News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Harry herceg és Meghan Markle visszatérnek – szeptemberben először látogatnak el az Egyesült Királyságba a platina jubileum óta

A királynő meghívta a párt, hogy töltsenek velük időt balmorali birtokán, azonban nem világos, hogy meglátogatják-e Erzsébet királynőt az utazásuk során.

Link másolása

hirdetés

Harry és Meghan, Sussex hercege és hercegnéje a platinajubileum óta először látogat el az Egyesült Királyságba a jövő hónapban, hogy részt vegyenek két jótékonysági eseményen. Eközben a brit kormánnyal, a rendőri védelemmel kapcsolatban folyamatos vitájuk van – írja a Daily Mail.

A pár szeptember 5-én Manchesterbe utazik a One Young World Summit elnevezésű rendezvényre, amely több mint 190 ország fiatal vezetőit egyesíti.

Meghan Markle mellett Justin Trudeau, Sir Richard Branson és Jamie Oliver az esemény mentora. Ez az Egyesült Királyságban tett látogatásuk lesz az első alkalom, hogy a június eleji platina jubileumi ünnepségek óta ismét az országban tartózkodnak. Azt nem tudni, hogy hároméves kisfiuk, Archie, vagy az egyéves Lilibet is csatlakozik-e hozzájuk.

Harry és Meghan ezután Németországba utazik az Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go rendezvényre, majd szeptember 8-án visszatérnek az Egyesült Királyságba a WellChild Awards-ra.

A múlt hónapban érkezett hírek szerint a királynő meghívta a párt, hogy töltsenek velük időt Balmoralban található birtokán ezen a nyáron. Azonban nem világos, hogy meglátogatják-e Erzsébet királynőt az utazásuk során.

A pár szóvivője azt nyilatkozta:

hirdetés
„Harry herceg és Meghan, Sussex hercege és hercegnéje nagy örömmel látogatnak el szeptember elején több, a szívükhöz közel álló jótékonysági szervezethez.”

Alig néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy Harry másodszor is pert indított a brit kormány és a Scotland Yard ellen, amiért nem engedélyezték neki, hogy rendőri védelemért fizessen, amikor Kaliforniából haza látogat.

A sussexi herceg már korábban is perelte a belügyminisztériumot egy 2020-ban hozott döntés miatt, amely szerint az adófizetők által finanszírozott védelem megszüntetéséről döntött, ami szerinte nem teszi biztonságossá, hogy feleségével, Meghannel és két gyermekével, Archie-val és Lilibettel Nagy-Britanniába jöjjön.

Sussex hercege és hercegnéje szeptember 5-i manchesteri látogatása egyébként ugyanarra a napra esik, amikor a Konzervatív Párt bejelenti a következő miniszterelnök személyét. A királynő hagyományosan nem sokkal később találkozik majd az új miniszterelnökkel.

A pár valószínűleg időt akar tölteni az uralkodónővel, hiszen a palota egyik bennfentese szerint alig 15 percet töltöttek vele a nyári platina jubileumi ünnepségek alatt. A jubileumi hétvégén csak egyszer jelentek meg nyilvánosan, annak ellenére, hogy két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel az Egyesült Államokból repültek Nagy Britanniába.

Továbbá nem jelentek meg a Buckingham-palota erkélyén a Trooping of the Color ceremónia alatt, és a hálaadó istentisztelet közben is látszólag háttérbe szorultak. A palota munkatársai állítólag megkoreografálták a platina jubileumi szertartás időzítését, hogy Vilmos és Katalin ne fusson össze Meghannal és Harryvel a konfliktusok elkerülése érdekében.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szigorú sorrendben válogathat a család II. Erzsébet ruháiból és ékszereiből
Az elhunyt uralkodó ruháit nem lehet egyszerűen eladni, annak is szabályai vannak.

Link másolása

hirdetés

II. Erzsébet hatalmas ruhatáráról és ékszergyűjteményéről is gondoskodott. A királynő meghagyta, hogy a családban ki, milyen sorrendben válogathat a kollekcióból.

Az elhunyt brit királynőnek rengeteg ruhája volt, hiszen nem jelenhetett meg a nyilvánosság elől olyan szettben, amit már korábban viselt. Bár igyekezett egy-egy darabot átalakítva újra felvenni, még így is igen komoly ruhagyűjteményre tett szert.

A ruhák és ékszerek közül az előírás szerint elsőként III. Károly felesége, Kamilla válogathat majd, hiszen a jövőben számos kötelezettsége lesz,

ahol neki is be kell majd tartania az etikettet, amihez pedig bőséges ruhatárra lesz szüksége.

A sorban következő Katalin hercegné lesz, aki - várhatóan - inkább az ékszerek közül tud magának választani. Harry felesége is hozzájuthat majd a királynő egy-egy darabjához, de bizonyára csak később kerül rá a sor - írja a Blikk.

A báli ruháikat elsősorban Beatrix hercegnő – András herceg lánya – és Katalin hercegné tudja majd hasznosítani, mert ezeket nekik lehet viszonylag könnyen átalakítani.

hirdetés
A koronaékszerekért a XVII. század óta a király felel, így most már III. Károly.

Az elhunyt királynő magánékszer-kollekciója a The Times szerint közel 300 ékszerből áll. Ebben 98 bross, 46 nyaklánc, 34 pár fülbeval, 15 gyűrű, 14 óra és öt medál található.

Brian Hoey királyi életrajzíró szerint a volt uralkodó ruháit nem lehet egyszerűn eladni. Ahhoz a család hozzájárulása kell, és minden cimkét, áruló jelet el kell távolítani a ruháról, és úgy kell eladni, hogy a származását nem lehet elárulni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sztárban Sztár leszek: „Ha ezt elrappeled úgy, leveszem a Józsikát szájjal” – ígérte Majka, meg is bánta
A rapper elég felelőtlen ígéretet tett az egyik versenyző produkciója előtt, aki jobban teljesített, mint várta.

Link másolása

hirdetés

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is voltak emlékezetes pillanatok. Majka és Pápai Joci a versenyzők végső kiválasztásakor kissé összekaptak, pedig nem sokkal korábban igen közel kerültek egymáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy amikor az egyik versenyző, Károlyi Róbert elmondta, hogy ő Weszélyes Elemek egyik számát fogja előadni, Majka nagyon meghökkent. Elmondta a zsűritársainak, hogy a Weszélyes Elemek egy nyolcadik kerületi rapduó, akiknek úgy pörög a nyelvük, hogy nagyon nehéz leutánozni őket.

"Ha azt elrappeled úgy, ahogy a Weszélyes Elemek, akkor én itt a Józsikát leveszem szájjal" - jelentette ki a rapper, mire a versenyző azt ígérte, hogy menni fog.

Be is bizonyította, hogy ez megy neki, amin a zsűritagok is nagyon meglepődtek. Majka pedig hamar rájött, hogy felelőtlen ígéretet tett, de már nem volt menekvés:

Pápai Joci a zsűripulton átmászva odaült barátja elé és közel húzta magához.

A stúdió nevetéssel és hatalmas ovációval díjazta ezt. Majka a produkció végén bocsánatot kért Károlyi Róberttől, hogy nem hitt benne az elején. A rappert természetesen továbbjuttatta a zsűri, és a mesterek legnagyobb meglepetésére a srác Köllő Babett csapatába akart került saját kérésére.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nagyot bulizott Tóth Andi és Marics Peti, fotók is vannak róla
Egy esküvőn volt a sztárpár nyáron, most rakták ki a közös képeket.

Link másolása

hirdetés

Marics Petivel közös fotókat posztolt Tóth Andi az Instagram-oldalán.

A pár még augusztusban vett részt egy esküvőn, ahol az énekesnő koszorúslány is volt.

A lagziról most kiposztolt képek szerint Peti és Andi elég jót buliztak együtt.

Marics Peti és Tóth Andi júliusban ismerték be, hogy egy párt alkotnak: egy puszilkodós videót tettek közzé az Instagramon. Azóta Andi már Peti barátnőjeként jelent meg a VALMAR és Manuel közös dalának klipjében is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Liptai Claudia többször hálóingben, bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét
Csak egy kabátot kapott fel még indulás előtt.

Link másolása

hirdetés

A NőComment! műsorában árulta el Liptai Claudia, hogyan vitte a gyerekét óvodába. Elmondása szerint sűrűn előfordult, hogy

"hálóingben, felvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi".

Az adásban a többi vendég is elárulja, milyen különleges ruházatban jelentek meg nyilvánosan. Volt, aki például a közértbe ment el kimonóban.

Az adást vasárnap este 21 órától lehet megnézni az RTL II-n.

VIDEÓ: Az előzetes

Egy korábbi műsorban is érdekes titkokat árult el:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: