hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Egyszerűen belefáradtunk” – törölte magát a közösségi médiából Curtis barátnője

Barnai Judit azt mondja, elege lett a rosszindulatú emberekből és a bulvársajtóból.
Címkép: Instagram/Curtis - szmo.hu
2021. március 22.


Link másolása

hirdetés

Letörölte magát a Facebookról és az Instagramról Curtis új párja, Barnai Judit. Az utóbbi időben pedig a rapper sem posztolt közös képeket a lánnyal. Egyből beindultak a találgatások, hogy mi lehet ennek hátterében, a korábbi fotókon ugyanis úgy tűnt, nagyon boldogok együtt és minden rendben. A Blikk most megkereste a párt, hogy mi történt pontosan.

"Egyszerűen belefáradtunk! Kész, vége! Ennyi volt! Az emberi rosszindulat és a bulvársajtó butasága olyan méreteket öltött mostanában, hogy úgy döntöttem, törlöm magamat mindenhonnan! Így nyugodtabb lesz az életem is"

- mondta a lapnak a válogatott kosárlabda-játékos.

Barnai Judit mesélt arról is, hogy amióta Curtisszel egy párt alkotnak, rengeteg gyűlölködő és csúnya üzenetet kapott idegen emberektől, amiket ugyan próbált kizárni az életéből, mégsem sikerült teljes mértékben.

"A lapok is olyan dolgokból csinálnak hírt, aminek nincs is köze a valósághoz és csámcsognak az életünk minden részletén, úgy, hogy nem is ismernek bennünket! Ebből lett elegem! Köszönjük szépen, de innentől kezdve a magánéletünket megtartjuk magunknak és nem kívánunk többet nyilatkozni olyan dolgokról, amikhez másoknak semmi közük sincs"

- fogalmazott a lány.

hirdetés

A lapnak a kapcsolatukról is beszéltek, ugyanis az is felröppent, hogy esetleg szakítottak.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kulcsár Edina bevallotta, a házasságukat akarják megmenteni férjével a műsorban

Az egykori szépségkirálynő az első adásban egy órási hasra eséssel nevettette meg a többieket, a következő részben viszont meglepő vallomással döbbenti meg őket.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn este elindult az RTL-en a Nyerő Páros új évada, amiben ismét nyolc sztárpár küzd meg a Nyerő Páros címért és a fődíjért. Köztük van Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti is, akik az első játékból győztesen jöttek ki, ezért három másik párral együtt választhattak, hogy a luxusvilla négy legjobb szobája közül melyikbe költözzenek. Először az udvaron található luxus rezidencia sorsáról kellett dönteniük a játékosoknak egy licitálással, amit L.L. Junior és párja nyertek meg, a többiek pedig a villán belüli szobák közül választhattak.

Kulcsár Edina azonban annyira sietett volna megnézni a lehetőségeket izgalmában, hogy alighogy futásnak eredt, máris hasra esett a medence mellett.

Az Éjjel-nappal Budapest című sorozat Virágjaként ismert Kármán Odett sietett oda hozzá, hogy felsegítse, miközben Edina férje, Csuti kicsit távolabb leguggolva, a fejét fogva nevetett.

"Azt a szégyent! Kicsúszott az első kanyarban a versenyző"

- kommentálta a történteket.

Szerencsére az egykori szépségkirálynőnek nem esett baja, nevetve felállt és már ment is tovább a villába, hogy megnézze a választható szobákat.

VIDEÓ: Kulcsár Edina hasra esik a Nyerő Párosban

A következő részben már annyira nem lesz vicces a hangulat este, legalábbis a keddi adás előzeteséből kiderül, hogy

hirdetés
Kulcsár Edina bevallja a többieknek: azért jöttek ebbe a műsorba Csutival, hogy megmentsék a házasságukat.

Az jól látható, hogy a többi pár igencsak megdöbbent ezen a kijelentésen.

VIDEÓ: Kulcsár Edináék meglepő vallomása


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Varga Viktor „Petőfi Sándor gúnyájában”, kardot rántva énekli el a Himnuszt új klipjében

Az énekes egy olyan verziót készített a Himnuszból, amely szerinte stílusában hordozza a magyar virtust és erőt, őrzi hagyományainkat és bátorrá tesz.

Link másolása

hirdetés

2022-2023-ban Petőfi-emlékév lesz Magyarországon, Varga Viktor azonban már idén szeretett volna tisztelegni egyik leghíresebb költőnk előtt. Nem is akárhogy: saját maga varrta meg Petőfi mentéjét, majd ebben elénekelte a Himnuszt saját verziójában, amihez videóklip is készült.

"Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe!"

- írta a YouTube-on megosztott videóhoz.

Az énekes a drámai hatás kedvéért kardot is ránt éneklés közben a biatorbágyi Nyakas-kőnél, majd a lemenő nap fényében, a dal végén visszahelyezi azt a tokba. A videó leírása szerint a klipet teljes egészében Varga Viktor készítette a drónfelvételektől a vágáson át az utómunkáig.

VIDEÓ: A Himnusz Varga Viktor előadásában

A kommentelési és lájkolási lehetőséget azóta letiltották a videó alatt.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kulcsár Edina akkorát hasalt, hogy rossz volt nézni

Méghozzá magas sarkúban vágódott el a teraszon.

Link másolása

hirdetés

Éppen a szobájukat készültek felfedezni az RTL Klub Nyerő Páros című realityjének szereplői, amikor Kulcsár Edina úgy elvágódott a terasz kövén, ahogy a nagy könyvben van megírva, ráadásul tűsarkúban.

Kamarás Norbi Edinát már érkezésükkor részegnek titulálta, látva a pörgését. A celebnek azonban nem okozott semmiféle törést a megcsúszás, a forgatás többi részében is aktív maradt.

Edina azért sietett annyira, hogy az elsők között választhassa ki közös szobájukat férjével, Szabó Andrással, avagy Csutival. Amikor viszont a segítségnyújtásra került volna a sor, a férfi csak nevetett, Kármán Odett szaladt oda bajbajutott vetélytársához. Csuti konkrétan nevetőgörcsben tört ki, és annyit mondott:

Azt a szégyent!

Az esés utáni interjúban is csak fogta a fejét Csuti, így reagált felesége csattanására. Valaki még azt is megjegyezte, hogy kicsúszott a versenyző az első kanyarban. A férj ezt a beszólást is jópofa poénnak tartotta.

Kulcsár Edina nagyot hasal a Nyerő Páros első napján

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dér Heni: „A lágysággal, a finomsággal, a nőiességgel pont, hogy erősek és bátrak vagyunk, mi nők”

A hazugságvizsgálóra kötött sztárról kiderült, éveken át gyengeségnek érezte ezeket a tulajdonságokat, de az anyaság mindent megváltoztatott.

Link másolása

hirdetés

Dér Heni sok mindent másképp lát, mióta anya lett - derült ki a 20 perc őszintén című műsor legújabb részéből. A Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös sorozatában a sztárok egy valódi hazugságvizsgálaton vesznek részt, és olyasmiket is elárulnak magukról, amiket korábban sosem.

Dér Heni például arról beszélt, hogy éveken át azt gondolta a nőkről, hogyha valaki lágy, finom és nőies, akkor gyenge. A saját lágyságát is mindig leplezte. "Magam előtt sem mertem vállalni. Mert én erős vagyok, mert én mindig amazon voltam" - fogalmazott.

Négy és fél hónappal kisfia megszületése után azonban már nem így gondolja.

"Amit eddig gyengeségnek éreztem, az bebizonyosodott, hogy bátorság" - mondta a 20 perc őszintén műsorvezetőjének, Kraszkó Zitának.

"Most jöttem rá, hogy a lágysággal, a finomsággal, a nőiességgel pont, hogy erősek és bátrak vagyunk, mi nők, és nem biztos, hogy csak a kemény agresszióval tud valaki erősnek tűnni."

hirdetés
A sztár más dolgokról is szokatlan őszinteséggel beszélt, például arról, hogyan került egyszer akarata és tudta ellenére szeretői státuszba, és mennyire szégyellte, amikor ez utólag kiderült, és arról is, hogy úgy gondolja, a túlvilágról üzennek neki azok a családtagjai, akik már nincsenek vele. De természetesen szóba került énekesi karrierje, és az is, miért lépett ki a Sugarloafból.

VIDEÓ: Dér Heni hazugságvizsgálón

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: