News here

SZTÁRVILÁG

Ismét betámadta a királyi családot Meghan Markle – megjelent podcastjának legelső epizódja

A hercegné szerint előítéletesek voltak vele szemben, amikor Harryvel randizni kezdett. Úgy véli, ha a nők ambiciózusak, akkor számítónak, önzőnek, agresszívnek vagy törtetőnek tartják őket.

Link másolása

Megjelent Meghan Markle sussexi hercegné podcastja a Spotify-on, Archetypes címmel (utalva első gyermekének nevére, Archie-ra). Már az első részben komoly témákat feszeget közeli ismerősével, a világklasszis teniszező Serena Williamsszel. Az ambíció téves felfogása című epizódban Meghan kifejti, hogy szerinte ha egy nő ambiciózus, rögtön törtetőnek és agresszívnak tartják - írja az Rtl.hu a Guardian cikke alapján.

Meghan bevallotta, hogy erős kritikákat kapott ambíciói miatt, amikor randevúzni kezdett Harry herceggel, mintha ezek „borzasztó dolgok” lennének.

A cikk szerint ez egy újabb szélsőséges támadásként értelmezhető a királyi család felé. Úgy tűnik, hogy nem ez a podcast fogja elsimítani a konfliktust a sussexi pár a család többi tagja között.

A 2020-ban adott, hírhedt Oprah Winfrey-interjúban Meghan azt állította, hogy a királyi család tagjai nyíltan aggodalmukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy születendő fia, Archie bőre milyen színű lesz. Az elvonulás után 2022 nyarán tértek vissza újra Harry herceg hazájába, II. Erzsébet királynő platina jubileumára.

„Nem emlékszem, hogy személyesen éreztem volna az ambiciózus szó mögötti negatív konnotációt, amíg randizni nem kezdtem a mostani férjemmel, és úgy tűnik, az ambíció egy szörnyű, szörnyű dolog. A nők számára”

- fogalmazott Markle.

Hozzátette, hogy szeretné feltárni az őrült, a díva és a ribanc jelzők mögötti tartalmat, amely címkékkel gyakran illetik az ambiciózus nőket:

„Természetesen magam is tudok egy-két dolgot ezekről a címkékről”

- utalt Meghan a már említett esetre.

A hercegné szeretné, ha a podcastja hatására több nő megnyílna saját élményeiről. Meghan és Serena ezután rátért arra, hogy a nőkre másként kezdenek tekinteni, amikor anyává válnak:

„A kettős mérce aközött, ahogyan a férfiakat és a nőket kezelik a gyerekvállalás után, annyira, de annyira valós. Én is éreztem ezt”

- mondta a hercegné.

Serena Williams eközben bejelentette visszavonulását, amely egyrészt nagyon izgalmas a teljesítménykényszer vége miatt, másrészt szívszorító lezárás számára. Meghan ezt kiegészítette azzal, hogy szerinte Serena Williams, ő maga és Harry herceg valóban megtapasztalták, hogy néha a helyes döntés nem a legkönnyebb döntés.

„Létezik egy tévhit, hogy ha ambiciózus nő vagy, akkor van valami terved”

- érvelt amellett Meghan, hogyha a nők ambiciózusak, akkor számítónak, önzőnek, agresszívnek vagy törtetőnek tartják őket.

A sussexi hercegné továbbá megígérte, hogy filter nélkül, saját valóját feltárva készíti majd az adásokat, hogy az emberek valóban őt lássák, és nem csak a média lencséjén keresztül bemutatva.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET: