SZTÁRVILÁG

„Dolgozott-e prostituáltként?” - Farkas Timi maga kérte, hogy hazugságvizsgálóra kötve válaszolhasson erre

Kiderült, sokan ajánlottak már neki pénzt szexuális szolgáltatásért, valaki pedig 100 ezret fizetett volna a barátnőjének, ha megszerzi a fehérneműs képeit.


A 20 perc őszintén című műsor vendége az egyik legismertebb magyar influencer, Farkas Timi volt, akit 600 ezren követnek a TikTok-on és 400 ezren az instán.

A 23 éves lány 16 éves kora óta influencerkedik. Peller Mariannal beszélt arról, sokakat látott már ebben kiégni, volt, aki összeomlott, és rá is nagyon rossz hatással volt az elején.

"Szerintem kicsit kifordultam magamból. Nyilván kell színészkedni, mert nem szeretnéd te se mindenedet megmutatni, csak egy idő után, mikor kikapcsolt a kamera, azt éreztem, hogy az maradtam. És rájöttem, hogy a valódi személyiségem valamikor három évvel ezelőtt ott maradt a kisszobában, és vissza kéne szerezni."

A mélyponton úgy érezte, teljesen egyedül maradt.

"Én a családom nagy részével megszakítottam a kapcsolatot. Mai napig ködös hogy miért. Most már kibékültünk, meg rendeződött, de ott volt egy ilyen bökkenő, hogy jézusom, nem vagyok önmagam, nincs mellettem senki."

Hamar elköltözött otthonról, és úgy érzi, a saját korosztályánál már sokkal többet látott. Ezért van az, hogy manapság inkább idősebbekkel, 30-35 évesekkel barátkozik, és keményen dolgozik azon, hogy visszaszerezze saját személyiségét, új célokat találjon.

Először fordult elő, hogy valaki maga kérte, tegyen fel neki néhány kérdést a hazugságvizsgálatot végző szakember. Timi válaszolni akart arra, "Dolgozott-e valaha prostituáltként".

"Az emberek 50-60%-a azt gondolja, hogy igen, ez volt a munkám, nagyon sokszor hallottam vissza randikon, barátság elején, meg láttam vissza kommentekben, posztokban, hogy ők ezt így nagyon komolyan gondolják. És hiába mondom, mert az ember nyilván letagadja, ha történt is ilyen. Hát akkor, mondom, a gép csak nem hazudik!"

A kérdésre nemmel válaszolt, az viszont kiderült, előfordult, hogy autókat akartak a nevére íratni, százezreket, milliókat ajánlottak neki szexuális kapcsolatért. 100 ezer forintot ajánlottak az egyik barátnőjének is, hogy adjon át róla fehérneműs képeket. Sokan pedig arra próbálták rávenni, hogy regisztráljon az OnlyFans-re.

"Néha azon gondolkodom, hogy bárcsak lennék ilyen gátlástalan, és jól megszedhetném magam belőle, de egyszerűen nem megy. Nekem nem megy."

Arról is beszélt, hogy neki fontosabb, hogy szeressék, mint hogy ismert legyen. De pszichológushoz jár, mert képtelen elfogadni, hogy van, aki valóban szereti.

Ő volt az első, akinek könnyek folytak végig az arcán a poligráfos vizsgálat közben. Hogy melyik kérdésre reagált így, az is kiderül a Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös műsorának legújabb részéből.

VIDEÓ: Farkas Timi hazugságvizsgálón

A sorozat utolsó részét Spotifyon és Soundcloudon is meghallgathatod!

A sorozat első részét, amiben Varga Márkot, azaz G.w.M-et faggattuk, IDE KATTINTVA nézheted meg, a második részét, amiben Simon Kornélt kérdeztük ITT, a harmadik részt pedig, amiben Forstner Csengét ITT találod!!

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

A műsor támogatójaként a GLS Hungary a vásárlásban és a szállításban megvalósuló kommunikáció és kapcsolattartás segítője. Az online vásárlások gyakoriságának növekedésével is egyre fontosabb szerepet kapnak a csomaglogisztikai szolgáltatók, hiszen egyre több és változatos igényeknek kell megfelelniük.

Éppen ezért az elmúlt években a klasszikus házhozszállítás mellett megjelentek a csomagpontok és a csomagautomaták, amelyek még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a küldemények átvételére és feladására. A GLS Hungary országszerte már több mint 2000 átadópontot üzemeltet annak érdekében, hogy minél több ember számára elérhetővé tegye rugalmas szolgáltatásait. A pontos helyszínek megtalálhatók a GLS csomagpont kereső oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szabados Ágnes csendben szakított Papp Zsomborral
Az RTL Reggeli műsorvezetője nemrég újra szerelmes lett egy civil, fodrászként dolgozó férfiba, akivel jelenleg Máltán nyaral.


A Blikk írta meg, hogy a műsorvezető szakított az Éjjel-nappal Budapestből megismert Papp Zsomborral.

Az RTL Reggeli műsorvezetője nemrég újra szerelmes lett egy civil, fodrászként dolgozó férfiba, akivel jelenleg Máltán nyaral.

Kiderült, hogy Zsombor már a múlt, Ági szívét új férfi rabolta el.

A lap felhívta telefonon Szabados Ágit, aki ezt válaszolta a megkeresésre:

"A párom civil foglalkozású, nem közszereplő, nem is kíván az lenni. Többet nem tudok hozzátenni, mint hogy élvezzük együtt a nyarat és az életet."

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Földes Eszter bikiniben pózol, és büszkén hirdeti, hogy szingli
A közösségi oldalán lehet írni neki. Az egyik Instagram-történetében Földes Eszter csajos idézetet osztott meg a Szex és New Yorkból.
Fotó: Instagram - szmo.hu
2024. július 23.Pár napja jött a hír, hogy Földes Eszter és Lovasi András úgy döntöttek, hogy külön folytatják az életüket. A szakítás előjelei már korábban is felfedezhetők voltak, hiszen a színésznő gyakran posztolt rejtélyes tartalmakat közösségi média felületein.

A legutóbbi Instagram-történetében Földes Eszter egy "csajos" idézetet osztott meg a Szex és New Yorkból, amely így hangzik:

"Szinglinek lenni régen azt jelentette, hogy senki sem akar téged. Most viszont azt jelenti, hogy baromi szexi vagy, és te döntöd el, hogy akarod élni az életed, és kivel szeretnéd tölteni az idődet."

Az idézet mellé egy bikinis szelfit is csatolt magáról. Hogy mi is az igazság a szakítás körül, azt nem tudni pontosan, de a képek alapján úgy tűnik, a színésznő nagyon boldog.

(via nlc.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Durván összeveszett Havas Henrik és Dömsödi Gábor
Több mint negyvenéves barátság után megszakadt a kapcsolat Havas Henrik és Dömsödi Gábor között. Dömsödi elismerte, hogy a köztük lévő bizalom eltűnt.


Tavaly még közös műsorral debütáltak a YouTube-on, de az együttműködés viharosan ért véget, így a FULL HD című műsor is egyik napról a másikra eltűnt - írta meg a Blikk.

Havas Henrik azóta egyedül vezeti a Heti Havas című műsorát, míg Dömsödi Gábor új partnerrel tért vissza.

A történet még 2022-ben kezdődött, amikor Dömsödi nehéz anyagi helyzete miatt Havas Henrik belement a közös műsor ötletébe. A két tévés, akik a nyolcvanas évek óta barátok és kollégák, a Frisshírek podcast-csatornáján indították el a műsort. Az idill azonban nem tartott sokáig, mivel júniusra hirtelen lekerült a FULL HD, Havas pedig saját műsorba kezdett.

Dömsödi most Zimon Andrással tért vissza a csatornára, és már az első adásban kritizálta volt műsorvezetőtársát. "Ki legyen a műsorvezető? Amikor Havassal elkezdtük, ő azt mondta, legyél te, aztán egy kérdést sem hagyott végigmondani" – emlékezett vissza Dömsödi, aki elárulta, hogy a barátságuk azóta megszakadt, és külön stúdióban forgatnak, hogy ne kelljen találkozniuk.

"Ha összefutnánk, biztos nem pofoznám meg, ahogy Puzsért a kollégája"

– tette hozzá nevetve.

Dömsödi elismerte, hogy a köztük lévő bizalom eltűnt. "Próbáltam jó műsorvezető lenni, aki passzol, hogy más lőjön gólt. Henrik ezt nem értette meg, de hát kezdő még, van mit tanulnia" – ironizált.

Az igazi történet azonban az, hogy előre meghatározott számú műsorra szerződtették őket, de a konfliktus miatt az együttműködés idő előtt véget ért. Dömsödinek három adásnyi "adóssága" maradt, amit most új műsorában igyekszik teljesíteni.

"A háromból két adás már lement. Ha jól megy, beszélhetünk a folytatásról. Andrással nagyon élvezem a munkát"

– mondta Dömsödi.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Mi történik, ha L. L. Junior és Győzike luxusautója egymás mellé kerül a pirosnál? Most kiderült!
Nem mindennapi jelenetnek lehettek tanúi a járókelők a pesti belvárosban. Két celeb került ugyanis egymás mellé a lámpánál.
FM. Kép: Youtube - szmo.hu
2024. július 23.Nem mindennapi jelenet játszódott le hétfő délután Budapest belvárosában: a dugóban egyszerre két kirívó luxusautó tűnt fel, amik ráadásul egymás mellé kerültek egy pirosnál. Mint a Ripost írja, az igazi meglepetés még csak ekkor érte a jelenet szemtanúit:

Leengedték az ablakot, és kiderült, az egyik autóban L.L. Junior feszít, a másikban pedig Gáspár Győző.

L. L. Juniornak tavaly szeptemberben rendőrségi ügye is lett abból, hogy G.w.M-el gyorsult, sokan így hasonlóra számítottak most is. Nem ez történt: Gáspár Győző a telefonjáért nyúlt, L. L. Junior pedig ezt kiáltotta át az ablakon:

„Jól van már, more! Ne kamerázzál, more! Szép az új kocsi, kérem szépen, gratulálok!”

Győzike válaszát nem lehetett kihallani a lap szerint – ő inkább azzal volt elfoglalva, hogy Instagram-sztorit készítsen a jelenetről.

A celebek végül szabályosan elindultak, amikor váltott a lámpa.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk