hirdetés

SZTÁRVILÁG

Harry hercegék nincsenek rajta Erzsébet királynő karácsonyi képén, a kommentelők kiakadtak

A hercegi pár viszont kiadta első családi karácsonyi képeslapjukat, ami nagyon aranyosra sikerült.

Link másolása

hirdetés

A brit királyi család Royal Family nevű Instagram-oldalán megjelent egy kép Erzsébet királynőről, amin a karácsonyfa előtt, a családi képekkel teli asztalánál ül a Windsor-kastélyban.

Érdekesség, hogy míg Vilmos hercegék családjáról is van egy fotó, Harry hercegékről nincs, ami a kommentelőknek is szemet szúrt. Ennek oka lehet az, hogy a brit királyi család és Harryék között egy ideje már nem idilli a viszony.

A sussexi hercegi pár az utóbbi időben már többször távol maradt a családi eseményektől, és a karácsonyt sem töltik a királynővel és a többi családtaggal.

A pletykák szerint Meghan Markle miatt hidegült el kissé Harry herceg a rokonaitól, különösen testvérétől, Vilmostól, amit nemrég félig-meddig ő is elismert.

Harryéknek ráadásul nem csak a királyi családdal vannak konfliktusai, hanem a brit bulvársajtóval is. Erről itt írtunk bővebben:

hirdetés

Az Instagram-poszt alatt egy kommentelő megjegyezte, hogy nem csak Harryék képe hiányzik II. Erzsébet asztaláról, ugyanis a királynő lánya és két fia sem látható ott. Szerinte csak a közvetlen trónörökösök kaptak helyet az asztalon. De volt olyan hozzászóló is, aki szerint Harryék megérdemlik, hogy az ő képüket nem tették ki.

Íme a fotó:

Merry Christmas! This year The Queen's Speech was filmed in the Green Drawing Room at Windsor Castle. It will be broadcast on Christmas Day at 3pm GMT. This year also marked the 75th Anniversary of D-Day and in The Queen's Christmas Speech Her Majesty will reflect on the commemorations. "For the Seventy-Fifth Anniversary of that decisive battle, in a true spirit of reconciliation, those who had formerly been sworn enemies came together in friendly commemorations either side of the Channel, putting past differences behind them. . "By being willing to put past differences behind us and move forward together, we honour the freedom and democracy once won for us at so great a cost." Watch The Queen's Christmas broadcast on TV, radio and online here tomorrow at 3pm GMT.

18.1k Likes, 273 Comments - The Royal Family (@theroyalfamily) on Instagram: "Merry Christmas! This year The Queen's Speech was filmed in the Green Drawing Room at Windsor..."

A hírek szerint egyébként a hercegi pár és féléves kisfiuk, Archie Amerikában ünnepelnek idén. Már hetekkel ezelőtt az Egyesült Államokba utaztak, a hálaadást is Meghan családjánál töltötték.

A napokban arról írt a brit sajtó, hogy Kanadában is jártak, de mivel valószínűleg szándékosan tartózkodnak a nyilvánosságtól az elmúlt hónapok után, nem sokat tudni róluk.

Most viszont kiadták az első családi karácsonyi képeslapjukat, amivel kellemes ünnepeket kívánnak mindenkinek.

A képért lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megtörte a csendet az Omega menedzsere, szűkszavúan nyilatkozott Kóbor Jánosról

Az Omega frontembere több mint két hete van kórházban. A zenekar korábban azt közölte, Kóbor János állapota változó.

Link másolása

hirdetés

Kóbor János több két hete került kórházba, a Blikk információi szerint koronavírus-fertőzés miatt. Az Omega frontemberének állapotáról nem sokat tudni, az együttest csupán egy szűkszavú közleményben tudatta a rajongókat arról, hogy Kóbor János állapota változó, de a család kérésére szeretnének tartózkodni a részletektől.

Az Omega menedzsere viszont most megtörte a csendet, szűkszavúan beszélt a zenészről a Fókusznak.

"Tulajdonképpen már sok helyen leírták, én is hallomásból tudom, hogy lélegeztetőgépen van"

- mondta Trunkos András, aki hozzátette:

"A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek, és ezt meg is teszem. Amit mindenki tud: kórházban van, felügyelet alatt és figyelnek rá".

Trunkos András utoljára két héttel ezelőtt beszélt a kórházban fekvő zenésszel.

hirdetés
"Akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy hát ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, hogy ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik, másnapra már kezelés alá került. Az, hogy az ő minősége milyen, tényleg őszintén nem tudom..."

- nyilatkozta az Omega menedzsere.

A Fókusz felidézte, hogy Kóbor János egy tavalyi interjújában arról beszélt, kiváló formában van, és születése óta nem volt kórházban. "Nekem kialakult egy ilyen önvédekezésem az egész embert támadó dolgokkal szemben" - fogalmazott akkor a 78 éves zenész.

Az Omega menedzsere most azt mondja, nincs jó hangulat a zenekarban.

"Nincs jó hangulat...egy éve meghalt Benkő Laci, aztán Mihály Tomi, egyikük sem covidban. Rákos betegségük volt. Erre a megemlékezésre most jött Mecky kórháza..."

- fogalmazott Trunkos András.

A Fókusz riportja:

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Ez a szar jön, lát, és visz mindent!” - Dombi majdnem belehalt a koronavírusba

„Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk” - megrázó beszámoló a betegségéről.

Link másolása

hirdetés

Dombóvári István is covidos lett. Erről a közösségi oldalán számolt be. Mint írja:

"Elkaptam a koronavírust!

Mindig komolyan vettem, de nem hittem, hogy ilyen lesz.

Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk"

- áll a posztjában. Leírása szerint még soha nem volt ilyen beteg.

"Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes.

hirdetés

Az én feleségem egy hős, egy amúgyis törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem".

Elbeszélése szerint a láz csökkenése után sem volt még jól.

"A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben.

Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön!"

Még infúziót is kapott, és még mindig nem tud enni, állni, és beszélni sem rendesen, de már "látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek)".

Úgy véli, hogy a háziorvosának sokat köszönhet:

"Ha nincs a háziorvosom, Ladoniczky Zoltán, akkor belehalok, ez nem is kérdés. Ez a szar, jön, lát és visz mindent...."

Majd arra figyelmeztet:

"A KORONAVÍRUS KIBASZOTTUL LÉTEZIK!

Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot.

A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból és meg fog ölni!

Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!!"

Szerinte csak az oltás a megoldás, mert a maszk, a kézmosás nem véd meg, főleg a közelgő karácsonyi bevásárlási lázban.

"Az életetek múlhat minden apró döntésen!!!"

Ezért is döntött úgy, hogy lemondja az idei fellépéseit.

"Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból!

Majdnem elvesztettem mindent!!!

Akit zavar az őszinteségem vagy a véleményem, tudja hogy kell kikövetni!

Komment nincs, kérdések sincsenek, ha mégis vannak, szakemberekkel beszéljétek meg, NE egymással!!!!

VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!

Jó egészséget mindannyiótoknak!!!"

- zárja bejegyzését Dombi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Dwayne Johnson az egyik rajongójának ajándékozta a saját Porsche terepjáróját

A szerencsés könnyek között tört ki, mikor megtudta, mivel lepte meg őt A Szikla.

Link másolása

hirdetés

Dwayne Johnson egy különleges színházi vetítést szervezett a Red Notice című film apropóján, amelyre meghívta a rajongóit, ugyanis elmondása szerint szeretett volna „valami klassz dolgot csinálni” – szúrta ki az Index. Az eseményen nemcsak hogy levetítette a filmet, hanem a sorok között ülő egyik rajongóját egy egészen elképesztő ajándékkal is meglepte: a saját Porsche terpjárójával.

„Valami NAGYOT akartam tenni, valami masszívat, valami felejthetetlent. Az eredeti ötletem az volt, hogy elajándékozom a Porsche Taycant, amit a filmben vezetek, ezért megkerestük a Porschét, de nemet mondtak. Én azonban igent! Eszembe jutott ugyanis, hogy akkor elajándékozom a saját egyedi terepjárómat, az én kicsikémet”

– írta az Instagramon megosztott bejegyzésében A Szikla. A választása pedig nem véletlenül esett Oscarra, a szerencsésre:

„A lehető legtöbb információt gyűjtöttem össze mindenkiről, aki a közönség soraiban volt, végül azonban Oscar története hatott meg a legjobban.”

A férfi ugyanis egyedül gondoskodik a 75 éves édesanyjáról, személyi edzőként dolgozik, de emellett vezeti a helyi templomot, támogatást nyújt a családon belüli erőszak áldozatául esett nőknek, sőt, haditengerészeti veterán is. Így, a vetítés után Dwayne kihívta a parkolóba a férfit, és átadott neki egy levelet.

„Köszönjük a rengeteg segítséget, élvezd ki az új terepjáródat”

– szólt az üzenet, mire a férfi zokogásban tört ki.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Legszörnyűbb hetén van túl az X-Faktor népszerű előadója, Alee

Balázs Alex a Fókusznak beszélt arról, milyen megpróbáltatásokkal kell megbirkóznia jelenleg.

Link másolása

hirdetés

Arcüreg- és torokgyulladással küzd Alee, az X-Faktor egyik legnépszerűbb előadója, emiatt elmaradtak a próbái és egy klipforgatás is. Ennek ellenére igyekszik, hogy a produkció a lehető legjobban sikerüljön. A Fókuszból az is kiderült, hogy a rapper kétszer is volt fül-orr-gégésznél a héten, aki normál körülmények között nem javasolná a fellépést, de az orvos szerint annyira nem vészes a helyzet, így nem tiltotta el az énekléstől. Ettől Alee még nincs jól, többször elmondta, hogy a felvételeken majdnem leszédült a színpadról, de a stáb tagjai mindenben segítették, amiben tudták.

Először azt hitték, hogy covidos, de a négy elvégzett tesztből mindegyik negatív lett.

Alee egyébként nem csak a műsorban népszerű, a YouTube-on is nagyot megy, különösen a Nincsen gond című száma, amit már négymilliószor hallgattak meg, de a többi dalán is millió feletti megtekintések vannak.

A műsorban a magánéletéről is beszélt, elmondta, hogy minden rendben van vele, van egy személy, aki boldoggá teszi, de ennél többet nem árult el.

Alee őszinte vallomása a nehézségeiről

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: