SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Feljelentették Istenes Bencééket, mert állítólag kivágtak egy fát a házuk felújítása közben

A hatóság ki is ment hozzájuk egy helyszíni szemlére, de mindent rendben találtak. Bence azt mondja, nem is akartak fákat kivágni.

Link másolása

Valaki feljelentette Istenes Bencééket, mert állítólag kivágtak egy fát a családi házuk felújítása közben. A hatóság emberei ki is mentek hozzájuk, de végül mindent rendben találtak.

Istenes Bence és Csobot Adél még márciusban jelentette be, hogy maguk mögött hagyják a nyüzsgő városi életet és vidékre költöznek.

A Balaton-felvidéken vettek meg egy házat, az épületet azonban még fel kellett újítani.

Legutóbbi videójukból kiderült, hogy egy hónap múlva költözhetnek be majd az új otthonukba, és azt is elárulták, hogy valaki feljelentette őket.

„Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát” - mondta Bence a videóban. Mint kiderült, először egy levelet kaptak a természetvédelmi hatóságtól, hogy nyilatkozzanak, miért vágtak ki egy fát és erre ki adott engedélyt nekik. Ők azonban nem vágtak ki fát, és Bence meg is mutatta kertjüket, hogy megvannak a növények.

A hatóság pedig később kivonult egy helyszíni szemlére is.

„Szóval kivonultak, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!”

Bence azt is hozzátette, hogy nem érti azokat az embereket, akik azt figyelik, a szomszédjuk mit csinál.

„De mondjuk, hogy észreveszti, hogy kivágnak egy fát, és akkor azt mondja, hogy neki ezt rögtön jelenteni kell. Egyszerűen ez nekem nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg. És akkor észreveszi, veszi a fáradtságot, hogy megírja a levelet, megkeresi, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő!” - mondta a műsorvezető.

A teljes videót ITT tudod megnézni.

(Forrás: 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Trump kiutasítással fenyegette meg Harry herceget: „Elárulta a királynőt, ez megbocsáthatatlan”
Az egykori elnök úgy fogalmazott, hogy nem fogja megvédeni Harry herceget. Kemény szavakat használt.

Link másolása

Az Egyesült Államok volt elnöke kijelentette: nem védi majd meg Sussex hercegét, ahogy Joe Biden tette.

Donald Trump a CPAC konferencián elhangzott beszédében erős utalásokat tett arra, hogy amennyiben újraválasztják őt, ki fogja utasítani az országból Harryt - írta meg a Blikk.

Az egykori elnök úgy fogalmazott, hogy nem fogja megvédeni Harry herceget.

"Elárulta a királynőt. Ez megbocsáthatatlan"

- mondta beszédében Donald Trump.

A cikk emlékeztet rá, hogy az Egyesült Államok bevándorlási törvényeinek értelmében ugyanis, ha minden kétséget kizáróan bizonyítható, hogy valaki korábban kábítószert fogyasztott, annak a vízumkérelme elutasítható.

Harry herceg ügyvédei szerint azonban az, hogy a herceg annak idején a könyvében a kábítószer-használatáról vallott, nem jelenti azt, hogy valóban így is történt


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Béranyát keres Gábor Zsazsa 80 éves özvegye: 360 milliót fizet annak, aki örököst szül neki
Örököst szeretne magának Frédéric von Anhalt herceg. Eddig mindenkiben csalódott, akit örökbe fogadott, így most egy új ajánlattal állt elő.

Link másolása

[caption id="attachment_2161706" align="alignnone" width="1024"]  [/caption]

Nem titok: a magyar születésű hollywoodi világsztár egykori férje mintegy 60 millió dollárnyi, azaz 21,5 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. A pénzre egy kezelői alapban vigyáznak, amihez jelenleg egyedül Von Anhalt férhet hozzá.

A herceg most úgy gondolja, egy saját gyermek lehet a megoldás az öröklés kérdésére. A férfi az örökbe fogadáson töri a fejét, nem is akármilyen formában.

„Lányok, az egyetlen, amit szeretnék, egy saját gyerek. Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből” – írta az Instagram-oldalán Frédéric von Anhalt

Az angol szlengben sugar daddynek hívják azokat idősebb és gazdag férfiakat, akik anyagi támogatásban részesítenek egy fiatalabb lányt a társaságáért, illetve intim kapcsolatért cserébe. A herceg azonban már csak egy nőre vágyik, aki szül neki egy gyereket.

A kiválasztott hölgy egymillió dollárral, azaz 360 millió forinttal lehet gazdagabb.

Ráadásként különleges alkalmak esetén még Gábor Zsazsa több mint egymilliárd forintot érő ékszer-kollekciójának darabjait is viselhetné – írja a Blikk.

„Nem akarom, hogy a pénzem az államra szálljon” – mondta Anhalt herceg, aki évekkel ezelőtt a nevére vett egy német futballistát, Kevin Feuchtot, de nagyot csalódott benne.

„Ő nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy Zsazsa életművét és az enyémet továbbvigye. Az eddigi örökbe fogadott fiaimat csak a cím érdekelte, a munka nem” – emlékezett vissza a férfi, aki az elmúlt években örökbe fogadott egy fitneszstúdió-tulajdonost, egy éjszakai klub főnökét, egy divattervezőt, egy ügyvédet és egy bordélyház-tulajdonost is, de egyik örökös sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Aureliónak nem az akkori párjától született kislánya, hanem az egyik legjobb barátnőjétől
A kislány nem az akkori párjától, hanem az egyik legjobb barátnőjétől született, akivel egy éjszakát töltöttek csupán együtt.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. február 26.


Link másolása

Az egykori valóságshow-szereplő, VV Aurelio két év után, február 17-én hagyhatta el a börtönt, a fennmaradó büntetését pedig reintegrációs őrizetben folytatja Baján - írta meg a Blikk.

Itt látogatta meg őt Hajdú Péter, aki egy mélyinterjút készített vele.

Az interjúban szóba került Aurelio gyermeke is, akinek létezéséről a börtönben értesült. A kislány nem az akkori párjától, hanem az egyik legjobb barátnőjétől született, akivel egy éjszakát töltöttek csupán együtt.

"Tudtam, hogy várandós, csak nem éreztem úgy, hogy tőlem. Meg voltam róla győződve, hogy nem az enyém"

- mondta Aurelio.

"Amikor megszületett, annyira hasonlított rám a gyerek, hogy a párja tudta, hogy nem tőle van. Tényleg olyan, mint egy mini Aurelio"

- tette hozzá a híresség.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Marics Peti teljesen kiakadt egy édesanya bántalmazása miatt: „Keljenek már fel kicsit a döntéshozók”
Az énekes a közösségi oldalán osztotta meg a gondolatait az ügyben. Szerinte a döntéshozóknak úgy kellene megoldani ezt a helyzetet, ahogy a saját gyerekükkel is tennék.
H. M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. február 26.


Link másolása

A Valmar énekese az Instagram-oldalán reagált arra a cikkre, ami arról szólt, hogy félelmében hazamenekült Amerikából a kisfia apja elől egy magyar nő - írta meg a Blikk.

A lap szerint rózsaszín álomként indult, mostanra azonban rémálommá vált Adrienn és kisfia, Armaan élete - itt lehet elolvasni a cikket!

Marics Peti a közösségi oldalán osztotta meg a gondolatait a téma kapcsán. Ezt írta az Instagram-sztoriban:

"Azért egy ilyen ügyben ne az legyen már a megoldás, hogy visszaküldik a 2 éves kisgyereket az alkesz faterhoz Amerikába anya nélkül! Mi a f*szom az a logikai menet, ami alapján ez tűnik a helyes döntésnek, főleg, ha bizonyítható, hogy nem ez lenne a megfelelő megoldás? Keljenek már fel kicsit a döntéshozók, és próbálják meg úgy megoldani ezt a helyzetet, ahogy a saját gyerekükkel is tennék b*sszameg!"

- írta Marics Peti.


Link másolása
KÖVESS MINKET: