News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Fluor: Nem titkolt dolog, hogy nekem tetszik a Zsófi

Fluort nem zavarja, hogy nem egyezik az időbeosztásuk, és azzal is tisztában van, hogy Szabó Zsófi kisgyerekes édesanya.
Címkép: Wellhello/Youtube - szmo.hu
2021. augusztus 12.


Link másolása

hirdetés

Hetek óta sokan találgatják, hogy Fluor és Szabó Zsófi valóban flörtölnek egymással, vagy csupán rajongóikkal és a bulvármédiával szórakoznak.

A Wellhello egyik legújabb klipjében például éppen akkor tűnik fel a páros, amikor a dalszöveg a "figyeld a krút már, reggelre lehozza bulvár (Blikk)", de szinte mindennapos az is, ahogy egymásnak üzengetnek a közösségi médiában.

A Femina szerint Fluor most a Hot! magazinnak beszélt kettejükről.

Nem titkolt dolog, hogy nekem tetszik a Zsófi. Vegyes jeleket küld: néha zöld, néha piros. Sejtelmeskedik, de benne van a játékban. Én pedig szeretem a játékot, sőt az egyik kedvencem, ahogy egy kapcsolatban is van egyfajta megismételhetetlen ismerkedési szakasz. Szeretem a flörtölést.

- nyilatkozta a lapnak.

A 34 éves előadó arról is beszélt, nem siettet semmit, tud várni, főleg, hogy beindultak a koncertek, amiből heti öt is van. Emellett stúdiózik, forgat, ezért őszig nem is kötelezné el magát.

hirdetés
"Az sem zavar, ha idén nem nyaralok; októberig úgyis lecseng, és akkor elutazhatok egy naposabb helyre, mint például Lisszabon. Zsófiról olvastam, hogy nem szeret egyedül utazni; tőlem mehetünk együtt is..",  mondta Fluor, aki azt is közölte Szabó Zsófival, hogy örökbérlete van a backstage-bulijaikra, bármelyik Wellhello-koncertre.

A zenész azt is bevallotta, nem zavarja, hogy nem egyezik az időbeosztásuk, és azzal is tisztában van, hogy Szabó Zsófi kisgyerekes édesanya.

"Nyilván kicsit erős lenne most ezen gondolkozni, de engem amúgy nem zavarna a dolog. Ha én szerelembe esem, semmi nem állít meg" - tette hozzá.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: