News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Elon Musk megvenné a Coca Colát, hogy visszacsempéssze bele a kokaint

Feltehetőleg viccnek szánta a bejegyzését, de – szokás szerint – felrobbantotta vele a nemrég megvásárolt Twittert.

Link másolása

hirdetés

Néhány nappal azután, hogy Elon Musk 44 milliárd dollárért megvette a Twittert, máris felforgatta a közösségi oldalt egy bejegyzésével. Azt írta:

„Legközelebb a Coca-Colát veszem meg, hogy visszategyem bele a kokaint”.

A tweethez érdemes tudni, hogy Musk nem őrült meg a szokásosnál jobban:

amikor John Stith Pemberton az 1800-as évek végén először gyártott ilyen üdítőitalt, a kokain még legális szernek számított, így a kóla is tartalmazott kokalevelekből származó kivonatot, amit „agypezsdítő üdítőként” értékesítettek.

A kokaint egyébként még a 20-as évek Európájában is használták élénkítőként, többek között Sigmund Freud vagy Kosztolányi Dezső is előszeretettel élt vele.

Musk ugyan szokásához híven nem jelölte emotikonokkal a tweet komolyságát, bár gyanítható, hogy poénnak szánta azt. Ez persze nem gátolta meg a felhasználókat, hogy felrobbantsák a netet. Többek között hozzászólt Lauren Boebert is, aki Joe Biden fiának állítólagos drogfogyasztási szokásaira utalva azt írta: „Hunter szívességet kért tőled?”.

Szinte minden percben érkeznek olyan kommentek, amiben más cégek megvásárlását is javasolják a világ leggazdagabb emberének, például javasolták a Foxot, hogy új évaddal folytatódjon a Firefly című sorozat. Erre Elon Musk reagált is, mint írta: „Egy sci-fi, amiben tényleg van sci-fi, nem lenne rossz”.

Más szerint a History Channelt kellene megvennie, hogy végre történelem legyen a csatornán. Ahogy a Blikk is megjegyzi, mióta a milliárdos feltaláló és vállalkozó kezébe került a közösségi oldal, nagy mozgás tapasztalható a felhasználók számában és társadalmi összetételében: míg jobboldaliak tömegesen kezdik használni, addig baloldali szimpatizánsok inkább elfordulnak tőle.

hirdetés

Ez utóbbira utal például Orbán Balázs fideszes politikus bejegyzése is, aki szerint eddig nem lehetett leírni bizonyos dolgokat a Twitteren. Mint írja:

Most, hogy Elon Musk megvásárolta a Twittert, végre le tudom írni, miben hiszünk: Istenben, Családban, Hazában; és amiben nem hiszünk: világkormány, illegális migráció, genderpolitika.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: