SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Gábor Zsazsa teljes hagyatékát pénzzé teszi utolsó férje

Kilencvenkilenc évet élt az egykori magyar szépségkirálynő, de halála után is sikerült neki vezető hírré válnia a bulvármédiában.

Link másolása

Gábor Zsazsa, aki saját mondása szerint „arról volt híres, hogy híres”, összesen kilenc férjet fogyasztott el, - köztük olyanokat, mint Conrad Hilton, és a híres brit intrikus színész, George Sanders - többnyire igen gazdag, előkelő urakat. Mindegyik jócskán hagyott nála értékeket, nem véletlenül mondta: „Egyik férjemet sem tudtam annyira megutálni, hogy visszaadjam neki a tőle kapott gyémántokat.” Ugyancsak ő dicsekedett azzal, hogy „remek házőrző”. Ez azt jelentette, hogy minden válása után a volt férj ráhagyta házukat.zsazsazongora

Most azonban ez az örökség ezerfelé szalad: utolsó férje, Frederic von Anhalt herceg úgy döntött, hogy árverésre bocsátja a minden tekintetben hedonista, nem éppen kifinomult ízlésű Zsazsa után maradt több mint ezer tárgyat.

Ezek között van egy díszes, arany színű zongora, egy gyémánt nyaklánc, amelynek felirata, „Dah-ling” a herceg németes kiejtésére utal, egy kisebb hegynyi Louis Vuitton-bőrönd a sztár monogramjával, egy arany gyertyatartó, de új gazdát keres a színésznő útlevele, rendőrségi idézése, festményei, estélyi ruhái, prémkabátjai, sőt, még orvosságos dobozkái is.

A Los Angeles-i Heritage Auctions on-line árveréséről nem adtak ki előzetes bevétel-becslést, de nem kizárt, hogy több százezer dollárért kelnek el Zsazsa „ereklyéi”. Az egyik kaliforniai híradóban „Vásárold meg Hollywood egy darabját” címmel készítettek riportot az aukció előkészületeiről.

dah-ling

Egyesek úgy vélik, hogy a herceg most facsarja ki az utolsó pénzt feleségéből 34 évi házasság után. És nem biztos, hogy nincsen igazuk, annak fényében, hogy a 74 éves Von Anhalt néhány héttel ezelőtt bevallotta, hogy nemesi címét úgy vásárolta meg az utolsó német császár, II.Vilmos elszegényedett menyétől, Marie von Anhalttól eltartása fejében – írta a Daily Mail .

Mindenesetre az árverést azzal indokolta, hogy hamarosan elköltözik Bel-Air-ből, egykori közös otthonukból egy kisebb házba és ott nem lenne hely ennyi csecsebecsének.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Videón, ahogy milliárdosok hajói ütköztek a Monacói Nagydíj mellett
A kamera felvette, ahogy egy motorcsónak teljes sebességgel nekiütközött két másik hajónak, majd felugratva a mólóra állt meg. Két járókelőt csak a szerencse mentett meg a végzetes tragédiától.

Link másolása

Miközben a helyi hős, Charles Leclerc, a Ferrari pilótája megnyerte a 70. Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérőjét, Monte-Carlo kikötőjében egy hihetetlen balesetet örökített meg egy kamera - írta meg a 24.hu.

A felvételen az látszik, hogy egy motorcsónak teljes sebességgel nekiütközött két másik hajónak, majd felugratva a mólóra állt meg, miközben két járókelőt csak a szerencse mentett meg a végzetes tragédiától.

A pletykák szerint a baleset pontosan ott történt, ahol a Williams amerikai pilótájának, Logan Sargeant-nak a családja is tartózkodik ezen a héten.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
A Nyerő Páros 2024-es évadában felbukkan Hujber Ferenc és Berki Mazsi is
A tavalyi küzdelemből Curtis és párja, Barnai Judit került ki győztesen. Idén újabb nyolc pár küzd meg egymással.

Link másolása

Nyolcadik évadával tér vissza a képernyőre a Nyerő Páros című páros vetélkedő, amit legutóbb Curtis és párja, Barnai Judit nyertek. Az RTL a Fókusz adásában jelentette be a hamarosan versenybe szálló párokat:

„Habozás nélkül, ugyanis hatalmas önismereti tréningnek gondolom az ilyen műsorokban való szereplést. (…) Már megkérdeztem erről, nincs ellenvetése, sőt, érdekes tükre lenne a párkapcsolatunknak. Tizennyolc évvel fiatalabb, mint én, sokkal jobban kezelné ezt a világot”

– mondta el Hujber Ferenc a 24.hu-nak adott interjújában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Botrány Cannes-ban: összebalhézott egy biztonsági őr egy színésznővel
Néhány nap alatt kétszer történt botrány a Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. Először egy énekesnővel, utána pedig egy színésznővel gyűlt meg a baja egy francia származású női biztonsági őrnek.

Link másolása

Pár nap leforgása alatt két színésznőt is kiborított egy női biztonsági őr a cannes-i filmfesztiválon – számolt be róla a Blikk.

Először Kelly Rowland énekesnő adott hangot meglepődöttségének, szerinte a nem megfelelő bánásmód hátterében rasszizmus áll. Pár nappal később viszont Massiel Taveras színésznő kezdte el lökdösni ugyanazt a biztonsági őrt, akivel korábban az énekesnő is szembeszállt.

A színésznő szombaton délután egy elegáns és egyedi ruhában érkezett az eseményre. Mialatt a meghívottak sorában felfelé haladva két kísérője segítségével próbálta kibontani maga mögött a festménynek is beillő impozáns uszályt, az említett biztonsági őr ezt folyamatosan akadályozta, sőt, még akkor is lefogta egyik kezével a színésznőt, amikor az a lépcső tetején visszafordult, hogy integessen a rajongóknak.

A felvételeken úgy tűnik, mintha a biztonsági őr a bejárat felé lökné a celebritást, akiből ez dühös reakciót váltott ki, és ellökte magától a biztonsági őrt.

A cannes-i reflektorfényben álló biztonsági őr kollégái azonban azt nyilatkozták később, hogy a biztonsági őr megfelelően járt el, csak a munkáját végezte.

„Nagy nyomás alatt dolgozott, hogy az embereket folyamatosan mozgásban tartsa, és ne alakuljon ki tumultus a szőnyegen”

– mondta a fesztivál egyik veteránja, aki 20 éve minden májusban dolgozik az üdülőhelyen. Hozzátette: szerinte nem volt lökdösődés vagy szidás, a biztonság volt a lényeg, és a szerződésekben meghatározott szigorú menetrendekhez a hírességeknek is alkalmazkodniuk kell.

Az érintett felügyelőnő nem ismert személyiség, de annyit lehet tudni róla, hogy francia és csak alkalmi szerződést kötött a fesztivál szervezőivel.

Az incidensről készült felvételt ITT lehet megtekinteni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megnyílt Osváth Zsolt lángosozója, ahol az első 100 ember ingyen lángost kapott
Az ismert véleményvezér a Wesselényi utcában nyitotta meg friss vendéglátó egységét. Jóféle magyar lángost akar adni az embereknek, hazai alapanyagokból.

Link másolása

Osváth Zsolt étteremtulajdonos, digitális tartalomgyártó és influenszer a Unicorn Bistro után ezúttal egy lángosozót is megnyitott.

„A Wesselényi utcában vagyunk, és az nem titok, hogy itt rengeteg külföldi megfordul. Éppen ezért nyilván építettünk arra, hogy számukra is kívánatos legyen a hely, de nem a már-már hungarikummá vált külföldiek lehúzását céloztuk meg, hanem azt szeretnénk, hogy olyan lángost, olyan ételeket kapjanak, hogy ha beleharapnak, akkor a magyarság jó oldalába harapjanak bele”

– mondta el lapunknak Zsolti.

„Kistermelőkkel dolgozunk, talán a liszten kívül – ami egyébként a Gyermelyi gyárból érkezik – minden termékünk kizárólag magyar”

– tette hozzá.

„Nyilván sokan próbálják bizonyos oldaltól a magyarságot, a hazaszeretetet elvenni, de bennem ez bennem van, és én imádom minden egyes négyzetméterét annak, ami itt van, mert minden egyes négyzetméternek története van”

– jegyezte meg a népszerű véleményvezér.

Osváth Zsolttal készült rövid riportunk ITT tekinthető meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk