SZTÁRVILÁG

Friss lesifotókon Monica Belluci és Tim Burton, amint Madridban romantikáznak

A rendező és a színésznő már 16 éve ismeri egymást, állítólag négy hónapja vannak együtt, mióta egy filmfesztiválon újra találkoztak.

Link másolása

Most először készültek romantikus fotók Tim Burtonról és Monica Belluciról, miután nemrég kiderült, hogy már négy hónapja egy párt alkotnak - írja a People.

A 64 éves rendezőt és az 58 éves színésznőt Madrid utcáin fotózták le hétfőn, ahogy fekete kabátban egymás mellett sétálnak, az egyiken egy elcsattanó csókot is sikerült megörökíteni.

Az egyik a Paris Match magazin címlapjára is kikerült.

Utoljára négy hónapja lehetett őket együtt látni, de akkor egy hivatalos eseményen: Bellucci adta át Burtonnek az életműdíjat a lyoni Lumière filmfesztiválon. Állítólag ezután kezdődött a kapcsolatuk, de először 16 éve találkoztak.

Korábban is szakmabeliekkel voltak hosszútávú kapcsolataik.

Burton 2001-től 2014-ig volt együtt Helena Bonham Carterrel, két gyerekük van, a 19 éves Billy és a 15 éves Nell.

Belucci 1999-ben ment hozzá Vincent Casselhez, egészen 2013-ig éltek együtt. Nekik is két gyerekük van, a 18 éves Deva és a 12 éves Léonie.

Egyelőre sem Burton, sem Bellucci stábja nem kommentálta a képeket.

A fotókat itt nézheti meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi egy rószaszín melltartóban vonult Berlin utcáin
Az énekesnő egy fehérnemű márka fotózásán vett részt. Az Instagram-oldalán mutatott pár videót róla.

Link másolása

Rózsaszín melltartóban mászkált Berlin utcáin Tóth Andi, az énekesnő egy fotózáson vesz részt a német a fővárosban.

Andi már reggel belejelentkezett az Instagram-oldalán a követőinek, és elmondta, hogy menedzserével, egyben az egyik legjobb barátjával együtt utaznak Berlinbe, ahol egy fehérneműmárka fotózásán vesznek részt.

„Tökre megtiszteltető, mert egész Európából 6-7 lányt választottak. Szóval kösz! És este meg lesz egy ilyen rendezvény/buli, ez a mai napunk”

- mondta ez Andi. Az Instagram-sztiroban azt is elárulta, hogy mindezek után utaznak is haza, mert már nagyon hiányzik neki a kutyája, Bailey.

Andi mutatott két rövid videót is a fotózásról, amin az látható, ahogy egy rózsaszín melltartóban sétálgat az utcán. Később ezt közelebbről is megmutatta a követőinek, sőt, még a bugyija is kikandikált a nadrágból.

A videókat itt tudod megnézni.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Bikinis fotót tett fel a 65 éves Sharon Stone, rengetegen kedvelik
A színésznő a Beverly Hills központjában álló házának nappalijában pózolt a rajongók legnagyobb örömére.

Link másolása

Sharon Stone az Instagramra töltött fel egy bikinis fotót, amit már régóta kértek tőle a rajongók.

A 65 éves Sharon Stone egy zöld D&G bikiniben volt a fotón, amely kiemelte karcsú még mindig karcsú alakját.

Sharon amúgy a Beverly Hills központjában álló házának nappalijában pózolt, és egy fekete napszemüveg volt rajta, láthatóan oda is betört a nyár.

Az biztos, hogy nem szégyelli a testét, tökéletes formában van, tetőtől talpig megcsodálhatták a követői.

Különlegesség, hogy a fotón látszik a ház nappalija a berendezéssel együtt, mi több, a 2018-ban örökbefogadott, Bandita névre hallgató francia bulldog is ott van a képen, ami Stone kedvence.

Kattints a fotóért:Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Végleg vége Király Viktor és Virág Anita házasságának?
A Megasztár egykori győztesének házassága az idei év eleje óta válságban van, ennek kapcsán felesége sokatmondó, fájdalmas üzenetet tett közzé az Instagramon.

Link másolása

Virág Anita az Instagram-oldalán közzétett idézettel azt üzeni, meg kell szabadulni az életben azoktól a dolgoktól, amelyek „károsak, visszahúznak, meggyötörnek”. Király Viktor felesége ezzel súlyos válságban lévő házasságára utalhatott.

Király Viktor és Virág Anita 2020 januárjában házasodott össze, néhány hónappal később pedig megszületett kisfiuk, Kolen. Aztán 2023 elején szárnyra kaptak a pletykák kapcsolatuk válságáról: eleinte elmaradtak a közös fotók, a szerelmes bejegyzések a közösségi oldalaikon, majd nyilvánossá vált, hogy Anita és Kolen elköltözött a családi házból.

Viktor ekkor elismerte, hogy válságba került a házasságuk, de azt mondta, továbbra is sok időt töltenek hármasban, miközben mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

A Blikk utolsó információi szerint az énekes és felesége a mai napig küzd a házasságukért, de még mindig nem sikerült döntésre jutniuk, továbbra is külön élnek. Viktor azt mondta a lapnak, hogy ennyi idő után sem engedték el teljesen egymás kezét.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Mintha megérezte volna a halálát Tina Turner: „Túl sokáig hittem, hogy a testem elpusztíthatatlan”
A 83 éves korában elhunyt énekesnő nem sokkal halála előtt posztolt arról, mennyire bánja, hogy nem vigyázott jobban magára.

Link másolása

A szerdán elhunyt énekesnő néhány héttel a halála előtt a nemzetközi vese világnapon szólalt meg nyilvánosan az egészségügyi problémáiról.

A Blikk szerint Tina Turner nem vette elég komolyan a magas vérnyomását, és ezzel súlyos veszélynek tette ki magát.

„A veséim lettek az áldozatai annak, hogy nem vettem észre: a magas vérnyomásomat hagyományos gyógyszerekkel kellett volna kezelni. Nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal, hogy élethosszig tartó, mindennapi gyógyszeres kezelésre van szükségem”

– írta a zenész, majd hozzátette:

„Túl sokáig hittem, hogy a testem elpusztíthatatlan.”

Tina Turner szerdán hunyt el 83 éves korában, azonban a halálának oka még nem derült ki.


Link másolása
KÖVESS MINKET: