News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Istenes László reagált arra, hogy Istenes Bence jobb kapcsolatot akar gyerekeivel, mint az övé volt apjával

A fiatal műsorvezető elsírta magát az Életünk története forgatásán, amikor szóba került apjával való viszonya.

Link másolása

hirdetés

Talán nem túlzás azt mondani, hogy nem volt még annyira drámai epizódja Friderikusz Sándor "időutazós", lélekboncolgatós műsorának, az Életünk történetének, mint amelyben Csobot Adél és Istenes Bence szembesültek idősebb kori énjeikkel. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a sztárpáros nyolcéves kapcsolata épp padlón volt a forgatás időpontjában, amiről őszintén beszéltek a kamerák előtt.

Voltak nehéz pillanatai Bencének is a műsor alatt. A műsorvezetőt érzékenyen érintette, amikor Friderikusz az apjával való kapcsolatáról kérdezte. Mint kiderült, a szintén televíziós Istenes Lászlóhoz fűződő kapcsolata nem mindig olyan volt, amire vágyott volna. Mint mondta,

nem töltünk elég időt együtt.

Istenes Bencét az édesanyja nevelte, középiskolás éveit pedig Németországban töltötte. Amikor később hazatértek, akkor sem lett szorosabb a kapcsolata apjával. Erről a műsor egy pontján sírva nyilatkozott:

Pontosan azért érint meg ennyire, mert a fiaimon látom, hogy mennyire fontos vagyok nekik, hogy mennyire én vagyok az ő hősük és a velük való kapcsolat hozza ezt ennyire fel bennem. Szeretném máshogy csinálni.

hirdetés

Időközben édesapja, a TV2 műsorvezetője, Istenes László is reagált a műsorra. Instagram-posztjában a következőket írja:

„Mi tagadás... megérintett a műsor. Átmozgató, furcsa, megható, felkavaró érzés volt látni Őket megöregedni. Öröm, hogy láthattam.

Nagyon büszke vagyok Rájuk az őszinteségük és a tiszta gondolataik miatt.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Berki Mazsi elmondta, mikor és hol temetik el Berki Krisztiánt
Az influenszer özvegye azt kérte, hogy a résztvevők fehér ruhában érkezzenek a temetésre.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián édesanyja annak örült volna, ha Tatabányán temették volna el a fiát, ennek ellenére a Farkasréti temetőben helyezik majd végső nyugalomra - ezt Berki felesége, Renáta, becenevén Mazsi közölte a nyilvánossággal.

Kedves Barátaink! Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26.-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek

- írta az Instagramon Mazsi.

A bejegyzés végén megkérte a sajtó munkatársait, hogy ne zavarják a gyászolókat a temetésen, ne ott akarjanak interjúkat készíteni a családdal.

 

hirdetés
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Bence szerint a hálószobai teljesítménye miatt jöttek össze Hódi Pamelával
A Drágám, add az életed! című műsor kvízében a kérdés elhangzása után szinte azonnal rányomtak, hogy Bence a hancúrozáshoz ért a legjobban.

Link másolása

hirdetés

A Drágám, add az életed! című páros vetélkedő keddi adása is sok emlékezetes pillanatot tartogatott. A pároknak például egy kvízben is meg kellett mérettetniük magukat: a cél az volt, hogy a három válaszlehetőség közül kilencszer ugyanazt a válaszlehetőséget jelöljék meg.

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence rettentően izgult a játék előtt.

A játék során az egyik kérdés pedig például azt taglalta, hogy Tóth Bence mihez ért a legjobban: a dirigáláshoz, a hancúrozáshoz vagy a barkácsoláshoz. A pár szinte azonnal megjelölte a hancúrozást, mire Bence megjegyezte: biztos a megoldásban, mivel ezért jöttek össze az elején Pamelával.

"Azért jöttetek össze, mert jól barkácsolsz?"

- kérdezte Köllő Babett, mire Tóth Bence azt felelte:

hirdetés
"Az ágyban, ja".

Hódi Pamela elmosolyodott, majd egy gyors bólogatás után csitítani kezdte férjét, hogy nem firtassák ezt a témát, mert Bencét "nem kell feltornázni".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Szét akarlak tépni, felfalni és megízlelni” – írta Amber Heard a Johnny Deppel közös szerelmi naplójukban
A színész ügyvédje szerint Heard azt írta a naplójába, hogy csodálatos volt a nászútjuk. Pedig a színésznő azt állítja, hogy exférje brutálisan bántalmazta őt az utazás alatt, attól tartott, hogy megöli.

Link másolása

hirdetés

Újabb részletek derültek ki Amber Heard és Johnny Depp becsületsértési peréről. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy miközben a színésznő korábban azt állította, hogy a 2015. júliusi, Orient Express fedélzetén töltött nászútjuk során Depp brutálisan megtámadta őt, exférje ügyvédje bemutatott a bíróságon egy feljegyzést a színésznő naplójából, amit 2015. augusztus 1-jén írt - számolt be róla a Daily Mail.

„Alig vártam, hogy elmondhassam, mennyire imádlak. Ennél szebb nászutat el sem tudtam volna képzelni”

- írta Heard Depp ügyvédje szerint a naplóba.

A két színész egy közös „szerelmi naplót” is vezetett, amiben egymásnak írtak üzeneteket. Egy 2015. május 22-i naplóbejegyzésében, amikor Heard elmondása szerint volt férje józan életet élt, ezt írta Deppnek:

„Az igaz szerelem nem csupán a szenvedély őrületéről, vagy arról szól, hogy a béke biztonságát választjuk. Arról van szó, hogy mindkettő megvan egyszerre. Láttam benned a barátság és a tisztelet alappilléreit, de még mindig szét akarlak tépni, felfalni és megízlelni, jobban, mint eddig bármikor.”

Egy 2015. augusztus 17-i bejegyzés is arra utal, hogy a folyamatos veszekedések ellenére Heard szeretne kibékülni férjével:

hirdetés
„A fenébe is, szeretlek Johnny, örökre hozzád vagyok kötve. Hadd próbáljam meg kijavítani, hadd próbáljam meg befoltozni. Megérdemled. Szükségem van rád… Te vagy a sarokkövem, a szívem, a mindenem. Utálom, amikor veszekedünk.”

2016. április 8-án, egy hónappal a nagy veszekedés előtt pedig Heard azt írta:

„Sajnálom, hogy néha meg tudok őrülni. Sajnálom, hogy bántottalak. Én is tudok gonosz lenni, ha megsérülök, mint te”

– és hozzátette:

„Soha nem lehet elég jó ok arra, hogy bántsalak.”

Másnap Heard azt írta, hogy hiányzik neki Depp, akit „meleg, szerető férjnek” nevezett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lánya orvosa kérte meg Yvonne Dederick kezét
Yvonne a lányát, Mardollt kísérte el egy kivizsgálásra még korábban, ott ismerkedtek meg a férfival. Ma már össze is költöztek, idén pedig az esküvőt is megtarthatják.

Link másolása

hirdetés

Megkérték Yvonne Dederick kezét! A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert sztár és kedvese már hosszabb ideje alkotnak egy párt. Yvonne egy orvosi kivizsgálás alkalmával ismerte meg a férfit még korábban. Lányát, az X-Faktorból is ismert Mardollt kísérte el az orvoshoz, ekkor találkoztak először.

"A lányomnak úgynevezett pattogós csípője van, ezért fordultunk ortopéd szakemberhez. Zoli nagyon kedves volt, és az első pillanattól látszott, hogy jó orvos. Olyan férfi, akire felnézhetek, művelt, sikeres a szakterületén, odaadó és gyöngéd"

- mesélte a Blikknek Yvonne, aki azt mondja később aztán találkoztak egy eseményen is, elkezdtek beszélgetni, ismerkedni majd a férfi idővel randevúra hívta. Ő azonban eleinte nemet mondott, ám a férfi nagyon kitartó volt, így végül beadta a derekát.

Azóta már össze is költöztek, sőt a férfi nemrég a kezét is megkérte.

"Már észrevettem, hogy nézegeti a gyűrűimet, a méretet próbálta levenni róla, de nem tudtam, mikorra tervezi a lánykérést. Végül néhány hete elmentünk kettesben Szilvásváradra, és egyszer csak letérdelt elém és ott tette fel a kérdést: »Leszel a feleségem?«

- árulta el a lapnak Yvonne, aki azt mondja, nem egy romantikus alkat, de ekkor elérzékenyült.

"Magamon is meglepődtem, nem vagyok romantikus alkat, de elérzékenyültem, sírtam. Nagyon megható pillanat volt. Korábban azt gondoltam, hogy nem megyek már férjhez, nem kell se papír, se ceremónia a boldogsághoz, de most azt érzem, hogy fontos számunkra ez a kötelék"

- mondja.

hirdetés

Yvonne és párja még idén szeretné megtartani az esküvőt, valószínűleg ősszel, hiszen a nyár mindkettőjük számára zsúfolt.

"Nem tervezünk nagy felhajtást, meghitt, csendes esküvőt szeretnénk, ahol a szűk család és a barátaink lesznek ott"

- árulta el Yvonne.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: