hirdetés

SZTÁRVILÁG

Drámai fordulat Matthew Perry életében – Mi történt a legígéretesebb komikussal?

Oda az eljegyzés, a rajongók aggódnak - utánajártunk, honnan hová jutott korosztálya legtehetségesebb, és legönbizalomhiányosabb vígjátékszínésze.

Link másolása

hirdetés

Aki ismeri a Jóbarátokat, sőt, akár kicsit képben van a színfalak mögötti eseményekkel, az tudhatja, hogy a hat színész közül a legfiatalabb Matthew Perry volt az, aki a leginkább hozzátett a sitcomhoz alkotóként is. Rengeteg improvizációját hagyták a képernyőkre került anyagokban, és rendszeresen belefolyt az írók munkájába is zseniális ötleteivel.

Azt is tudni lehet róla, hogy Perry egy baleset következtében a kilencvenes években gyógyszerfüggővé vált, de már korábban is voltak alkoholproblémái, melyekről nyíltan beszélt. Egy interjúban azt nyilatkozta,

a harmadik évadtól a hatodikig alig emlékszik valamire, ami nagyon szomorúan hangzik, különösen egy ilyen zseniális színész esetében.

A Jóbarátok: újra együtt HBO specialban elárulta a többi öt színésznek kamera előtt, hogy minden egyes poénnál, amikor a nézők nem nevettek, azt érezte, meghal, és leverte a víz - és ez így volt minden egyes este.

Chandler karakterében persze, akárcsak Perryében, ott volt ez a fajta önbizalomhiány, hiszen ezt kompenzálta az öniróniájával. Jennifer Aniston és a többiek mégis döbbenten hallgatták, és beismerték, ezt nem tudták róla.

És noha Chandler karaktere és önironikus poénjai örökre beírták magukat a televíziózás történetébe, Perry úgy tűnik, máig a démonaival küzd.

hirdetés

A reuniont és a hozzá kapcsolódó interjúkat követően hatalmas rajongói aggódáshullám indult el a közösségi médiában, Perry ugyanis láthatóan lassabb és elmosódott beszédű volt, nem ezt szoktuk meg tőle. A sajtósai szerint fogászati kezelés alatt állt, amit simán el lehet hinni, és ennek a cikknek nem is a bulvármélységben való elmerülés a célja.

Akármi is van vele, a friss hír is szomorú. Perry pár hónapja úgy tűnt, végre megtalálta az érzelmi biztonságot magánéletében, ugyanis eljegyzett egy szimpatikus hölgyet, bizonyos Molly Hurwitzt. Most azonban szakítottak, amit Perry meg is erősített a People magazinnak, ezzel a kommentárral: "Néha a dolgok egyszerűen csak nem működnek, és ez is ilyen. A legjobbakat kívánom Mollynak."

A fenti videóban a három férfiszínésszel készült interjúból egyértelmű, hogy Perry nehezen formálja a szavakat, David Schwimmer és Matt LeBlanc arckifejezése és testbeszéde is jelzi, hogy feszültek, izgulnak barátjuk beszéde alatt. Perry egyelőre jól teszi, hogy nem reagál a vádakra, hogy valami szer hatása alatt volt, mert becsülettel részt vett a produkcióban, és amúgy meg az ő dolga, nekünk semmi közünk hozzá.

Személyes benyomásom a specialban látottak alapján az volt, hogy a színész - akár bevett előtte valami nyugtatót vagy sem (és miért ne vehetett volna, ha izgult), de az is lehet, hogy tényleg az Amerikában fogászati kezeléskor adott bódító hatása alatt volt - rettenetesen meg volt rendülve, hogy 17 év után beült a kultikus helyszínre, élete legfontosabb szereplőivel találkozhatott és visszarepült az időben. Minden pillanatán érződött, milyen mélyen megérintette a múlt és a jelen összekapcsolódása.

Én el tudom képzelni, hogy egyszerűen csak lesokkolta, amit átélt. Sőt, a fogászati változat is hihető, mert többször fogta az arcát.

A négyszeres Emmy-jelölt színész egyébként annyira nyíltan beszélt a közelmúltban is függőségi problémáiról, hogy azt is elárulta, azért kellett abbahagynia az alkoholt, mert nem tud leállni. "Ha egyszer inni kezdek, nincs megállás" - mondta.

Azt is állította, hogy őszinteségével az a célja, segítsen a hozzá hasonló sorsúakon. Saját tengerparti villáját is fenntartotta egy ideig, kifejezetten függőségi rekreációs, segítő célból. Ugyanakkor tény, hogy nem egyszer volt rehabilitáción, s mára több mint élete felét a függőséggel való harc jegyében töltötte. Az addikciója is belekerült vicces formában a Jóbarátokba, ugyanis Chandler időről időre visszaszokik a cigire.

Miközben egy pillanatra sem hagyta abba a munkát. Számos tévés produkció mellett a Furcsa pár című sorozatban is főszerepelt, producerként is dolgozott, illetve nemrég egy önéletrajzi ihletettségű színdarabot is írt, melyet nagy sikerrel adtak elő Londonban, majd áthozták a Boradwayre is.

Zseniális szarkazmusa és a szenvedésével járó bölcsessége minden munkáján átüt, és a Jóbarátok-reunionban is ott éreztük Chandlert, aki valójában maga volt Perry.

Az alkotók azt is elárulták, hogy sokszor a színész csajozós baleseteit is beleírták a részekbe, annyira vicces dolgot estek meg vele, s annyira humorosan állt a sztorijaihoz ő maga is. Közben odavoltak érte a színésznők: az évek során járt Neve Campbellel, Julia Robertsszel és a Szívek szállodája főszereplőjével, Lauren Grahammel is.

A siker és a magánéleti ígéretes pillanatok azonban nem gyógyították meg, mint ahogy ő is mondta: még legközelebbi barátai, a Jóbarátok főszereplői sem tudtak érte tenni semmit. Nem fogta meg a felé nyújtott kezeket, mert magától kellett átélnie, hogy vagy meghal, vagy feláll és életben marad.

Fotó: Northfoto/TheImageDirect.com

Mi történhetett vele? Annyit tudni, hogy sok saját története bekerült a show-ba: például akárcsak Chandlernek, az ő szülei is elváltak, ráadásul még egy éves kora előtt, az édesanyja pedig azonnal párt váltott, ami egy pici gyermek esetében hatalmas trauma lehet.

A hatalmas tehetséget a Friends közben Hollywood is felfedezte, A bérgyilkos a szomszédommal berobbant a vígjátékok világába, 2003-ban pedig először került be a Forbes Top 30 leggazdagabb celebjeinek listájára.

Csakhogy ekkorra már rég a hullámvasúton ült. 1997-ben Vicodin-függőséggel töltött 28 napot rehabon, majd opiát- és alkohol addikciója miatt újabb rehabilitációs programon vett részt 2001-ben. 2002-ben kórházba került, és olyan is volt, hogy otthagyott egy forgatást, mert úgy érezte, az élete függ attól, hogy rehabra megy-e. A filmes szerepek el is koptak mellőle.

Mindezt az a színész élte át, aki a Jóbarátok castingján nem használt forgatókönyvet, mert fejből tudta az egész részt. Legendásan pörgő agya és humora közismert a szakmában, talán ezért is aggódik most mindenki érte. Mi is drukkolunk, hogy túljusson, akármin is kell neki, mert ikonikus, szeretetreméltó komikus. Bárcsak ő is elhinné, hogy az. Twitter-oldalán egyébként bevallotta, hogy a kedvenc száma a "Dont Give Up", Kate Bushtól és Peter Gabrieltől. Magyarul: "Ne add fel".

Következő munkája végre ismét mozis: a jelenleg utómunka-fázisban lévő Don't Look Up lesz, amit a filmrajongók őrülten várnak, hiszen a rendezője Adam McKay (A nagy dobás, Alelnök), és olyan színészek a partnerei, mint Meryl Streep, Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence, ő pedig az IMDb-n első helyre sorolták a szereplőgárdában.  Reméljük, ez valami újabb jó kezdete lesz az életében és a karrierjében.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Palik László egy nála harminc évvel fiatalabb korábbi Exatlon-versenyzővel jöhetett össze Marsi Anikó után

Szerelmük már bő fél éve tarthat, most azonban távkapcsolatban élnek egy közeli ismerős szerint.

Link másolása

hirdetés

Júniusban derült ki, hogy Palik László és Marsi Anikó házassága valószínűleg véget ért. A Blikk szerint az Exatlon Hungary műsorvezetője a dominikai forgatás után már nem a családi fészekbe ment haza, hanem egy másik budai lakásba költözött. Bár a pár egyik tagja sem erősítette meg a szakítást, úgy tűnik, már nincsenek együtt.

Sőt, a lap nemrég arról írt, hogy Marsi Anikó állítólag már más mellett keresi a boldogságot, a tévés Szulák Andrea exével randizik.

Mostanra pedig már az a pletyka is felröppent, hogy már Palik Lászlónak is új párja van. A Blikk néhány napja azt írta, hogy a műsorvezető egy jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot. Már azt is tudni vélték, hogy Palik az Exatlon Hungary egyik korábbi versenyzőjével jött össze.

A bulvárlap már ki is derítette, hogy

hirdetés
Cservenák Alexandráról van szó, aki a TV2 sportrealityjének második évadában szerepelt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Elmentek ti a jó büdös p.csába!” - Krausz Gábor keményen beszólt azoknak, akik Hosszú Katinkát kritizálják

Nemcsak a séf, de több más celeb is kiállt az úszónő mellett, akit azért kezdtek ki sokan, mert magához képest gyengébben teljesít az olimpián.

Link másolása

hirdetés

Nem egészen úgy alakul Hosszú Katinka olimpiája, mint várta. Az úszónő legerősebb számában, a 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, 200 méteren pedig csak hetedik lett, pedig mindkét távon címvédőként indult. A 200 méteres pillangóúszástól visszalépett, így már csak a 200 méteres hátúszásban bizonyíthat, de már előre jelezte, hogy valószínűleg abban sem fogja megváltani a világot.

A háromszoros olimpiai bajnokot rengetegen kritizálják, amiért önmagához képest alulteljesít. Bár maga Katinka is meglehetősen kritikusan nyilatkozott magával szemben, nemrég közösségi oldalain üzent azoknak, akik támogatják őt ebben a minden bizonnyal nehéz helyzetben is.

Ő maga nem reagált a negatív véleményekre, de sokan kifejezték a közösségi médiában, hogy támogatják őt. Már egyre több ismert ember is kiáll mellette és megvédi őt a kritikusoktól.

Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje a Facebook-oldalán kelt Katinka védelmére. Egy kemény hangvételű bejegyzésben osztotta ki azokat, akik pocskondiázzák az úszónőt.

"Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál amit csak akar! Halhatatlan, örökös Bajnok.

hirdetés
Szégyen ahogy ma és az elmúlt napokban megnyilvánulnak sokan. Évek óta mindenki fürdik a sikerében, amikor kevésbé megy akkor pedig hirtelen hazaáruló? Nem tudom szebben mondani… Elmentek ti a jó büdös picsába! Köszönjük neked BAJNOK!

- írta posztjában.

Curtis is hasonló gondolatokat fogalmazott meg Instagram-oldalán. Azt írta: "Lehet pálcát törni. De inkább köszönjük, amit eddig elértél értünk" - üzente Katinkának.

Hosszú Instagram-posztja alatt számos más híresség is kifejezte támogatását felé, például Tóth Gabi, Dukai Regina, Kucsera Gábor, Hajdú Péter, Farkasházi Réka, Ördög Nóra, Dobó Ági, Babos Tímea és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Több mint egymillió lájkot kapott Palvin Barbi fürdőruhás fotója

A modell felrobbantotta az Instagramot új posztjával.

Link másolása

hirdetés

Palvin Barbi éppen Mykonoson nyaral kedvesével, Dylan Sprouse-szal. Pihenés és strandolás közben Instagram-oldalára egy merész fürdőruhás képet posztolt. A mélyen dekoltált fekete fürdőruha nem sokat hagy a képzeletnek.

Szettje nagy sikert aratott a közösségi oldalán, mostanra több mint egymillió ember lájkolta az Instagramon.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Wayne Rooney felment három 21 éves lány hotelszobájába, de annyira részeg volt, hogy felöltözve elájult

A három nő ezután többé-kevésbé levetkőzött és az alvó exfocistával csináltak több fotót is, amelyek aztán elkezdtek terjedni az interneten.

Link másolása

hirdetés

Wayne Rooney csapata, a Derby County a manchesteri Salford ellen játszott a hétvégén edzőmérkőzést, ami után a Derby edzője egy manchesteri klub VIP-páholyában töltötte az estét, három 21 éves nő társaságában, írja a 444 brit bulvárlapokra hivatkozva.

A Manchester United korábbi legendás játékosáról már a klubban is készültek képek, a történet azonban ott kezdett érdekesebbé válni, mikor egy fociszurkoló vasárnap reggel negyed hatkor találkozott az utcán az elmondása alapján meglehetősen részegnek kinéző, vörös szemű, tántorgó, szavakat nehezen formáló Rooney-val, és levideózta.

Rooney és a három nő ekkor a szálloda felé tartottak, ahol szobájuk volt. Miután Rooney átment a nők szobájába, már ők is elkezdtek fotókat posztolni róla, Rooney pedig a képek tanúsága szerint ekkor már olyan rosszul volt, hogy egy ponton felöltözve ki is dőlt egy széken.

A három nő ezután többé-kevésbé levetkőzött és több fotót is készítettek az alvó Rooney-val. Reggel 8 körülre el is kezdtek terjedni az interneten a felvételek.

Rooney az eset után feljelentést tett, szerinte egy előre eltervezett akció áldozata lett, a képekkel meg is zsarolta valaki elmondása szerint. Az egyik nő anyja azt nyilatkozta, a fotókat egy zárt csetcsoportba küldték el a lányok, onnan szivárogtatta ki valaki.

Rooney és a nők is azt mondták, hogy nem volt köztük szex.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: