News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Dollármilliókat keresnek a videóikkal: ők a világ legnépszerűbb arcai a TikTokon

A táncos videóival ismertté vált Charli D'Amelio két évig volt a videómegosztó koronázatlan királynője, a már mémmé is vált Khaby Lame azonban megelőzte a követőszám tekintetében. De hiába a trónfosztás, mégis sokkal kevesebbet keres a lánynál.

Link másolása

hirdetés

A TikTok az egyik legnépszerűbb közösségi oldallá nőtte ki magát, ráadásul nagyon gyorsan. Míg eleinte inkább a kamaszok használták, mára már az egészen fiataloktól a legidősebbekig minden korosztály kedvelt videómegosztója lett. Számos sztár is aktívan használja, de jó néhány hírességet maga az applikáció nevelt ki. A TikTokot két fiatal uralja, akik nemcsak iszonyú népszerűek és az egész világon ismertek lettek a videóiknak köszönhetően, hanem rengeteg pénzt is keresnek ezzel.

A videómegosztó koronázatlan királynője eddig egy 18 éves amerikai lány, Charli D'Amelio volt, aki 2019-ben kezdett el feltölteni táncos videókat az oldalára. 2020 márciusában már ő volt a TikTok legtöbb követővel rendelkező felhasználója, az év novemberében pedig az első, aki elérte a 100 millió követőt. A korábban versenyszerűen táncoló lány már influenszerként tevékenykedik. A Forbes szerint

Charli csak a TikTokkal 17,5 millió dollárt kaszált tavaly, de jelentős bevételt kap más érdekeltségeiből is.

Szerződést kötött a Hulu streamingszolgáltatóval egy reality show forgatására róla és a családjáról, amelynek első évada még tavaly jelent meg, de már biztos, hogy lesz második évada is. De van egy igen jól jövedelmező közös cége a nővérével, Dixie D'Amelióval, aki szintén a TikTokon lett influenszer. Ketten együtt összesen 27,5 millió dollárt kerestek 2021-ben, míg egy évvel korábban közös bevételük "csak" 7 millió dollár volt.

@charlidamelio dc @claire ♬ why are famous people using this LMAO - quix ;)

Bár az anyagi jólét és a népszerűség miatt továbbra sem kell aggódnia Charli D'Ameliónak, nemrég letaszították a TikTok trónjáról.

A hasznos(nak mutatott, de a megszokottnál bonyolultabb) mindennapi praktikákat kifigurázó Khaby Lame ugyanis múlt héten megelőzte a lányt a követőszám tekintetében: a 22 éves szenegáli fiút 144,6 millióan követik, míg Charlinak 142,9 milliós követőtábora van.

Az Olaszországban élő, korábban gyári munkásként dolgozó Lame a koronavírus-járvány első hulláma idején kezdett el aktívan videókat gyártani, miután elbocsátották az állásából. Ahogy a TikTok népszerűsége is megugrott a karanténidőszak alatt, úgy a fiú humoros videói is egyre több emberhez jutott el. Pedig nem is beszélt a felvételeken, csupán arckifejezései és a mutogatásai tették viccessé. Már egy év alatt több millió követőt gyűjtött, ezzel máris ő lett a legnépszerűbb olaszországi felhasználó a TikTokon.

hirdetés
@khaby.lame I think,for me the main thing is feeling comfortable, what about you guys? ???❤️ @Daniel LaBelle #learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale - Khabane lame

Bár Khaby is kapott számos ajánlatot szponzorcégektől – például többéves együttműködést írt alá a Hugo Bossal – mégis jóval kevesebbet keres, mint a trónfosztott Charli D'Amelio.

A fiatal srác tevékenysége ugyanis a sikerei ellenére 2021-ben "csak" 5 millió dollárt hozott a konyhára, ami viszont így is elképesztő összeg.

D'Ameliót egyébként megkérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy már nem neki van a legtöbb követője a TiKTokon, és azt mondta, egyáltalán nem bánja, hogy Khaby megelőzte.

„Két évig én voltam az első, szerintem itt volt már az ideje, hogy más vegye át ezt a helyet. Büszke vagyok rá, és nincs semmi harag felé. Nagyszerű, hogy egy olyan valaki került ebbe a pozícióba, aki egy nagyon aranyos, jó ember, és szereti, amit csinál. Ez a legjobb, és nem is adhatnám át nála jobb embernek a helyemet.”

Forrás: LadBiblehirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félrenyelt és meghalt Varnus Xavér öccse
Az orgonaművész azonnal hazautazott Kanadából.

Link másolása

hirdetés

Váratlanul meghalt Varnus Xavér testvére, Ádám – írja a Blikk a Best Magazin alapján.

A 45 éves férfi nem volt beteg, egy félrenyelt falat okozta a halálát. Varnus Xavér Kanadában volt, amikor értesítették a tragédiáról, azonnal repülőre ült és Budapestre utazott az édesanyjához.

„Az önfeledt öröm, amikor 14 évesen először vehettem karjaimba a kórházban, és a veszteség érzése, amikor el kell most búcsúznom a testétől.

Régi hagyományunk, hogy Kanadába való hazautazásom előtti napon anyával és Ádámmal, valamint a fiaival mindig elzarándokolunk a Fiumei úti temetőbe a családi sírbolthoz. Őseink maradványainál búcsúzunk el ilyenkor egymástól. Így volt ez idén márciusban is, nem gondolhattuk akkor, hogy ezen az ikonikus helyen találkozunk így, hármasban utoljára."

– mondta a Bestnek az orgonaművész.

Ádámot október végén helyezik majd végső nyugalomra a Fiumei úti temetőben, a családi sírkertben.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nem akarták beengedni Sebestyén Balázst az RTL Klub VIP-részlegébe a Szigeten
De belógott, amikor nem figyelt a biztonsági őr.

Link másolása

hirdetés

Szerda esti szigetes élményeiről beszélt Sebestyén Balázs a Rádio1 reggeli műsorában csütörtökön.

A beszámolójából nem csak az derült ki, hogy a műsorvezető sokáig összekeverte Dua Lipát Nicki Minajjal, hanem arra a is rácsodálkozott, hogy a fesztiválon a VIP részen belül is van egy VIP rész.

Balázs azt mondta, hogy mikor bementek mosdóba a VIP-részlegbe, látta, hogy az RTL Klubnak is van egy külön VIP-részlege. A műsorvezető ekkor azt gondolta, hogy a párjával felmennek ide és innen fogják megnézni a Dua Lipa koncertjét.

Csakhogy,

amikor be akartak menni, a biztonsági őr megállította őket, és megkérdezte, hogy hova mennek?

„Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show, és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam” - mondta Balázs, aki fel is integetett közben az ismerőseinek, aki visszaintegettek neki, majd buliztak tovább.

hirdetés

A helyzetet végül úgy oldotta meg, hogy

amikor az őr elfordult, akkor egyszerűen felszaladtak mellette a lépcsőn.

Mivel a biztonsági ember nem ment utána, így végül az RTL Klub VIP-részében nézték meg a koncertet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sáfrány Emese az új barátjával közös fotókat posztolt
Győrben kirándultak.

Link másolása

hirdetés

Április elején jelentette be Sáfrány Emese és Hornyák Ádám, hogy külön utakon folytatják. A légtornász a szakítás után újra randizni kezdett, július elején pedig azt is elismerte, hogy

a TNT zenekar dobosával, Intivel kibontakozóban van a kapcsolatuk.

Úgy tűnik a pár azóta tovább bontogatta a kapcsolatukat, ugyanis a minap Győrben jártak együtt és ahogy a 24.hu kiszúrta: Emese több közös fotót is posztol Indivel.

A képeket a celeb Instagram-oldalán lehet megnézni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fideszes e-mail-címről pattant vissza a Tóth Gabi sajtósának küldött levél
Az énekesnőt arról kérdezte volna a hvg.hu, hogy mennyivel támogatta az erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet a Szerencsejáték Zrt.

Link másolása

hirdetés

Egy ismert fideszes e-mail-címről pattant vissza a hvg.hu levele, amit Tóth Gabinak küldtek, és arról érdeklődtek benne, hogy a Szerencsejáték Zrt. mennyivel támogatta az énekesnő erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet.

A támogatás tényét a HírTV-ben július 24-én bemutatott kisfilm végén is feltüntetik, az összege azonban eddig nem került nyilvánosságra.

A HVG a Tóth Gabi hivatalos oldalán feltüntetett [email protected] címre küldte a kérdéseit. Néhány órával később egy hibaüzenetet kaptak vissza, hogy nem sikerült a levelet kézbesíteni.

„Eszerint a levél a [email protected]ól átirányítva a [email protected]ól pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne” – írja cikkében a lap.

Hafnerről nincs sok nyilvános információ, de az e-mail-cím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél, amelynek fő tevékenysége film-, video- és televízióműsor-gyártás.

Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással – írja a HVG.

A koncertfilm támogatásával kapcsolatban a lap megkereste a Szerencsejáték Zrt.-t és a szponzorpénzeket osztó leányvállalatát, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-t is, de egyelőre egyik helyről sem kaptak választ.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: