SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Emmával a történtek ellenére olyan családban élhetünk, amire mindig is vágytam” – Berki Mazsinak sikerült továbblépnie a férje elvesztése után

Az influenszer napjait mostanában a kőkemény edzés tölti ki, mivel ősszel szerepelni fog a Sztárboxban.

Link másolása

Berki Mazsi életében idén januárban új időszámítás kezdődött, miután új párja szülővárosába, Székesfehérvárra költöztek a kislányával - írja a Blikk.

Berki Krisztián özvegye hamarosan az RTL Sztárbox című műsorában fog feltűnni, ezért kemény edzésbe kezdett egy székesfehérvári trénerrel.

"Szeretek egyébként Székesfehérváron lakni, megszoktuk már az új helyet, de a fővárosban vannak a barátaim, ők nagyon hiányoznak. Hetente azért egy-két napot Budapesten töltök, hogy intézzem a dolgaimat és velük is tudjak találkozni"

- mesélte a lapnak Mazsi az új lakóhelyéről.

"Egy közös baráti páron keresztül ismerkedtünk össze, így a baráti társaságunk egyezik. A családunk is kezd összefonódni, együtt ünneplünk minden jeles alkalmat, és azon kívül is sokat találkozunk. Úgy érzem, az ő családja is befogadott engem és a kislányomat, ezért nagyon hálás vagyok nekik. Emmával a történtek ellenére olyan családban élhetünk, amire mindig is vágytam. Jó érzés, hogy ezt megadhatom a számára"

- vallotta be őszintén.

Mazsinak a nyár a családi és baráti körben való pihenéssel és utazással telt, most viszont már az edzések teszik ki a mindennapjait. Az a célja, hogy a ringbe már hat kockával a hasán tudjon belépni.

"Attól félek a legjobban, hogy mit hoz majd ki belőlem a ring és az ellenfelem jelenléte. A sérülések nem ijesztenek meg, korábban volt már orrtörésem is. A derekamra kell a legjobban vigyáznom, mert tavaly és idén is becsípődött már, de azt gondolom, ha kellően felkészülök, nem lehet baj" - magyarázta Mazsi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Drámai pillanatok: T. Danny és Lissák Laura lett a harmadik a Dancing with the Starsban
A versenyzők megrendülten és könnyeiket nyelve búcsúztak a versenytől. Társaik köréjük állva, ölelve próbálták vígasztalni őket. Hamarosan kiderül, ki nyeri a táncversenyt.

Link másolása

A közönségszavazatok alapján T. Danny és Lissák Laura búcsúztak a Dancing with the Stars versenyéből. Mindketten szomorúan, és könnyeikkel küszködve köszönték meg egymásnak a közös munkát.

Laura szerint tánctudást tekintve Danny nyerte a versenyt. Danny pedig úgy vélte, hogy tanára megmutatta, hogy két méter fölött is lehet táncot tanulni.

Így a döntőbe Krausz Gábor és Marics Peti, valamint tánctanáraik-partnereik Stana Alexandra és Mikes Anna között dől el, hogy ki lesz az idei verseny győztese.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi és Krausz Gábor kibékült egymással?
Erre nem sokan számítottak: a viharos szakításuk után az énekesnő gratulált volt szerelmének a Dancing with the Starsban aratott győzelemhez.

Link másolása

Tóth Gabi Instagram-oldalán, egy 24 órán keresztül látható sztoriban gratulált volt férjének, Krausz Gábornak a Dancing with the Stars negyedik évadának megnyeréséhez.

Ahogyan beszámoltunk róla, Krausz Gábor és táncpartnere, Mikes Anna nyerte meg a Dancing with the Stars negyedik évadát. Mint ismert, a sztárséf és Tóth Gabi augusztusban jelentette be, hogy hat év után elválnak. Viharos körülmények között szakítottak, és azóta többször is üzengettek egymásnak a nyilvánosságon keresztül, így a kapcsolatuk sok mindennek mondható, de barátinak biztosan nem.

Ám most úgy tűnik, Tóth Gabi kész kibékülni: Instagram-oldalán, egy 24 órán keresztül látható sztoriban gratulált Krausz Gábornak a Dancing with the Stars negyedik évadának megnyeréséhez.

„Gratulálok nektek!” – írta az énekesnő Instagram-sztorijához, melyhez egy képet is csatolt.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megvan, kik nyerték a Dancing with the Stars 4. évadát
A legjobb három páros közé T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra jutottak.

Link másolása

Véget ért a Dancing with the Stars 4. évada, kihirdették a 4. évad győztes párosát.

A legjobb három páros közé T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra jutottak. A döntőben a 3. helyen T. Danny és Lissák Laura végzett, így az első helyért Marics Peti és Stana Alexandra, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna versenyzett tovább.

A nézői szavazatok alapján a Dancing with the Stars 4. évadának győztese: Krausz Gábor és Mikes Anna.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: A Tűz ceremónián minden bent maradt játékos felfedte magát
Kiderült az igazság, bár Töröcsik Dani mindent megtett azért, hogy elbizonytalanítsa a többieket. Próbálta meggyőzni társait arról, hogy nem ő az, akit keresnek.

Link másolása

Kiderült, hogy ki volt a gyilkos Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban játékban. Az utolsó nap versenyautóba pattantak, baltát dobáltak, majd az utolsó kerekasztal szertartás után kiderült az igazság.

A Tűz ceremónián ugyanis mindenre fény derült - írja az RTL.hu.

VIDEÓ: A műsorból

„Elég meggyőző tud lenni a srác”

– mondták Törőcsik Daniról, aki mindent elkövetett, hogy elbizonytalanítsa az ártatlanokat.

A kastélyban a végére ő lett az elsőszámú gyanúsított. Mindenkit megpróbált meggyőzni, hogy hiába derült ki egyik közeli bizalmasáról, hogy ártatlan, de valaki más számára már egy ideje gyanússá vált…

Link másolása
KÖVESS MINKET: