SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Johnny Depp drámai vallomása: 11 éves kora óta használ drogokat

Rágalmazás miatt perelte be Johnny Depp egykori feleségét, aki viszont ellenkeresetet nyújtott be ellene. Az egykori álompár most Virginában áll bíróság elé, ahol a színész drámai vallomást tett a múltjával kapcsolatban.
Fotó: Northfoto - szmo.hu
2022. április 20.Újabb fejezettel bővül Johnny Depp és Amber Heard viharos viszonyának a története, az egykori álompár ugyanis újra bíróság előtt próbálja bizonyítani az igazát a másikkal szemben. Ezúttal Virginában kezdődött egy eljárás, mert

a színész 50 millió dollárra perelte be az egykori feleségét, mert Heard azt állította róla, hogy bántalmazta.

Depp szerint ezek a "valótlan vádak átjárták az iparágat, világhírűvé lettek és számos körben tényként fogadták el".

A Daily Mail korábban azt írta, hogy a per várhatóan hat hétig fog tartani, és a tanúk között lesz többek között James Franco, Elon Musk és Paul Bettany is.

Cserébe Heard 100 millió dolláros ellenkeresetet nyújtott be Depp ellen, mert szerinte a volt férje jogi csapata hamisan vádolja őt rágalmazással.

A 444 beszámolója szerint Depp vallomásában most kijelentette, hogy soha nem jutott el odáig, hogy bármilyen módon megütötte volna Heard kisasszonyt, és soha életében nem ütött meg egyetlen nőt sem.

A sztár emellett nem csak a kapcsolatuk korai szakaszáról beszélt, hanem korábbi drogproblémáiról is.

A színész szerint

11 éves kora óta él szerekkel, amikor édesanyja nyugtatóit csempészte ki a szekrényből, és 15 éves korára már minden általa ismert drogot kipróbált.

Ezekhez azonban soha nem a bulizás miatt nyúlt, inkább azért, hogy „tompítsa az átélt traumák fájdalmát"”. Azt is elmondta, hogy miután hátsérülést szenvedett a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken forgatásán, egy vényköteles opioidtól került függőségbe. Erről pedig négy-öt évvel később, pont a Heard-el való kapcsolata közben próbált leszokni. Depp azt is elismerte, hogy marihuanát szív, illetve, hogy két-három alkalommal kokainozott Heard nővérével is.

Depp a vallomása során mesélt gyermekkori bántalmazásokról is, amelyeket testvéreivel és apjával szenvedett el az édesanyjától. Ezen a viták során elmondása szerint fizikai és lelki erőszak is előfordult a szülők között.

A színész azt is elmondta, hogy a per körüli felhajtás miatt rendszeresen zaklatták az iskolában a Vanessa Paradistól született gyerekeit is.

Johnny Depp és Amber Heard a Rumnapló című film forgatásán ismerkedtek meg és 2015-ben házasodtak össze. A kapcsolatuk nem tartott sokáig, Heard 2016 májusában már be is adta a válókeresetet. Napokkal később távolságtartási végzést is kapott, és

azzal vádolta Deppet, hogy megütötte őt egy veszekedés során a Los Angeles-i lakásukban.

A színész tagadta a vádakat, és a hatóságok sem találtak bizonyítékot a bántalmazásra.

2018-ban Heard írt egy véleménycikket a Washington Postba, amiben egy nők elleni erőszakról szóló törvény mellett foglalt állást, és ebben saját, szexuális erőszak és családon belüli erőszak túlélőjeként szerzett tapasztalataira támaszkodott. Bár a cikkben nem nevesítette Johny Deppet, de a kontextusból - a felperes szerint - egyértelmű volt, hogy rá utalt.

2020-ban Depp elvesztett egy pert a brit The Sun bulvárlappal szemben, amely feleségverőként hivatkozott rá. Ennek következményként a Warner Bros. kirakta a színészt a Legendás Állatok című filmből, helyét pedig Mads Mikkelsen vette át.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Voltak hullámvölgyek” – ezért szakított Galambos Bogi a milliárdos párjával
Néhány napja derült ki, hogy Lagzi Lajcsi lánya szakított a nála 29 évvel idősebb milliárdos párjával. Úgy tűnik, a féléves kapcsolat amolyan igazi se veled-se nélküled viszony volt.
FM. Kép: RTL - szmo.hu
2024. július 15.Néhány napja derült ki, hogy Galambos Lajos lánya, a 23 éves Bogi úgy döntött, véget vet párkapcsolatának a nála 29 évvel idősebb milliárdossal, Csipak Péterrel. A Blikk információi szerint ez azonban nem volt teljesen váratlan: a divattervezőként egyre sikeresebb Galambos Boglárka és párja között egy ideje már nem volt minden rendben, a féléves kapcsolat pedig amolyan igazi se veled-se nélküled viszony volt.

„Bogi nagyon okos lány, és már kezdetektől fogva tisztában volt vele, hogy nem Péter lesz az, akivel leéli az életét. Ez nem feltétlenül a korkülönbség miatt volt egyértelmű számára, hanem mert eltérő az egyéniségük is, mindkettőjük számára mások a prioritások. Ettől függetlenül ezt az időt, amit együtt töltöttek, igyekeztek maximálisan kiélvezni, még akkor is, ha voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, hisz többször is szakítottak”

– árulta el a lapnak egy informátor. A szerelemmel együtt úgy tűnik, Bogi Fashion Street-i bemutatóterme is már a múlté.

Egy hónapja sztárok sokaságával nyitotta meg a kapuit a Csipak Péter tulajdonában lévő Fashion Streeten Bogi márkája, a GBA-Style, ahol Bogi a saját tervezésű ruháit vonultatta fel. Július elején még azt hirdette az üzlet a felületein, hogy a fesztiválszezon legmenőbb darabjait lehet náluk beszerezni – a bolt azonban most üresen áll, még az arany cégér is lekerült a homlokzatáról, az üzletben pedig csak csupasz próbababák és polcok sorakoznak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Ralf Schumacher coming outolt! Közös képet osztott meg párjával
Ralf és Étienne már két éve együtt van. A közös képen a pár egymást átkarolva nézi a naplementét.


Párját átkarolva nézi a naplementét Ralf Schumacher, Michael Schumacher öccse azon a képen, amit Instagram-oldalán osztott meg vasárnap este.

„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz”

– a 49 éves Schumacher ezzel osztotta meg a képet. A kommentekből pedig az is kiderül: párját Étienne-nek hívják, és most már 2 éve vannak együtt.

Az autóversenyző korábban közel 15 évig volt házas, felesége Cora-Caroline Brinkmann volt. Egy gyerekük is született, David Schumacher szintén autóversenyző.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elvált Lovasi András és Földes Eszter
A zenész a Facebook-oldalán jelentette be, hogy válásuk hivatalos. Földes Eszter és Lovasi András tíz éve találtak egymásra, egy közös gyerekük született, Álmos 2018-ban.


Korábban már írtunk róla, hogy Földes Eszter közösségi oldaláról eltűntek Lovasi Andrással közös fotók. Két szomorú idézetet is posztolt nemrég, amik a zenész hűtlenségére utalhatnak.

Földes Eszter sorai egyértelműen a megcsalásra utaltak.

„Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy”

– írta egy szomorú fotójához Jean Racine sorait a színész

Ezek alapján sokan találgatni kezdtek, hogy szakítottak egymással, hétfőn azonban a Kispál és a Borz énekese pontot tett az ügy végére. Lovasi a közösségi oldalán árulta el, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk és elváltak.

„Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában”

– írta az énekes a bejegyzésben.

Földes Eszter és Lovasi András tíz éve találtak egymásra, egy közös gyerekük született, Álmos 2018-ban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Reagált Ralf Schumacher coming outjára a fia: Én 100 százalékban mögötted állok
David Schumacher sem hagyta szó nélkül a coming outot: nagyon boldog, hogy apja végre talált valakit.


„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – Ralf Schumacher vasárnap ezzel mutatta meg a világnak párját, Étienne-t, akivel két éve vannak együtt.

Az autóversenyző az Instagramon coming outolt. Az erről szóló poszthoz pedig hozzászólt a korábbi házasságából született fia, David Schumacher is:

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre találtál valakit, akivel tényleg nagyon jól és biztonságban érzed magad. Akár férfi, akár nő, 100 százalékban mögötted állok, apa, minden jót kívánok neked, és gratulálok!”

Ralf Schumacher és Cora-Caroline Brinkmann közel 15 évig volt házas. Fiuk, David autóversenyző lett, akár az apja. Az ő kedvese egyébként Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző, aki gyakran oszt meg Ralffal közös családi képeket is a közösségi médiában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: