News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Johnny Depp drámai vallomása: 11 éves kora óta használ drogokat

Rágalmazás miatt perelte be Johnny Depp egykori feleségét, aki viszont ellenkeresetet nyújtott be ellene. Az egykori álompár most Virginában áll bíróság elé, ahol a színész drámai vallomást tett a múltjával kapcsolatban.
Fotó: Northfoto - szmo.hu
2022. április 20.


Link másolása

hirdetés

Újabb fejezettel bővül Johnny Depp és Amber Heard viharos viszonyának a története, az egykori álompár ugyanis újra bíróság előtt próbálja bizonyítani az igazát a másikkal szemben. Ezúttal Virginában kezdődött egy eljárás, mert

a színész 50 millió dollárra perelte be az egykori feleségét, mert Heard azt állította róla, hogy bántalmazta.

Depp szerint ezek a "valótlan vádak átjárták az iparágat, világhírűvé lettek és számos körben tényként fogadták el".

A Daily Mail korábban azt írta, hogy a per várhatóan hat hétig fog tartani, és a tanúk között lesz többek között James Franco, Elon Musk és Paul Bettany is.

Cserébe Heard 100 millió dolláros ellenkeresetet nyújtott be Depp ellen, mert szerinte a volt férje jogi csapata hamisan vádolja őt rágalmazással.

A 444 beszámolója szerint Depp vallomásában most kijelentette, hogy soha nem jutott el odáig, hogy bármilyen módon megütötte volna Heard kisasszonyt, és soha életében nem ütött meg egyetlen nőt sem.

hirdetés

A sztár emellett nem csak a kapcsolatuk korai szakaszáról beszélt, hanem korábbi drogproblémáiról is.

A színész szerint

11 éves kora óta él szerekkel, amikor édesanyja nyugtatóit csempészte ki a szekrényből, és 15 éves korára már minden általa ismert drogot kipróbált.

Ezekhez azonban soha nem a bulizás miatt nyúlt, inkább azért, hogy „tompítsa az átélt traumák fájdalmát"”. Azt is elmondta, hogy miután hátsérülést szenvedett a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken forgatásán, egy vényköteles opioidtól került függőségbe. Erről pedig négy-öt évvel később, pont a Heard-el való kapcsolata közben próbált leszokni. Depp azt is elismerte, hogy marihuanát szív, illetve, hogy két-három alkalommal kokainozott Heard nővérével is.

Depp a vallomása során mesélt gyermekkori bántalmazásokról is, amelyeket testvéreivel és apjával szenvedett el az édesanyjától. Ezen a viták során elmondása szerint fizikai és lelki erőszak is előfordult a szülők között.

A színész azt is elmondta, hogy a per körüli felhajtás miatt rendszeresen zaklatták az iskolában a Vanessa Paradistól született gyerekeit is.

Johnny Depp és Amber Heard a Rumnapló című film forgatásán ismerkedtek meg és 2015-ben házasodtak össze. A kapcsolatuk nem tartott sokáig, Heard 2016 májusában már be is adta a válókeresetet. Napokkal később távolságtartási végzést is kapott, és

azzal vádolta Deppet, hogy megütötte őt egy veszekedés során a Los Angeles-i lakásukban.

A színész tagadta a vádakat, és a hatóságok sem találtak bizonyítékot a bántalmazásra.

2018-ban Heard írt egy véleménycikket a Washington Postba, amiben egy nők elleni erőszakról szóló törvény mellett foglalt állást, és ebben saját, szexuális erőszak és családon belüli erőszak túlélőjeként szerzett tapasztalataira támaszkodott. Bár a cikkben nem nevesítette Johny Deppet, de a kontextusból - a felperes szerint - egyértelmű volt, hogy rá utalt.

2020-ban Depp elvesztett egy pert a brit The Sun bulvárlappal szemben, amely feleségverőként hivatkozott rá. Ennek következményként a Warner Bros. kirakta a színészt a Legendás Állatok című filmből, helyét pedig Mads Mikkelsen vette át.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Berki Mazsi első nyaralása férje nélkül: „Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg”
Berki Mazsi kislányával Emmával utazott el egy csodás helyre. Jelnek vette, hogy ezt az utat még Krisztián mutatta neki.

Link másolása

hirdetés

Berki Mazsi sírva vallott vlogjában arról, hogy milyen lesz első nyaralása Krisztián nélkül. Kislányával, Emmával egy olyan utazásra mennek, amelyet még férjével tervezett.

„Úgy érzem, azért fontos, hogy ezeket a felvételeket megcsináljam, hogy könnyebb legyen, és hogy idővel túl tudjak lépni. Mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, akkor ne arra gondoljak, hogy hárman vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége. Ettől az utazástól azt várom, hogy egy kicsit megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd mindennap sírnom”

- mesélte Berki Krisztián özvegye könnyeivel küszködve.

Mazsi egy jelnek vette ezt a nyaralást, hiszen korábban Krisztián nézte ki számukra az úti célt. Később kiderült, hogy Mazsi bábája is ott lesz ebben a táborban, ezért egyértelmű volt számára: kisbabájával el kell mennie.

„Erre az utazásra nem egyedül megyek. Ezt az utat a Szerelmem adta még nekem, mikor Mexikóban voltunk. Mikor meghalt a Szerelmem, másnap láttam ezt a tábort, láttam, hogy az én bábám is ott lesz, úgy éreztem, hogy ott a helyem. Összeraktam a képet, hogy ez volt az a tábor, ahova a Szerelmem is szeretett volna elmenni. Ez egy olyan utazás lesz, ahonnan picit másképp fogunk hazatérni”

- mondta Mazsi a videóban.

Mazsi videóját itt nézhetitek meg.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Károly herceg bőröndben és bevásárlótáskákban fogadott el egy kisebb vagyont egy katari sejktől
Állítólag a több mint 1,2 milliárd forintos adomány azonnal egy jótékonysági szervezethez került.

Link másolása

hirdetés

Károly herceg állítólag 2,6 millió fontot (1,2 milliárd forint) fogadott el készpénzben a volt katari miniszterelnöktől találkozóik során, írja a The Guardian. Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani sejk és kísérete egyik alkalommal bőröndben, később pedig egy, a királyi családhoz kötődő áruház bevásárlótáskáiban adták át az összeget.

A találkozók egyikét a londoni Clarence-házban, vagyis a Károly és Kamilla otthonául szolgáló királyi rezidencián tartották 2015-ben. A hírek szerint a pénzt kézzel számolta meg a herceg két tanácsadója. Károly szóvivője szerint a pénz átvételére a királyi család nevében eljáró Coutts magánbankot kérték fel, majd az összeget azonnal továbbították az egyik jótékony szervezetnek.

A Sunday Times beszámolója szerint nincs arra utaló jel, hogy a kifizetések illegálisak lettek volna. A walesi herceg jótékonysági alapja (PWCF) megerősítette, hogy a szóban forgó összeget készpénzben kapták meg.

A sejket gyakran úgy emlegetik, mint „az embert, aki megvásárolta Londont”. A világ egyik leggazdagabb emberének számító politikus komoly befektetéseket hajtott végre a brit fővárosban: nevéhez köthető többek között a The Shard felhőkarcoló, a Harrods luxusáruház és a InterContinental London Park Lane Hotel is. Al-Thani érdekeltségébe tartozik ezeken felül a leggazdagabb futballklubok között számon tartott Paris Saint-Germain is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Horváth Grétával ne baszakodjon senki!” – evészavaráról vallott, most lefogyott, és boldogabb, mint valaha
Gréta élete januárban fenekestül felfordult, és most úgy érzi, jó irányba indult el a változás felé.

Link másolása

hirdetés

Horváth Gréta az év elején elvált Meggyes Dávidtól, amikor kiderült, hogy párja új kapcsolatba bonyolódott. Gréta a mélypont után nemcsak lefogyott, de boldogabb mint valaha. Új Instagram-posztjában vallott nehézségeiről, amelyek megosztásával segíteni szeretne azokon, akik hasonló cipőben járnak.

A bejegyzésben Gréta előtte-utána fotókat tett közzé. Ezeken látható, hogy őrületesen lefogyott.

„A gimnáziumi évek alatt volt problémám az evéssel. Vagy sokat ettem, vagy egyáltalán nem ettem. Volt időszak az utolsó végzős évemben, amikor a hajam hullani kezdett, és a menstruációm is abbamaradt. Fejlődő szervezetem nem szerette a folyamatos kínzást és megvonást”

- számolt be nehézségeiről a kép alatt.

Grétának van mire büszkének lennie, hiszen nemcsak testileg érzi a változást, de lelkileg is megerősödött.

hirdetés
„A bal oldali képen egy boldogtalan, önmagát kereső nő képe van. Mindig tudtam mit kell tennem, mindig voltak az életemben a, b, c tervek. Tervekkel élek, hogy haladni tudjak és feljebb juthassak a fejlődésem útján. Most a lelki ÉS fizikai síkra egyaránt gondolok. A jobb oldali képen egy olyan nő van, aki boldog, akit megbecsülnek otthon, aki szeretnek! Egy olyan nő, aki mindig hinni tudott a megoldásban és a bajból kivezető útban.”

Azt is elmesélte bejegyzésében, hogy ősszel rengetegen bántották alakja miatt, még molett ruhakampányra is felkérték. Ez hideg zuhanyként érte, mivel világéletében nagyon odafigyelt alakjára. Úgy érezte, most változtatnia kell egészsége érdekében.

„Nagyképűnek fog tűnni, de nekem segít 'Horváth Grétával ne baszakodjon senki!'”

- osztotta meg Gréta hozzáállását, amely eredményesnek bizonyult.

Gréta élete januárban fenekestül felfordult és most úgy érzi jó irányba indult el a változás felé.

„Ez a poszt nem azért születik mert 'de jó magam mutogatni' - nem érdekel ez a része. Ez a posztom azért születik, hogy ne törődj bele abba ami neked nem jó. Ne hagyd, hogy mások úgy bánjanak veled amit nem érdemelsz meg. Ne hagyd, hogy idegenek szavai hatással legyenek rád. Szeretnélek megkérni téged, ha bármi problémád van akár lelkileg akár fizikailag, akkor keress fel szakembert. Az egészséged az első! Semmi nem ciki!”

- írta Gréta, ezzel is inspirálva követőit.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Tóth Andi a színpadon: „Szóljál már, ha leesik a nadrágom”
Az énekesnő fájó hangszálai ellenére négy koncertet adott a napokban. A pörgős turnén majdnem nadrágját is elhagyta.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi a napokban négy fellépést is lenyomott egymás után: Nagykőrösön, Kiskörén, Debrecenben és Pásztón is koncertezett. Instagram-sztorijában előre szólt rajongóinak, hogy fáj a torka, így nem lesz jó a fellépéseken.

„Bocs, de ma szar leszek”

- mondta az énekesnő.

Ennek ellenére fergeteges koncertet adott mind a négy helyszínen. Andi annyira belelendült, hogy csípőgatyája többször is majdnem leesett róla a színpadon. Ezért a dj-nek oda is szólt éneklés közben, hogy:

„Szóljál már, ha leesik a nadrágom”

A videókat Andi Instagram-történetében lehet megtekinteni a következő 24 órában.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: