hirdetés

Fluor Tomi a Wellhello-botrányról: nem írt olyan sms-t, hogy bántani akarná a szaxofonost

Azt állítja, hogy a felfokozott hangulatú kifakadás megszokott a zenészek között, a történtek ellenére sem haragszik senkire.

Link másolása

hirdetés

Mint azt megírtuk, óriásbalhé tört ki a Wellhellóban, a zenekar kiszállt, egyikük pedig feljelentette Fluort.

A zenekar frontembere és Diaz közleményt adott ki, amelyben rajongóikat próbálták megnyugtatni. Azt írták, hogy voltak nézetkülönbségeik a zenészekkel, de ők ketten ezután is folytatják - új zenésztársakkal.

Fluor a Blikk megkeresésére azt nyilatkozta, hogy "Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak olyasmit nem írtam az sms-emben, hogy bántani akarom". Szerinte inkább csak "felfokozott hangulatú kifakadás" volt, ami amúgy megszokott a zenészek között. A konfliktus már régebb óta lappangott a bandában, így nem csodálkozott, hogy ez lett a vége. Megérti, hogy dühösek rá a volt zenésztársai, de "a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik" - mondta.

Azt állítja, hogy a szaxofonos feljelentéséről nem tud, eddig nem kapott semmilyen megkeresést az ügyben, "kíváncsian várom, hogy kapok-e valamilyen idézést a rendőrségtől".

Bartók Mátét is kereste a lap, de még nem érték el. A rendőrség pedig majd csak akkor ad tájékoztatást az ügyről, ha az érintetteket már értesítették.

hirdetés

A Wellhello új felállásban, új tagokkal már készül a novemberi koncertre.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megtörte a csendet az Omega menedzsere, szűkszavúan nyilatkozott Kóbor Jánosról

Az Omega frontembere több mint két hete van kórházban. A zenekar korábban azt közölte, Kóbor János állapota változó.

Link másolása

hirdetés

Kóbor János több két hete került kórházba, a Blikk információi szerint koronavírus-fertőzés miatt. Az Omega frontemberének állapotáról nem sokat tudni, az együttest csupán egy szűkszavú közleményben tudatta a rajongókat arról, hogy Kóbor János állapota változó, de a család kérésére szeretnének tartózkodni a részletektől.

Az Omega menedzsere viszont most megtörte a csendet, szűkszavúan beszélt a zenészről a Fókusznak.

"Tulajdonképpen már sok helyen leírták, én is hallomásból tudom, hogy lélegeztetőgépen van"

- mondta Trunkos András, aki hozzátette:

"A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek, és ezt meg is teszem. Amit mindenki tud: kórházban van, felügyelet alatt és figyelnek rá".

Trunkos András utoljára két héttel ezelőtt beszélt a kórházban fekvő zenésszel.

hirdetés
"Akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy hát ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, hogy ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik, másnapra már kezelés alá került. Az, hogy az ő minősége milyen, tényleg őszintén nem tudom..."

- nyilatkozta az Omega menedzsere.

A Fókusz felidézte, hogy Kóbor János egy tavalyi interjújában arról beszélt, kiváló formában van, és születése óta nem volt kórházban. "Nekem kialakult egy ilyen önvédekezésem az egész embert támadó dolgokkal szemben" - fogalmazott akkor a 78 éves zenész.

Az Omega menedzsere most azt mondja, nincs jó hangulat a zenekarban.

"Nincs jó hangulat...egy éve meghalt Benkő Laci, aztán Mihály Tomi, egyikük sem covidban. Rákos betegségük volt. Erre a megemlékezésre most jött Mecky kórháza..."

- fogalmazott Trunkos András.

A Fókusz riportja:

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Ez a szar jön, lát, és visz mindent!” - Dombi majdnem belehalt a koronavírusba

„Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk” - megrázó beszámoló a betegségéről.

Link másolása

hirdetés

Dombóvári István is covidos lett. Erről a közösségi oldalán számolt be. Mint írja:

"Elkaptam a koronavírust!

Mindig komolyan vettem, de nem hittem, hogy ilyen lesz.

Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk"

- áll a posztjában. Leírása szerint még soha nem volt ilyen beteg.

"Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes.

hirdetés

Az én feleségem egy hős, egy amúgyis törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem".

Elbeszélése szerint a láz csökkenése után sem volt még jól.

"A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben.

Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön!"

Még infúziót is kapott, és még mindig nem tud enni, állni, és beszélni sem rendesen, de már "látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek)".

Úgy véli, hogy a háziorvosának sokat köszönhet:

"Ha nincs a háziorvosom, Ladoniczky Zoltán, akkor belehalok, ez nem is kérdés. Ez a szar, jön, lát és visz mindent...."

Majd arra figyelmeztet:

"A KORONAVÍRUS KIBASZOTTUL LÉTEZIK!

Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot.

A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból és meg fog ölni!

Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!!"

Szerinte csak az oltás a megoldás, mert a maszk, a kézmosás nem véd meg, főleg a közelgő karácsonyi bevásárlási lázban.

"Az életetek múlhat minden apró döntésen!!!"

Ezért is döntött úgy, hogy lemondja az idei fellépéseit.

"Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból!

Majdnem elvesztettem mindent!!!

Akit zavar az őszinteségem vagy a véleményem, tudja hogy kell kikövetni!

Komment nincs, kérdések sincsenek, ha mégis vannak, szakemberekkel beszéljétek meg, NE egymással!!!!

VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!

Jó egészséget mindannyiótoknak!!!"

- zárja bejegyzését Dombi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Dwayne Johnson az egyik rajongójának ajándékozta a saját Porsche terepjáróját

A szerencsés könnyek között tört ki, mikor megtudta, mivel lepte meg őt A Szikla.

Link másolása

hirdetés

Dwayne Johnson egy különleges színházi vetítést szervezett a Red Notice című film apropóján, amelyre meghívta a rajongóit, ugyanis elmondása szerint szeretett volna „valami klassz dolgot csinálni” – szúrta ki az Index. Az eseményen nemcsak hogy levetítette a filmet, hanem a sorok között ülő egyik rajongóját egy egészen elképesztő ajándékkal is meglepte: a saját Porsche terpjárójával.

„Valami NAGYOT akartam tenni, valami masszívat, valami felejthetetlent. Az eredeti ötletem az volt, hogy elajándékozom a Porsche Taycant, amit a filmben vezetek, ezért megkerestük a Porschét, de nemet mondtak. Én azonban igent! Eszembe jutott ugyanis, hogy akkor elajándékozom a saját egyedi terepjárómat, az én kicsikémet”

– írta az Instagramon megosztott bejegyzésében A Szikla. A választása pedig nem véletlenül esett Oscarra, a szerencsésre:

„A lehető legtöbb információt gyűjtöttem össze mindenkiről, aki a közönség soraiban volt, végül azonban Oscar története hatott meg a legjobban.”

A férfi ugyanis egyedül gondoskodik a 75 éves édesanyjáról, személyi edzőként dolgozik, de emellett vezeti a helyi templomot, támogatást nyújt a családon belüli erőszak áldozatául esett nőknek, sőt, haditengerészeti veterán is. Így, a vetítés után Dwayne kihívta a parkolóba a férfit, és átadott neki egy levelet.

„Köszönjük a rengeteg segítséget, élvezd ki az új terepjáródat”

– szólt az üzenet, mire a férfi zokogásban tört ki.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Legszörnyűbb hetén van túl az X-Faktor népszerű előadója, Alee

Balázs Alex a Fókusznak beszélt arról, milyen megpróbáltatásokkal kell megbirkóznia jelenleg.

Link másolása

hirdetés

Arcüreg- és torokgyulladással küzd Alee, az X-Faktor egyik legnépszerűbb előadója, emiatt elmaradtak a próbái és egy klipforgatás is. Ennek ellenére igyekszik, hogy a produkció a lehető legjobban sikerüljön. A Fókuszból az is kiderült, hogy a rapper kétszer is volt fül-orr-gégésznél a héten, aki normál körülmények között nem javasolná a fellépést, de az orvos szerint annyira nem vészes a helyzet, így nem tiltotta el az énekléstől. Ettől Alee még nincs jól, többször elmondta, hogy a felvételeken majdnem leszédült a színpadról, de a stáb tagjai mindenben segítették, amiben tudták.

Először azt hitték, hogy covidos, de a négy elvégzett tesztből mindegyik negatív lett.

Alee egyébként nem csak a műsorban népszerű, a YouTube-on is nagyot megy, különösen a Nincsen gond című száma, amit már négymilliószor hallgattak meg, de a többi dalán is millió feletti megtekintések vannak.

A műsorban a magánéletéről is beszélt, elmondta, hogy minden rendben van vele, van egy személy, aki boldoggá teszi, de ennél többet nem árult el.

Alee őszinte vallomása a nehézségeiről

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: