SZTÁRVILÁG

„Dolgozott-e prostituáltként?” - Farkas Timi maga kérte, hogy hazugságvizsgálóra kötve válaszolhasson erre

Kiderült, sokan ajánlottak már neki pénzt szexuális szolgáltatásért, valaki pedig 100 ezret fizetett volna a barátnőjének, ha megszerzi a fehérneműs képeit.

Link másolása

A 20 perc őszintén című műsor vendége az egyik legismertebb magyar influencer, Farkas Timi volt, akit 600 ezren követnek a TikTok-on és 400 ezren az instán.

A 23 éves lány 16 éves kora óta influencerkedik. Peller Mariannal beszélt arról, sokakat látott már ebben kiégni, volt, aki összeomlott, és rá is nagyon rossz hatással volt az elején.

"Szerintem kicsit kifordultam magamból. Nyilván kell színészkedni, mert nem szeretnéd te se mindenedet megmutatni, csak egy idő után, mikor kikapcsolt a kamera, azt éreztem, hogy az maradtam. És rájöttem, hogy a valódi személyiségem valamikor három évvel ezelőtt ott maradt a kisszobában, és vissza kéne szerezni."

A mélyponton úgy érezte, teljesen egyedül maradt.

"Én a családom nagy részével megszakítottam a kapcsolatot. Mai napig ködös hogy miért. Most már kibékültünk, meg rendeződött, de ott volt egy ilyen bökkenő, hogy jézusom, nem vagyok önmagam, nincs mellettem senki."

Hamar elköltözött otthonról, és úgy érzi, a saját korosztályánál már sokkal többet látott. Ezért van az, hogy manapság inkább idősebbekkel, 30-35 évesekkel barátkozik, és keményen dolgozik azon, hogy visszaszerezze saját személyiségét, új célokat találjon.

Először fordult elő, hogy valaki maga kérte, tegyen fel neki néhány kérdést a hazugságvizsgálatot végző szakember. Timi válaszolni akart arra, "Dolgozott-e valaha prostituáltként".

"Az emberek 50-60%-a azt gondolja, hogy igen, ez volt a munkám, nagyon sokszor hallottam vissza randikon, barátság elején, meg láttam vissza kommentekben, posztokban, hogy ők ezt így nagyon komolyan gondolják. És hiába mondom, mert az ember nyilván letagadja, ha történt is ilyen. Hát akkor, mondom, a gép csak nem hazudik!"

A kérdésre nemmel válaszolt, az viszont kiderült, előfordult, hogy autókat akartak a nevére íratni, százezreket, milliókat ajánlottak neki szexuális kapcsolatért. 100 ezer forintot ajánlottak az egyik barátnőjének is, hogy adjon át róla fehérneműs képeket. Sokan pedig arra próbálták rávenni, hogy regisztráljon az OnlyFans-re.

"Néha azon gondolkodom, hogy bárcsak lennék ilyen gátlástalan, és jól megszedhetném magam belőle, de egyszerűen nem megy. Nekem nem megy."

Arról is beszélt, hogy neki fontosabb, hogy szeressék, mint hogy ismert legyen. De pszichológushoz jár, mert képtelen elfogadni, hogy van, aki valóban szereti.

Ő volt az első, akinek könnyek folytak végig az arcán a poligráfos vizsgálat közben. Hogy melyik kérdésre reagált így, az is kiderül a Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös műsorának legújabb részéből.

VIDEÓ: Farkas Timi hazugságvizsgálón

A sorozat utolsó részét Spotifyon és Soundcloudon is meghallgathatod!

A sorozat első részét, amiben Varga Márkot, azaz G.w.M-et faggattuk, IDE KATTINTVA nézheted meg, a második részét, amiben Simon Kornélt kérdeztük ITT, a harmadik részt pedig, amiben Forstner Csengét ITT találod!!

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

A műsor támogatójaként a GLS Hungary a vásárlásban és a szállításban megvalósuló kommunikáció és kapcsolattartás segítője. Az online vásárlások gyakoriságának növekedésével is egyre fontosabb szerepet kapnak a csomaglogisztikai szolgáltatók, hiszen egyre több és változatos igényeknek kell megfelelniük.

Éppen ezért az elmúlt években a klasszikus házhozszállítás mellett megjelentek a csomagpontok és a csomagautomaták, amelyek még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a küldemények átvételére és feladására. A GLS Hungary országszerte már több mint 2000 átadópontot üzemeltet annak érdekében, hogy minél több ember számára elérhetővé tegye rugalmas szolgáltatásait. A pontos helyszínek megtalálhatók a GLS csomagpont kereső oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Így rendelkezett a lakásáról Lang Györgyi
Az énekesnő haláláig egy 110 négyzetméteres, három szobás, a Hősök tere közelében található ingatlanban lakott. A számára érzelmileg fontos ingóságok sorsát is előre elrendezte.

Link másolása

Lang Györgyinek nem volt papíron vagyona, minden ezzel kapcsolatos ügyet még a halála előtt elrendezett - írja a Blikk.

A 110 négyzetméteres, három szobás, a Hősök tere közelében található hatodik kerületi ingatlan, amelyben haláláig élt az énekesnő, a tulajdont igazoló papírok tanúsága szerint a CORESZ II Kulturális és Szolgáltató Kft. nevén van. A céget ő, valamint barátja, Falusi Mariann alapították, de jó ideje Lang Györgyi már csak ügyvezetőként szerepelt a cégben.

A cég jelenlegi tulajdonosa két civil, egy Németországban, illetve egy itthon élő nő, akik a Blikk információi szerint Lang Györgyi szoros baráti körébe tartoztak. Ők ketten lehetnek a lakás új tulajdonosai, amelyet látatlanban 130-150 millió forintra becsült Takács Eszter, a House Angels Ingatlaniroda egyik munkatársa.

"Györgyi a kilencvenes évek óta tisztában volt azzal, hogy gyógyíthatatlan beteg, majd amikor elkezdődött az állapotának romlása – kerekesszékbe került és segítségre szorult –, úgy döntött, megelőz minden lehetséges vitát és rendezi az ügyeit"

- mondta a lapnak egy informátor, aki szerint az énekesnő a számára érzelmileg fontos ingóságok sorsát is előre elrendezte a sztrókja után.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina bevallotta: G.w.M-mel kicsit sem zökkenőmentes időszak áll mögöttük
Az egykori szépségkirálynő szerelmet vallott férjének az Instagramon, miközben arra is kitért, hogy a boldogságért nekik is keményen meg kell küzdeniük.

Link másolása

16 hónapja jött össze Kulcsár Edina G.w.M-mel, aminek apropóján a 32 éves modell Instagram-odalán vallott szerelmet második férjének.

„A mindent elsöprő szerelmünk gyümölcse!” – írta Kulcsár Edina az Instagram-oldalán közzétett új fotójához,

melyen harmadik gyermeke apró lábait tartja a kezében férjével közösen. Hozzátette, 16 hónapja alkotnak egy párt G.w.M-mel, aki 5 hónapja kérte meg a kezét, és 3 hónapja vette feleségül.

„2 hete pedig megszületett a kislányunk, akiért teljesen oda meg vissza vagyunk!

Elég intenzív időszak áll mögöttünk, ami egy kicsit sem volt zökkenőmentes,

még kívülről sem, nemhogy nekünk, de minden nehézséget megért” – írta a háromgyerekes édesanya.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Teljesen kiakadt Torres Dani a Suhajda Szilárd tragédiája kapcsán született kommentektől
Az énekes közösségi oldalán osztotta ki azokat, akik a hegymászót hibáztatták a tragédia kapcsán.
Fotó: LifeTV - szmo.hu
2023. május 28.


Link másolása

Facebook-oldalán fakadt ki Torres Dani a Suhajda Szilárd tragédiája kapcsán született kommentek miatt - írja a Blikk.

"Hegymászó család sarjaként rohadtul elegem van a "Minek ment oda?!" meg a "Felelőtlen, mert kisgyereke van!" és az "Úgy kellett neki, ő kereste a bajt!" féle kommentektől!"

- írta közösségi oldalán a zenész, aki ismert hegymászó édesapja oldalán maga is gyakran hódol a hegymászás szenvedélyének.

"Annyival jobb lenne a világ, ha azok a fotellakók, akiknek gőzük nincs erről az egészről, mondjuk elkezdenének némi emberséget mutatni és tisztelettel viseltetni egy élsportolónk iránt, gondolva arra is, hogy naponta milliók kockáztatják napi szinten az életüket más hivatásokból kifolyólag, kisgyerekesen és nagycsaládosan IS, és mondjuk csendben maradnának..." - osztotta meg gondolatait a téma kapcsán Torres Dani.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem sikerült megtalálnia a szerdán eltűnt Suhajda Szilárdot az érte küldött mentőcsapatnak, az eltelt időt, az időjárási és terepviszonyokat figyelembe véve pedig így már semmi esély sincs arra, hogy életben van a hegymászó. Édesapja megrendítő szavakkal búcsúzott Szilárdtól.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Gálvölgyi Jánossal közös friss fotót posztolt Karácsony Gergely
A főpolgármester születésnapja alkalmából látogatta meg a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt.

Link másolása

Gálvölgyi Jánossal közös friss fotót tett közzé Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

"Megtiszteltetés volt, hogy személyesen is felköszönthettem születésnapja alkalmából a csodálatos Gálvölgyi Jánost. És öröm volt látni, hogy jól van!"

- írta a fotó mellé a főpolgármester.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész május 10-én lett rosszul az otthonában, lányai vitték be a kórházba, miután a mentők hosszú várakozás után sem érkeztek meg. Napokig intenzív osztályon ápolták, végül lányai jelentették be a jó hírt, hogy túl van az életveszélyen, azóta pedig már haza is engedték a kórházból.


Link másolása
KÖVESS MINKET: