News here

SZTÁRVILÁG

Drámai fordulat Matthew Perry életében – Mi történt a legígéretesebb komikussal?

Oda az eljegyzés, a rajongók aggódnak - utánajártunk, honnan hová jutott korosztálya legtehetségesebb, és legönbizalomhiányosabb vígjátékszínésze.

Link másolása

Aki ismeri a Jóbarátokat, sőt, akár kicsit képben van a színfalak mögötti eseményekkel, az tudhatja, hogy a hat színész közül a legfiatalabb Matthew Perry volt az, aki a leginkább hozzátett a sitcomhoz alkotóként is. Rengeteg improvizációját hagyták a képernyőkre került anyagokban, és rendszeresen belefolyt az írók munkájába is zseniális ötleteivel.

Azt is tudni lehet róla, hogy Perry egy baleset következtében a kilencvenes években gyógyszerfüggővé vált, de már korábban is voltak alkoholproblémái, melyekről nyíltan beszélt. Egy interjúban azt nyilatkozta,

a harmadik évadtól a hatodikig alig emlékszik valamire, ami nagyon szomorúan hangzik, különösen egy ilyen zseniális színész esetében.

A Jóbarátok: újra együtt HBO specialban elárulta a többi öt színésznek kamera előtt, hogy minden egyes poénnál, amikor a nézők nem nevettek, azt érezte, meghal, és leverte a víz - és ez így volt minden egyes este.

Chandler karakterében persze, akárcsak Perryében, ott volt ez a fajta önbizalomhiány, hiszen ezt kompenzálta az öniróniájával. Jennifer Aniston és a többiek mégis döbbenten hallgatták, és beismerték, ezt nem tudták róla.

És noha Chandler karaktere és önironikus poénjai örökre beírták magukat a televíziózás történetébe, Perry úgy tűnik, máig a démonaival küzd.

A reuniont és a hozzá kapcsolódó interjúkat követően hatalmas rajongói aggódáshullám indult el a közösségi médiában, Perry ugyanis láthatóan lassabb és elmosódott beszédű volt, nem ezt szoktuk meg tőle. A sajtósai szerint fogászati kezelés alatt állt, amit simán el lehet hinni, és ennek a cikknek nem is a bulvármélységben való elmerülés a célja.

Akármi is van vele, a friss hír is szomorú. Perry pár hónapja úgy tűnt, végre megtalálta az érzelmi biztonságot magánéletében, ugyanis eljegyzett egy szimpatikus hölgyet, bizonyos Molly Hurwitzt. Most azonban szakítottak, amit Perry meg is erősített a People magazinnak, ezzel a kommentárral: "Néha a dolgok egyszerűen csak nem működnek, és ez is ilyen. A legjobbakat kívánom Mollynak."

A fenti videóban a három férfiszínésszel készült interjúból egyértelmű, hogy Perry nehezen formálja a szavakat, David Schwimmer és Matt LeBlanc arckifejezése és testbeszéde is jelzi, hogy feszültek, izgulnak barátjuk beszéde alatt. Perry egyelőre jól teszi, hogy nem reagál a vádakra, hogy valami szer hatása alatt volt, mert becsülettel részt vett a produkcióban, és amúgy meg az ő dolga, nekünk semmi közünk hozzá.

Személyes benyomásom a specialban látottak alapján az volt, hogy a színész - akár bevett előtte valami nyugtatót vagy sem (és miért ne vehetett volna, ha izgult), de az is lehet, hogy tényleg az Amerikában fogászati kezeléskor adott bódító hatása alatt volt - rettenetesen meg volt rendülve, hogy 17 év után beült a kultikus helyszínre, élete legfontosabb szereplőivel találkozhatott és visszarepült az időben. Minden pillanatán érződött, milyen mélyen megérintette a múlt és a jelen összekapcsolódása.

Én el tudom képzelni, hogy egyszerűen csak lesokkolta, amit átélt. Sőt, a fogászati változat is hihető, mert többször fogta az arcát.

A négyszeres Emmy-jelölt színész egyébként annyira nyíltan beszélt a közelmúltban is függőségi problémáiról, hogy azt is elárulta, azért kellett abbahagynia az alkoholt, mert nem tud leállni. "Ha egyszer inni kezdek, nincs megállás" - mondta.

Azt is állította, hogy őszinteségével az a célja, segítsen a hozzá hasonló sorsúakon. Saját tengerparti villáját is fenntartotta egy ideig, kifejezetten függőségi rekreációs, segítő célból. Ugyanakkor tény, hogy nem egyszer volt rehabilitáción, s mára több mint élete felét a függőséggel való harc jegyében töltötte. Az addikciója is belekerült vicces formában a Jóbarátokba, ugyanis Chandler időről időre visszaszokik a cigire.

Miközben egy pillanatra sem hagyta abba a munkát. Számos tévés produkció mellett a Furcsa pár című sorozatban is főszerepelt, producerként is dolgozott, illetve nemrég egy önéletrajzi ihletettségű színdarabot is írt, melyet nagy sikerrel adtak elő Londonban, majd áthozták a Boradwayre is.

Zseniális szarkazmusa és a szenvedésével járó bölcsessége minden munkáján átüt, és a Jóbarátok-reunionban is ott éreztük Chandlert, aki valójában maga volt Perry.

Az alkotók azt is elárulták, hogy sokszor a színész csajozós baleseteit is beleírták a részekbe, annyira vicces dolgot estek meg vele, s annyira humorosan állt a sztorijaihoz ő maga is. Közben odavoltak érte a színésznők: az évek során járt Neve Campbellel, Julia Robertsszel és a Szívek szállodája főszereplőjével, Lauren Grahammel is.

A siker és a magánéleti ígéretes pillanatok azonban nem gyógyították meg, mint ahogy ő is mondta: még legközelebbi barátai, a Jóbarátok főszereplői sem tudtak érte tenni semmit. Nem fogta meg a felé nyújtott kezeket, mert magától kellett átélnie, hogy vagy meghal, vagy feláll és életben marad.

Fotó: Northfoto/TheImageDirect.com

Mi történhetett vele? Annyit tudni, hogy sok saját története bekerült a show-ba: például akárcsak Chandlernek, az ő szülei is elváltak, ráadásul még egy éves kora előtt, az édesanyja pedig azonnal párt váltott, ami egy pici gyermek esetében hatalmas trauma lehet.

A hatalmas tehetséget a Friends közben Hollywood is felfedezte, A bérgyilkos a szomszédommal berobbant a vígjátékok világába, 2003-ban pedig először került be a Forbes Top 30 leggazdagabb celebjeinek listájára.

Csakhogy ekkorra már rég a hullámvasúton ült. 1997-ben Vicodin-függőséggel töltött 28 napot rehabon, majd opiát- és alkohol addikciója miatt újabb rehabilitációs programon vett részt 2001-ben. 2002-ben kórházba került, és olyan is volt, hogy otthagyott egy forgatást, mert úgy érezte, az élete függ attól, hogy rehabra megy-e. A filmes szerepek el is koptak mellőle.

Mindezt az a színész élte át, aki a Jóbarátok castingján nem használt forgatókönyvet, mert fejből tudta az egész részt. Legendásan pörgő agya és humora közismert a szakmában, talán ezért is aggódik most mindenki érte. Mi is drukkolunk, hogy túljusson, akármin is kell neki, mert ikonikus, szeretetreméltó komikus. Bárcsak ő is elhinné, hogy az. Twitter-oldalán egyébként bevallotta, hogy a kedvenc száma a "Dont Give Up", Kate Bushtól és Peter Gabrieltől. Magyarul: "Ne add fel".

Következő munkája végre ismét mozis: a jelenleg utómunka-fázisban lévő Don't Look Up lesz, amit a filmrajongók őrülten várnak, hiszen a rendezője Adam McKay (A nagy dobás, Alelnök), és olyan színészek a partnerei, mint Meryl Streep, Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence, ő pedig az IMDb-n első helyre sorolták a szereplőgárdában.  Reméljük, ez valami újabb jó kezdete lesz az életében és a karrierjében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: