SZTÁRVILÁG

„Életre szóló kapcsolat” – Kulcsár Edina és Csuti közös reklámfotója még most is feltűnik itt-ott

Egy Facebook-hirdetésben és autópálya melletti óriásplakáton is együtt látható még az egykori sztárpár.

Link másolása

Még együtt szerepel Kulcsár Edina és volt férje, Szabó András "Csuti" egy cég most is látható reklámfotóin - erre egy posztoló hívta fel a figyelmet a Reddit egyik, magyar sztárokról és influenszerekről szóló csoportjában.

Egy olyan Facebook-hirdetést vett észre, amelyben egy jakuzzikkal foglalkozó cég fotóján Kulcsár Edina Csuti ölében fekve, a nyakát átkarolva nevet a medencében. A poszt alá pedig csatoltak egy olyan képet is, amelyen egy óriásplakát látható egy autópálya mellett, ezen is a már elvált sztárpár élvezi a jakuzzit jókedvűen, egymást ölelve. A reklámhoz ráadásul ez a szöveg tartozik: „Egy életre szóló kapcsolat”.

A dolog azért érdekes, mert a két influenszer egy évvel ezelőtt szakított egymással, sőt már hivatalosan is véget ért a házasságuk. Kulcsár Edina nem sokkal később összejött jelenlegi párjával, G.w.M-mel, aki tavaly év végén el is jegyezte őt, ráadásul hamarosan megszületik közös gyermekük is.

Egy tavaly májusban megosztott Facebook-posztban Kulcsár Edina már egyedül szerepelt a cég reklámfotóján, ahogy több korábban közzétett képen is.

Régebbről viszont van még közös reklámfotójuk:

Ahogy azt a szakításkor megírtuk, Kulcsár Edina szinte az összes Csutival közös képét törölte az Instagram-oldaláról, miután bejelentették, hogy már nincsenek együtt. Akkor csak olyan közös posztokat hagyott meg, amelyekben nyereményjátékot vagy reklámot helyezett el, mostanra viszont már ezek is eltűntek az oldaláról. Csuti Instagramján viszont még megtalálható néhány közös kép, például több olyan, amin a gyerekeikkel közösek láthatóak, vagy ami a Nyerő Páros forgatásán készült róluk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Hosszú Katinka megmutatta a gömbölyödő pocakját
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megköszönte a rengeteg gratulációt, amit kaptak.

Link másolása

Hosszú Katinka múlt héten véget vetett a szóbeszédnek, és ő maga jelentette be egy Instagram-videójában, hogy gyereket vár.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő

kedden egy Facebook-posztban megköszönte a „rengeteg gratulációt”.

Katinka a bejegyzésben több közös képet is megosztott a párjával, Gelencsér Mátéval is. Az egyik fotón pedig már szépen látszik az úszónő gömbölyödő pocakja is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Meglepte Majkát, mikor a Zsákbamacska játékosa közölte, hogy annak idején az anyja „hazavitte” a rappert
Pápai Joci azon viccelődött, lehet, hogy a fiatal lány Majka gyereke, akiről eddig nem tudott.

Link másolása

Egy 21 éves Anna nevű lány volt az egyik játékos a Zsákbamacska legutóbbi adásában. Az adás közben szóba került, hogy Majkához hasonlóan ő is ózdi kötődésű. A rapper ekkor visszakérdezett, most is ott élnek-e, mire a lány elmondta, hogy már nem, az édesanyja élt Ózdon, és hozzátette:

„vele jártál bulizni”.

Ezután Majka és Pápai Joci azon kezdtek poénkodni, lehet, hogy a versenyző valóban Majka lánya, akiről eddig nem tudott.

„Hogy örülnék neki. Vinnélek haza a Hajninak, hogy ő a nagyobbik lányom, itt alszik most velünk” - mondta viccesen a műsorvezető. Pápai Joci ezután sem tudta elengedni a témát, és próbált puhatolózni Annánál, hogy mit mesélt az anyukája a Majkával való kapcsolatáról.

„Annyit elárulok, hogy kapós fiú volt. Ő haza is vitte”

- mondta sejtelmesen a fiatal lány.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi
Mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket - írta az énekesnő.

Link másolása

Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi - a hírt az énekesnő jelentette az Instagram-oldalán kedden.

„Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb”

- írta a bejegyzésben Zsuzsi.

Az énekesnő egyúttal arra kérte a média képviselőit, hogy „hagyják békén” ezzel kapcsolatban, mert nem szeretne erről a továbbiakban nyilatkozni. Ahogy fogalmazott: felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnék elrendezni a maguk és a gyermekeik életét.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni.

Szintén kedden jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy ők is elválnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Válik Peller Anna és Lukács Miklós
Az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

Link másolása

Válik Peller Anna és Lukács Miklós - a színésznő és férje a közös Facebook-oldalukon közzétett videóban jelentették be a szomorú hírt.

„Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket”

- mondta a videóban Peller Anna. Lukács Miklós azt is hozzátette, hogy az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

A kislányukat továbbra is együtt fogják nevelni, járnak majd együtt nyaralni is. Többet azonban erről a témáról már nem is szeretnének nyilatkozni majd.


Link másolása
KÖVESS MINKET: