News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Elárulta A Konyhafőnök győztese, hogy mire költi a 10 milliós főnyereményét

Bóza Roland a műsorért adta fel külföldi életét, most már itthon vannak tervei.

Link másolása

hirdetés

Péntek este eldőlt, hogy ki lesz idén az Év Konyhafőnöke, miután az RTL népszerű főzőműsorában győztest hirdettek. A fináléban Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy versenyzője küzdöttek meg a főnyereményért, amit végül a kék csapatban versenyző Bóza Roland nyert meg.

A győztes az nlc.hu-nak adott interjúban mesélt arról, milyen utat járt be a győzelemig. Mint kiderült,

Roland 18 éves kora óta élt külföldön, számos országot megjárt, legutóbb Ausztriában élt feleségével és a kisfiukkal. Nem sokkal a járvány előtt nyitotta meg saját kávézó-bár jellegű vendéglátóhelyét, ami az első hónapokban jól is ment, de a koronavírus miatt eladósodott és nem tudta tovább üzemeltetni. Ekkor döntött úgy, hogy szerencsét próbál és elindul A Konyhafőnökben.

A győzelemig azonban elég rögös út vezetett, hiszen saját bevallása szerint bőven akadtak mélypontjai, és néha egy hajszálon múlott a kiesése. Még a Döntő hetén is kérdéses volt a továbbjutása, amikor Martina és közte kellett döntenie a zsűrinek.

Annak viszont örül, hogy a legjobb versenyzővel került a döntőbe, ugyanis Mengyit tartotta a legerősebb ellenfelének. Szerinte az volt az előnye vele szemben, hogy míg ő látta, hogy Mengyiben mi rejlik, addig ő nem látta, mi van Rolandban.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sarka Kata Ronaldinhóval fotózkodott Budapesten
Pár hónapja egyszer már összefutottak, akkor is készült róluk közös kép.

Link másolása

hirdetés

Ronaldinho vasárnap érkezett Magyarországra az European Teqball Tour magyarországi állomása kapcsán. Sarka Kata is kilátogatott az eseményre, melyről hétfő este tett közzé egy fotót Instagram-oldalán. A legendás brazil focistával is sikerült készítenie egy közös fotót.

„Fantasztikus mérkőzések, hihetetlen hangulat, és egy világklasszis sportoló!”

- írta Sarka a bejegyzéséhez.

Ezzel néhány hónapon belül kétszer is sikerült Ronaldinhóval fotózkodnia. Júniusban ugyanis a floridai Miami Beach egyik szórakozóhelyén futottak össze.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Gabiról már reprezentatív közvélemény-kutatás is készült
A hazai keresztény popzene nagyasszonya megkerülhetetlen tényezővé válik.

Link másolása

hirdetés

Egyre több jel utal arra, hogy Tóth Gabi nemcsak a könnyűzeneiparban, hanem a politikai-közéleti színtéren is megkerülhetetlen jelenséggé válik. Az énekesnő több kritikát kapott a NER-közeli kapcsolatai, 7 milliót érő karórája vagy közösségi médiás kirohanásai miatt. Ezeket ő maga általában azzal magyarázza, hogy "üldözik" hirtelen felvállalt keresztény értékrendje miatt.

Ebben a kérdésben kívánt rendet vágni az IDEA-intézet, amely az énekesnővel kapcsolatos közvélemény-kutatást rendelt be. A cég indoklása szerint az énekessel kapcsolatos kérdések egyértelműen átkerültek már a politikai térbe, ezért volt aktuális a felmérés elkészítése.

Az 1800 fős, országos, reprezentatív felmérésben az egyik állítás ez volt: „Az ismert énekest, Tóth Gabit, azért éri sok kritika az utóbbi időben, mert nyíltan vállalja keresztény meggyőződését.”

Erre kellett 1-től 5-ig terjedő skálán válaszolni aszerint, hogy egyáltalán nem vagy teljes mértékben igaz-e az állítás.

Az összes megkérdezett nagyjából harmada egyáltalán nem értett ezzel egyet és nagyjából ugyanannyi ember teljesen egyetértett vele. Az ellenzéki szavazók jelentős része nem gondolta igaznak ezt az állítást.

A másik felvetés az volt, hogy Tóth Gabit jogosan éri kritika, mert nem hiteles azoknak az értékeknek a képviseletében, amiket közvetít. A válaszadók jelentős része szerint ez igaz, vagyis Tóth Gabi szerintük nem hiteles. Nem így a Fidesz-KDNP szavazói szerint akiknek döntő többsége úgy gondolja, Tóth Gabi hitelesen képviseli az általa felvállalt értékeket. A két érték összehasonlításából az látszik, hogy még egy énekesnő megítélésében is döntő Magyarországon a pártállás kérdése.

hirdetés

Nem sokkal az eredmény nyilvánosságra hozatala után maga Tóth Gabi is reagált a közvélemény-kutatásra. A 24.hu szúrta ki, hogy az énekesnő egy napig elérhető Instagram-sztoriban "elemezte" az eredményeket. Mint írta:

„Emberek, elérkezett a csúcspont az életemben. Közvélemény-kutatást végeztek velem kapcsolatban az embereknél”.

A videóban ezután megszólította férjét, Krausz Gábort is, akitől megkérdezte, hogy szerinte lehet-e belőle elnök is egyszer. A sztárséf azt válaszolta: „Szerintem az leszel, ha a közvélemény megszavazza”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A vécéről jelentkezett be Lil Nas X a koncertje közben – a közönségből többen azt hitték, hogy csak viccel
Nem bírta tovább, ezért félbeszakította a koncertjét

Link másolása

hirdetés

Lil Nas X kedden Atlantában adott koncertet, amikor egyszer csak a koncert egy pontján eltűnt a backstage-ben. A mikrofonját viszont bekapcsolva hagyta, és közvetítette a közönségnek, hogy éppen mi történik vele.

"Itt vagyok hátul, a backstage-ben, ez nem a show része, de rám jött a szapora, szóval bocsi, egy-két perc múlva ott leszek."

- hallatszott.

A közönségből többen azt hitték, hogy ez az egész csak egy vicc, de Lil Nas X később a Twitteren egyértelműsítette, hogy minden igaz volt, amit mondott.

„Az emberek azt hitték, poénkodok, de amúgy szó szerint a vécén ültem, és fektettem a kábeleket szorgalmasan”.

- írta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Különleges módszerrel korlátozzák a pazarló hírességek vízfogyasztását Los Angelesben
A kis tárcsa miatt a lakók kénytelenek meggondolni, hogy éppen mennyi vizet használjanak és hol. A bejövő víz ugyanis a hétköznapi szükségletekhez elegendő, de a locsolásra már nem.

Link másolása

hirdetés
Egy kis eszköz segítségvel igyekeznek megakadályozni Los Angeles híres lakóit abban, hogy pazarlóan bánjanak a vízzel a házaikban

- írja a The Guardian.

A térséget sújtó aszály idején ugyanis többen nem törödnek a vízkorlátozással, és bőven locsolják a füvet és a kertjüket. Ezért a hatóságok egy egyszerű trükköt találtak ki. Egy apró fémtárcsát helyeznek a vízvezetékbe, amely korlátozza a vízmennyiséget. A szűkítőn lévő kis lyukkal ugyanis mérséklik a házakba bejutó vizet.

Már több híresség is megkapta ezt az új szabályozót, köztük van Kevin Hart humorista, a The Game rapper és Kourtney Kardashian exének, Scott Disick is. De más híreségek is következhetnek, így Kim Kardashian, Sylvester Stallone és Madonna is felkerültek a szabálysértők listájára - írja a lap.

A vízügyi hatóságok részéről ez egy kísérlet arra, hogy a szupergazdagokat is ugyanúgy felelősségre vonják, mint bárki mást.

„Nagyon határozottan kiállunk az egyenlőség mellett. Nem számít, ki vagy, mennyi pénzt keresel, mennyire vagy ismert: mindenkit ugyanúgy kezelnek” – mondta Mike McNutt, a Las Virgenes vízi körzet szóvivője.

A portál emlékeztet rá, hogy az aszály miatt már vízkorlátozást rendeltek el és pénzbírságot is kiszabtak azoknak, akik ezt nem tartották be. Ám a sok gazdag között vannak, akiket ez sem tart vissza. Ezért kénytelenek voltak egy trükkhöz folyamodni. A rozsdamentes acélból készült kis tárcsa annyira lekorlátozza a vizet, hogy nehéz egyszerre zuhanyozni és mosogatni, de a kertben a gyep öntözése is lehetetlenné válik. A mosdókagyló és a WC működik, de oda kell figyelni, mert egyszerre mindent nem lehet használni.

hirdetés

Az eszközt tíz perc alatt elhelyezik, és aki megpróbálná manipulálni, annak 2500 dolláros bírságra kell számítania. Az eszközt két hétre szerelik fel a tulajdonosoknak.

Vannak, akik betartják a korlátozásokat. A környezetvédő Erin Brockovich és az egykori NBA-sztár, Dwyane Wade nyilvánosan beszéltek arról, hogy mit tesznek a kisebb vízfelhasználás érdekében. Sylvester Stallone képviselője pedig elmondta, hogy a filmsztár több mint 500 fát próbált életben tartani a birtokán, de intézkedéseket is tett a vízhasználat csökkentésére.

Úgy tudni, hogy már más körzetekből is érdeklődnek az eszköz iránt - írja a lap.

VIDEÓ: A vízfogyasztást csökkentő eszköz


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: