News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Hamis tanúzás miatt nyomoznak Amber Heard ellen – az FBI is segítheti az ausztrál hatóságokat

A színésznő ellen 7 éve indult eljárás azért, mert illegálisan vitte be Ausztráliába két kutyáját. Akkor pénzbüntetéssel megúszta, Johnny Depp egykori ingatlanosa azonban két éve lebuktatta, hogy nem mondott igazat a bíróságon.

Link másolása

hirdetés

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is segítheti azt a nyomozást, amely Amber Heard ellen indult Ausztráliában - írja a Daily Mail.

A színésznőt még 2015 júliusában vádolták meg azzal, hogy illegálisan vitte be Ausztráliába két kutyáját.

Heard azért repült az országba, mert akkori férje, Johnny Depp ott forgatta A Karib-tenger kalózai 5. részét. Két Yorkshire terrierjüket is magával vitte, ám mivel a megérkezésekor nem jelentette be hivatalosan a Pistol és Boo névre hallgató ebeket, ezzel megsértette Ausztrália szigorú karantén- és biobiztonsági törvényeit. A házi kedvenceknek ugyanis az előírások szerint 10 napig karanténban kellett volna lenniük, ám a hatóságok az országba érkezésüket követően több mint egy hétig nem tudtak róluk. Egy kutyakozmetikai szalon osztott meg az interneten egy fotót a két Yorkshire terrierről, így derült ki, hogy Heard a Deppel közös kutyáit is Ausztráliába repítette. A sztárpár 72 órát kapott arra, hogy visszaküldjék a kedvenceiket az Egyesült Államokba, különben lefoglalják és elaltatják őket.

Az ügyben bírósági eljárás indult, amelynek végén, 2016 áprilisában a színésznő bűnösnek vallotta magát bevándorlási okmány hamisításában, amiért 10 ezer ausztrál dollár (mai árfolyamon 2,7 millió forint) pénzbírságot kapott.

Ügyvédje akkor azt állította, hogy a pár nem szándékosan nem jelentette be a kutyákat, Heard ugyanis azt gondolta, hogy Depp emberei már elintézték az ebek papírjait. Az pedig a kimerültség és az alváshiány számlájára írható, hogy amikor a színésznő megérkezett Ausztráliába, rossz négyzetet jelölt be az érkezési kártyáján.

Az ügyet ezzel le is zárták akkor, most pedig azért indult újra nyomozás, mert a Heard ügyvédje által elmondottakat némileg megdöntötte az, amit Depp egykori alkalmazottja állított a bíróságon a The Sun brit bulvárlap elleni rágalmazási ügyében 2020-ban.

Kevin Murphy, a színész korábbi ingatlanügynöke ugyanis írásos nyilatkozatában leszögezte, hogy ő többször is figyelmeztette Amber Heardöt arra, hogy Ausztráliában szigorú szabályok vonatkoznak az állatok behozatalára, és ha a kötelező eljárás nem történik meg, komoly büntetésre számíthat, akár a kutyákat is elaltathatják. Amikor a becsempészési ügy kirobbant, Murphy szerint a színésznő azt követelte tőle, hogy mondja azt a bíróságnak, hogy Heard semmit nem tudott a követelményekről. Amikor az ingatlanos jelezte az aggályait ezzel kapcsolatban, állítása szerint Heard azzal fenyegette meg őt, hogy kirúgatja.

A nyilatkozata nyomán az ausztráliai Mezőgazdasági, Vízügyi és Környezetvédelmi Minisztérium nyomozást indított hamis tanúzás miatt Amber Heard ellen, miután felmerült a gyanú, hogy nem mondott igazat eskü alatt a bíróságon. A minisztérium múlt héten megerősítette a Daily Mail Australiának, hogy továbbra is vizsgálódnak. A lap most azt írja, hogy

hirdetés
az FBI is segíthet a nyomozásban az ausztrál hatóságoknak, hiszen az ügy minden érintettje az Egyesült Államokban tartózkodik.

Bobby Chacon egykori különleges ügynök elmondta, hogy az FBI-nak Canberrában is van irodája, és olyan ügynökei, akik állandó jelleggel Ausztráliában dolgoznak. Az ő munkájuk része az is, hogy ha az ausztrál hatóságoknak amerikai segítségre van szükségük, felveszik a kapcsolatot a nyomozószervvel, amely általában segédkezik is ilyen esetekben.

Az ausztrál Queensland államban 14 év börtön jár hamis tanúzásért. Az nem valószínű, hogy az ausztrál kormány Heard kiadatását kérné az ügyben, de ha a színésznő ismét megpróbálna belépni az országba, letartóztathatják.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

hirdetés

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

hirdetés

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: „Melyik az igazi éned?” – kérdezték Hódi Pamelától, Muri Enikő szerint csak hebegett-habogott
Az influenszer szerint a kérdés feltevője nagyon nem ismeri őt, az énekesnő szerint viszont Pamela nem tudott normális választ adni.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, a Nyerő Páros című sztárreality hétfői adásában a párok névtelenül tehettek fel kérdéseket egymásnak. Sokan kaptak is az alkalmon és erős kérdéseket írtak fel a papírra. Lett is belőle veszekedés:

Hódi Pamelához Muri Enikőék intéztek egy ilyen kérdést: „A közösségi médiában kitárulkozóan nyitottnak mutatod magad, ezzel szemben itt a villában a többiekkel zárkózott és távolságtartó vagy. Melyik az igazi éned?”

Ezt éppen Tóth Bence, Pamela férje olvasta fel, az influenszer pedig igencsak meglepődött rajta.

„Nem tudom, ki tette fel a kérdést, de akkor nagyon távol áll tőlem. Ha itt zárkózott és távolságtartó vagyok, akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert számomra is iszonyatosan meglepő az, hogy én itt mennyi ember felé tudok nyitni egytől egyig”

– mondta.

hirdetés

Muri Enikő párja, a Sugarloafból ismert Tóth Szabi ekkor megkérdezte tőle, hogy egyébként zárkózott típus-e, mire Pamela úgy felelt, hogy az utóbbi időben lett az. Korábban szerinte azért nem tudott zárkózott lenni, mert „az egész ország tudott róla”, mi történik vele. Itt arra az időszakra gondolt, amikor Berki Krisztián párja volt, és szerepeltek egy valóságshowban is, amely végigkísérte a mindennapjaikat.

„Az a fejezet le van zárva. Azóta van egy család, egy férj, van két gyerkőc. Arról a részéről nem is beszélünk”

– szólt közbe Tóth Bence.

Pamela aztán hosszabban is kifejtette, miért nem igaz rá az, amit a kérdés feltevője állított.

Lapozz, ha kíváncsi vagy Muri Enikőék reakciójára is!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Lotfi Begi felesége sírva fakadt, annyira kiakadt Bécire
Egy félreértett helyzetből lett veszekedés, Schadi Réka pedig annyira ideges lett, hogy nem bírta visszatartani a könnyeit.

Link másolása

hirdetés

Az már az előzetesből kiderült, hogy a Nyerő Páros hétfői adásában lesz egy nagyobb veszekedés Lotfi Begiék és Young G Béciék között. A sztárpárok este névtelenül tehettek fel kérdéseket egymásnak, és éppen Törőcsik Dani válaszolta meg az egyik nekik szóló kérdést, amikor Béci átvette a szót. A kérdés az volt, hogy melyik párost tartják a legsunyibb párnak, Dani pedig elmondta, hogy mindenkit őszintének gondol, szerinte senki nem mond mást, mint amit gondol. "Kivéve mi" - szúrta közbe Béci, visszautalva egy korábbi kérdésre, amelynek megválaszolásakor Lotfi Begiék azt mondták, ha választani kellene, akkor Béciéket tartják a legkevésbé őszintének.

A rapper ekkor elmondta, hogy ő úgy gondolja, hogy jó kapcsolatban van Begivel, felesége, Norina viszont nem tudott közelebb kerülni a lemezlovas nejéhez, Schadi Rékához.

„Például egy reggeli konfliktushelyzet: ott voltunk a konyhában, és pont beszéltük, hogy 'hú, tegnap jól beszólt az asszony neked'. És fogtad magad, elfordultál, és semmit nem szóltál vissza. Fordultál és már nem foglalkoztál ezzel”

- mondta Béci Rékának, akit eléggé meglepett ez.

„Nem is tudtam, hogy hozzám szóltok! Én válaszolok szerintem mindenkinek, aki engem kérdez, vagy hozzám szól, nincs olyan, hogy nem válaszolok. Szerinted ti idejöttök, én rád nézek, és akkor elfordulok, és elmegyek?! Ezt így hogy?!”

Béciék ez után azt mondták, hogy akkor félreértették a helyzetet, Réka azonban annyira felidegesítette magát, hogy sírva is fakadt:

„Egyszerűen nehezen viselem, ha az igazságérzetemet valaki így szétcseszi. Miért nem jöttél oda és kérdezted meg, hogy 'mi bajod van, miért nem válaszolsz?". Miért nem kérdezed meg? Azért, mert sunnyogsz! És utána meg rámolvasod így! Ezt fejezzük be légy szíves!”

Béci azzal mentegetőzött, hogy nem akarta megbántani Rékát, sőt, ők érezték megbántva magukat amiatt, hogy azt hitték, Réka nem akar hozzájuk szólni.

hirdetés

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

hirdetés

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

hirdetés

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: