News here

SZTÁRVILÁG

Egymillió dollárért lehet egy asztalnál ülni Harry herceggel és Meghannel egy nívós gálán

A hercegi párt a jótékonysági szervezetükön keresztül végzett munkájukért díjazzák az eseményen, amely tele lesz gazdag amerikaiakkal.

Link másolása

Nem kis összeget kell kicsengetnie annak, aki egy asztalnál akar ülni Harry herceggel és Meghan Markle-lel egy New York-i gálán - írja a Daily Mail.

A sussexi hercegi pár december 6-án a Ripple of Hope díjátadó eseményre kaptak meghívást, amelyet a Robert F. Kennedy Human Rights nonprofit emberi jogi jogvédő szervezet rendez. A gála házigazdája John F. Kennedy volt amerikai elnök unokahúga, Kerry Kennedy jogász, emberi jogi aktivista lesz.

A Ripple of Hope gálán olyan személyeket díjaznak, akik a szervezet szerint elismerést érdemelnek jótékonysági erőfeszítéseikért. A díjat elnyerte már korábban Joe Biden, Barack Obama és Bill Clinton is. Harry herceget és feleségét az Archewell Foundation nevű jótékonysági szervezetükön keresztül végzett munkájukért tüntetik ki ezzel az elismeréssel.

Egyesek szerint viszont felháborító, hogy a hercegi pár egy ilyen neves emberi jogi díjat kapjon.

A John F. Kennedy és Robert F. Kennedy édesapjáról, Joseph Kennedyről Pulitzer-díjra jelölt könyvet író David Nasaw például teljesen abszurdnak tartja: „Ez valahol a fenségesen nevetséges és a kirívóan röhejes között van.”

Egy név nélkül nyilatkozó hollywoodi producer szerint is érdekes, hogy miért adnak Harryéknek egy ilyen rangos díjat, amikor még csak filantróp tevékenységük elején járnak. Úgy véli, ehhez annak is köze lehet, hogy a róluk készülő Netflix-sorozat rendezője abban a filmes cégben érdekelt, amelyben Rory Kennedy is, Robert F. Kennedy legfiatalabb gyermeke.

A Ripple of Hope gálán egyébként általában tele van filantrópokkal, akik az Egyesült Államok különböző pontjairól érkeznek erre a csillogó eseményre. Egy Los Angeles-i örökösnő a Daily Mailnek elárulta, hogy az amerikai gazdagok szeretik a királyi családot, és az, hogy a díjátadón találkozhatnak Harry herceggel és Meghan Markle-vel, még vonzóbbá teszi a részvételt.

A tehetőseknek pedig minden bizonnyal a busás jegyárak sem jelentenek akadályt.

A főasztalnál - ahol várhatóan Harryék is ülni fognak - nem kevesebb, mint 1 millió dollárért (391 millió forint) árulnak helyeket. A csúcskategóriás csomag kerül ennyibe, amely négy helyet foglal magában. De az olcsóbb csomagok is 500 ezer dollárnál (195 millió forint) kezdődnek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET: