News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Iszonyatos kínok között fekszenek bent azok az emberek, én így nem szeretnék meghalni” – lesújtotta a kórházi helyzet az elismert magyar dj-t

„Soha nem fogom elfelejteni, amit láttam, és ezek után nagyon remélem, én is minél hamarabb megkapom az oltást!” – mondta a 71 éves Kiss Joe, miután kiengedték a kórházból.

Link másolása

hirdetés

Soha életében nem felejti el, amit a sürgősségi osztályon látott és tapasztalt, mondta a Blikknek az életműdíjas 71 éves lemezlovas, Kiss Joe.

A biztonsági őrként is dolgozó Kiss csütörtök este lett rosszul, miután véletlenül rossz injekciót adott be magának.

"Az éjszakai inzulin helyett harminc egység nappali inzulint szúrtam be, ami halálos adagnak számít. Szerencsére észrevettem, hogy baj van, így a kollégáim azonnal hívták is a mentőket, akik rekordgyorsasággal, mindössze 6 perc alatt kiérkeztek a helyszínre és megkezdték az ellátásomat. Beszállítottak a Tatabányai Kórház Sürgősségi Osztályára, ahol szó szerint találkoztam a halállal" – mondta a lapnak.

"A kórházban infúziót és intravénás gyógyszereket kaptam, hogy stabilizálják a cukorszintemet. Az orvosok azt mondták, csak a szerencsének köszönhetem az életemet, mert ha nem veszem észre, hogy hibáztam, vagy nem hívunk időben mentőt, akkor kb. 10 perc alatt kómába eshettem volna" – tette hozzá.

A lemezlovast azóta kiengedték a kórházból, de állítása szerint soha nem fogja elfelejteni, amit ott látott.

hirdetés

Erről így beszélt a lapnak: "A szobámmal szemben volt a covid-részleg. Elképesztő, hogy az alatt az éjszaka alatt, amit bent töltöttem, mit láttam. Az orvosok és az ápolók erejükön felül megtesznek mindent a koronavírusos betegekért, akik sok esetben már élet-halál között feküdtek az osztályon. Ennek ellenére szakszerűen, emberségesen és maximumon pörögve látják el a folyamatosan érkező betegeket.

Ameddig nem láttam a saját szememmel, addig nem is sejtettem, hogy ez a betegség milyen pusztító tud lenni. Egész éjjel jöttek a betegek, hozták őket mentővel, és sajnos, voltak olyanok is, akik már nem a saját lábukon jöttek ki a kórteremből: elhunytakat is vittek ki a szobából.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Hódi Pamela kiosztotta azokat, akik szerint gyorsan túllépett Berki Krisztián halálán
Szóvá tették neki, hogy nem emlékezett meg az Instagram-oldalán néhai exe születésnapjáról, erre reagált.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián halála az egész családját megrázta. Volt párja és kislánya édesanyja, Hódi Pamela is szívszorító sorokkal búcsúzott tőle, majd természetesen a temetésen is részt vett. Az influenszer akkor egy ideig nem posztolt Instagram-oldalára, az utóbbi hetekben azonban újra aktív lett, már mosolygós képeket is megosztott magáról. Múlt héten például a Balaton Soundon bulizott férjével, Tóth Bencével és barátaikkal, ott is készített néhány fotót és videót.

Egyes kommentelőknek azonban szemet szúrt az, hogy Pamela vidáman mutatkozik az Instagramon annak ellenére, hogy exe, Berki Krisztián nemrég halt meg, ráadásul július elsején lett volna a születésnapja. Főleg a Soundon készült, férjével közös posztja alá írtak több olyan hozzászólást is, amelyekben azt nehezményezték egyesek, hogy az influenszer nem emlékezett meg Berki születésnapjáról az oldalán.

Pamela megelégelte a számonkéréseket, Insta-sztoriban osztotta ki a rá megjegyzéseket tevő kommentelőket. Mint írta, "nem az a "nagy kommenttörölgetős" típus, de ezek után törölni fogja azokat a hozzászólásokat és tiltani azokat a felhasználókat, akik megjegyzést tesznek arra, hogyan élik az életüket a történtek után.

"Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből a sírhelyről"

- írta.

Elmondta, hogy Berki Krisztiánnal közös lányával, Natasával kimentek a temetőbe Krisztián születésnapján, virágot és rajzot vittek a sírjához és meghallgatták Halász Judit Boldog Születésnapot! című dalát. Szerinte ennél többet nem tudnak tenni.

hirdetés
"Akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni hogy gondolják át amit kommentelnének. Köszönöm a megértést"

- zárta sorait az influenszer.

A még néhány óráig elérhető Instagram-sztoriját ide kattintva nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: