News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Elon Musk azzal viccelődött, hogy rejtélyes körülmények között halhat meg, miután megfenyegette a Roszkoszmosz vezetője

Dmitrij Rogozin egy közleményben üzent a multimilliárdos vállalkozónak, aki poénkodva reagált, de ezt még az édesanyja sem találta viccesnek.

Link másolása

hirdetés

A Twitteren reagált Elon Musk arra, amit az Orosz Szövetségi Űrügynökség vezetője üzent neki. Dmitrij Rogozin a Telegram közösségi oldalon tett közzé egy közleményt, amelyben arról írt, hogy az oroszok által elfogott egyik ukrán ezredes vallomása alapján azt gondolják, Musk Starlink nevű műholdtársaságától szállított az amerikai védelmi minisztérium bizonyos földi berendezéseket katonai helikoterekkel a Mariupolt védő "náci" Azov zászlóalj és az ottani ukrán tengerészgyalogság számára.

"Elon Musk tehát részt vesz az ukrán fasiszta erők támogatásában katonai kommunikációs eszközök nyújtásával. Erre felnőttként kell válaszolnod, Elon, bármennyire is játszot a bolondot"

- üzente a Roszkoszmosz vezetője.

A multimilliárdos üzletember megosztotta Rogozin közleményét angolra fordítva a Twitteren, amelyhez több dolgot is fűzött. Elsősorban azt, hogy "náci" szó nem azt jelenti, amiről Rogozin azt hiszi, hogy jelent, majd viccelődni támadt kedve:

"Ha rejtélyes körülmények között meghalnék, jó volt megismerni titeket".

Erre sok követője reagált, még az édesanyja, Maye Musk sem hagyta szó nélkül. Azt írta: "ez nem vicces", és mérges emojikat is tett mellé, hogy nyomatékosítsa. Fia erre azt reagálta: "Bocsánat! Mindent megteszek, hogy életben maradjak".

A Roszkoszmosz vezetője az ukrajnai háború kezdete óta üzenget Musknak, akit "kis ördögnek" nevezett, amikor a Tesla Cybertruckot kritizálta, akkor pedig "pénzeszsáknak", amikor azt gúnyolta ki, hogy Musk biztosítaná a szólásszabadságot a Twitteren, ha ő lesz a tulajdonosa. Az is szúrta Rogozin szemét, hogy a világ leggazdagabb embere lehetővé tette, hogy az ukránok használják a Starlink műholdhálózatát, így a háború képeit akkor is eljuttathatják majd a világnak, ha elvágják őket az internettől.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: