót a 24.hu szórta ki. A lap felidézte, hogy az úszónő korábban már beszélt arról, hogy a pályafutását az idei párizsi olimpiával szeretné lezárni.

Ezt megerősíti az is, hogy a naptárjába beírta azt is, hogy

"olimpia Párizs (utolsó)".

A posztjából kiderült az is, hogy Kapás Bogi leginkább hazai közönség előtt búcsúzna decemberben, ugyanis ekkor tartják a rövidpályás világbajnokságot Budapesten.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Istenes Bence és Csobot Adél vidéki életükről vallottak: „Emberek nyaralni jönnek ide, és mi itt lakhatunk”
Ősszel költöztek be a családi házukba a Balaton-felvidéken, de még nagyon sok munka van az ingatlannal. Adél azonban nem bánja, hogy ilyen komótosan haladnak.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. április 20.


Link másolása

Ősszel költözött be a még teljesen el nem készült otthonába Csobot Adél és Istenes Bence. Az elmúlt hónapok eseményeiről vlogsorozatban számoltak be, ahol többek között arról is beszéltek, hogyan haladnak a Balaton-felvidéken található családi házuk építkezésével.

A legutóbbi, pénteken feltöltött videójukban arról volt szó, hogyan érzik magukat vidéken.

"Ahol most tartunk az az állapot, hogy a ház már jó ideje beköltözhető állapotban van, úgyhogy mi be is költöztünk. Nagyon sok részét már berendeztük és belaktuk, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok.

Lehet, úgy tűnik, hogy nagyon bánatos mondjuk, de nem! Mindig mondom a Bencének, hogy szerintem baromi jó, hogy ilyen finoman, mondhatni komótosan haladunk, mert így mindennek lehet örülni"

– hangsúlyozta Csobot Adél, majd hozzátette, hogy szeretne mindenre kellő időt hagyni, minden fázist megélni.

Istenes Bence elmondása szerint, ő hitt abban annak idején, hogy tavaly augusztusra teljesen elkészülnek az építkezéssel. De később rá kellett jönnie, mennyi munka van még a házzal, miután az felépült, amire egy jó példa, amikor a vlogban egy ponton megmutatja, Málna nevű kutyájuk, milyen kellemetlenséget okoz néha.

"Itt meg szoktam állni egy kicsit, csak nézem a tájat, és egyszerűen hálás vagyok.

Annyira gyönyörű ez! És itt lakhatunk! Emberek nyaralni jönnek ide, gyönyörködnek a tájban, és nekem minden reggelemnek a része, hogy ezt láthatom"

– mondta a műsorvezető, aki munkája miatt rendszeresen megy Budapestre, ahol ma már el sem tudná képzelni az életét.

"Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek, akik a környezetünkben vannak, a lelassult környezet. Ezek apró dolgok, de ez része a mindennapi életünknek."

A teljes videó ITT tudod megnézni.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Varga Feri: „Bettivel úgy döntöttünk, hogy mi más utat választunk”
Egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni - mondta az egykori megasztáros énekes.

Link másolása

Varga Feri a Megasztár harmadik évadának második helyezettje lett, akkoriban ő volt az ország legismertebb fogtechnikusa. A műsor után aztán kiderült, hogy az akkor kétgyerekes apuka beleszeretett a Megasztár vokalistájába, és teljesen új életet kezdett - írta meg a sassy.hu.

Nem csak a szakmáját, az egész előző életét maga mögött hagyta. Azóta rengeteg év telt el, és döntése őt igazolta. Balássy Bettivel három gyerekük született, és most is boldogok együtt.

Csakhogy a kezdetek nem voltak egyszerűek. Így vall erről a Story magazinnak:

„Akárhonnan nézzük, egy álom teljesült azzal, hogy a zenéből élhetek meg. Amikor a műsor véget ért, a zenei világ egy teljesen ismeretlen terep volt számomra, ugyanis addig fogtechnikusként dolgoztam. Volt egy menedzserünk, aki mindent intézett, de

egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni. Én szeretnék lemenni egy strandpapucsban a boltba anélkül, hogy lefotóznának. Szóval akkor hoztunk egy döntést, hogy mi más utat választunk.

Ez eleinte okozott nehézségeket, de ma már nagyon jól működik ez a dolog. Örülök, ha felhívnak, szívesen adok interjút, de nem ez a fontos, hanem a dalaink, a koncertjeink minősége”

Amikor arra terelődik a szó, hogy megviselte-e a második hely, amikor már tényleg karnyújtásnyira volt csak tőle a főnyeremény, így felel:

„Jól fogtam fel, hogy második lettem.

Ma is vidáman emlékszem az utolsó időszakra, amikor már csak ketten voltunk Rúzsa Magdival, készültünk a döntőre,

és nagy ritkán összefutottunk a hatalmas épületben. Nyilván jobb elsőnek lenni, de hosszú távon az a fontos, hogy ki hogyan sáfárkodik a műsor hozta lehetőségekkel, és akkor azért a második-harmadik hely is teljesen rendben van.”

Arra az esetre pedig, ha éppen nincsenek fellépéseik, mindketten új szakmát tanultak. Ferit már nem a fogtechnikusi munka érdekli, ő asztalos lett, Betti pedig tanít, és képzett lábápoló is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
21 millió dolláros háza mellé 5 milliós parasztházat vásárolt Meghan Markle
Lefordítva: 7,7 milliárdos háza mellé egy 1,85 milliárdost is vett. Egy netflixes főzőműsor miatt kellett az ingatlan.

Link másolása

Meghan Markle új háza öthektárnyi avokádó- és citromliget között található, a kaliforniai Montecitóban található Tiburon Bayben. Az épület mindössze 2 mérföldre található Harry herceg és Meghan eredeti, 21 millió dollárt érő házától – informál a Blikk.

Meghan sorozata a „főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeinek megosztásáról” szól majd.

A hercegné ügyel arra, hogy tisztes távolságot tartson igazi otthonától, ahol ő és Harry nevelik két gyermeküket, Archie-t és Lilibetet.

Az új ház bár nem annyira nagy és fényűző, mint az otthonuk, de azért el van látva négy hálószobával, öt fürdőszobával és egy tágas konyhával.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„A legjobb, ha fiatalon szerelmeskedtek” - Palácsik-Ráthonyi Tímea a petesejtekről üzent a fiatal lányoknak
Andy Vajna özvegye szerint minden fiatal lánynak érdemes megfontolni a petesejtek lefagyasztását, mielőtt túl késő lesz.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 21.


Link másolása

Korlátozott ideig elérhető Instagram-történeteiben a petesejtek lefagyasztásáról írt Palácsik-Ráthonyi Tímea, vette észre a 24.hu.

„Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés” – írta Andy Vajna özvegye, aki korábban bevallotta, hogy az utóbbi két évben négy babát is elveszített.

„Én 35 évesen fagyasztottam le először, de sajnos eddig nem működött még az sem. Sokszor meg azt gondolom, hogy az IVF (lombik) csak pénzrablás, iszonyatos hormonterhelés, és még inkább abnormális petesejtek jönnek létre” – írta a folytatásban az üzletasszony, aki tavaly újra férjhez ment. Palácsik szerint a testi és lelki megtisztulás, valamint a stresszmentes életvitel segíthet, „és a jó Isten”.

„De a legjobb, ha fiatalon szerelmeskedtek, csak nyilván a babához meg kell teremteni a környezetet” - írta a posztban Szerinte a sok hormonkezelés után „csak a fájdalom marad, főleg lelki, meg ciszták, vetélés, hormonzavar”. Hozzátette: sokaknál sikeres az eljárás, másoknak utóbb természetes módon sikerül teherbe esniük. Érzékeny témának tartja ezt, aminek szerinte spirituális vonatkozása is van.

„A baba választja meg a szüleit, és hogy mikor akar megszületni. Vagy szerintetek csak sima biológia? Mert egy olyan anyához, aki később megveri, megkínozza és megöli a gyerekét, miért születik gyerek?” - tette fel a kérdést Palácsik-Ráthonyi Tímea, aki szerint már a párválasztás is „marha nehéz, kezdve azzal, hogy eleve kevesebb a férfi”.


Link másolása
KÖVESS MINKET: