SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Dér Heni ismét terhes, második gyermekét várja

Az örömhírt az Instagramon jelentette be az énekesnő.

Link másolása

Dér Heni nagy hírt jelentette be az Instagramon.

"Ki mit kapott karácsonykor?? A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött…"

- írta új fotójához az énekesnő.

A fotón az énekesnő és párja, Bakos Gergely, valamint első gyermekük, Bendegúz látható.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Rejtély, hogy hova tűnhetett Lajos herceg egyik ujja a királyi család karácsonyi fotójáról
A nyomtalanul eltűnt királyi középső ujj mellett egy hiányzó láb és egy rövidnadrág is borzolja a kedélyeket.

Link másolása

Éppen csak megjelent Vilmos és Katalin gyerekeikkel közös karácsonyi fotója, máris egy rejtély borzolja a rajongók kedélyeit, írja a LADBible. A fekete-fehér fotóról ugyanis nyomtalanul eltűnt Lajos herceg egyik ujja.

A Josh Shinner yorkshire-i fotós által készített felvételen Katalin a tízéves György herceget karolja át, míg Anglia következő királya fiának, az ötéves Lajos hercegnek a vállán pihenteti kezét. Sarolta hercegnő elöl és középen ül a királyi pillanatfelvételen, és a család többi tagjához hasonlóan ropogós fehér inget és sötét nadrágot visel.

Sok királyi rajongó azt állítja, hogy Vilmos lába hiányzik Sarolta széke mögül, és azt sem értik, hogy Lajos miért van rövidnadrágban. De a legnagyobb rejtélynek az tűnik, hogy hova tűnhetett Lajos középső ujja.

Akad olyan vélemény, ami szerint a herceg azzal kapaszkodik a szék karfájába, más szerint egy mezei Photoshop-balesettel van dolgunk, és a hiányzó ujj az utómunka során tűnt el véletlenül.

A rejtélyes karácsonyi fotót ebben a cikkben lehet alaposan szemügyre venni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Sztárbox: Árpa Attila majdnem kiesett a ringből, Brasch Bence szinte letarolta a döntőben
A producer már a második menetben bajba került, rá is kellett számolni. Ekkor a bíró még tovább engedte a mérkőzést, de az már nem tartott sokáig.

Link másolása

Szinte letarolta Brasch Bence Árpa Attilát a Sztárbox vasárnapi döntőjében. A színész újabb kiütéses győzelmet aratott, így férfi nehézsúlyban ő lett a győztes.

A mérkőzést komoly várakozás előzte meg, az esélyesebbnek pedig egyértelműen Bence tűnt. Azonban az eddigi mérkőzései alapján Árpa Attilát sem lehetett leírni: az első meccsén például simán kiütötte Nagy Ervint, majd pontozással legyőzte Pintér Tibort is.

Az összecsapásuk ehhez képest elég visszafogottan indult, úgy tűnt, inkább csak méregetik.

A producer azonban egy idő támadásba lendült, és bár jó pár pofont kiosztott ellenfelének, ő is kapott tőle rendesen. Olyannyira, hogy Árpa láthatóan nehéz helyzetbe is került az első menet végére, és láthatóan nagyon jól jött neki a szünet.

Brasch a második menetben sem kímélte a producert: egy testre mért ütéssel kezdett, aztán a fején is eltalálta az ellenfelét. Ettől Árpa Attila be is esett a sarokba és rá kellett számolni. Bár

a bíró ekkor még tovább engedte a mérkőzést. A producer azonban már láthatóan nem tudta felvenni újra a fonalat, és védekezés nélkül rontott neki ellenfelének.

Bence pedig többször el is találta, amitől a producer majdnem ki is esett a ringből.

A bíró ekkor már nem is engedte tovább a mérkőzést, így Brasch Bence három KO-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

A teljes mérkőzést ITT tudod visszanézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Meglepetés a Sztárbox döntőjében: Molnár Áron már az első menetben padlóra küldte Rácz Jenőt
Bár a séf fel tudott állni, az edzője úgy döntött, hogy inkább bedobja a törölközőt. A színész így három KO-val nyerte el a középsúlyú bajnoki címet.

Link másolása

Nem tartott sokáig Rácz Jenő és Molnár Áron összecsapása a Sztárbox vasárnap esti döntőjében. A séf edzője ugyanis gyorsan bedobta a törölközőt, így a színész lett a férfi középsúly nyertese.

A gyors KO már csak azért is meglepő, mert a döntős meccsek közül talán pont az ő összecsapásuk tűnt a legszorosabbnak.

Molnár Áron bal keze azonban már a meccs elején elsült és egy kőkemény bal horoggal találta el a séfet. Ezután még fel tudott állni, azonban ekkor rögtön érkezett a színész újabb rohama, és újabb ütései, ami után Rácz a padlóra került.

Bár még ezután is felállt, az edzője ekkor úgy döntött, hogy bedobja a törölközőt.

Rácz ezt egy kissé értetlenül fogadta, ellenfele ekkor azonban már gyakorlatilag örömtáncot járt a ringben.

Molnár Áronnak volt is oka az ünneplésre, hiszen Brasch Bencéhez hasonlóan ő is három KO-val nyerte el a Sztárbox bajnoki címét.

A mérkőzést ITT tudod visszanézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Érzelmes sorokkal üzent Mikes Anna a Dancing with the Stars után: „Még mindig olyan, mintha tartana a műsor”
A táncos és sztárséf lehetséges kapcsolatáról már a műsor alatt is keringtek pletykák, ők azonban eddig kitérő válaszokat adtak a románcukat firtató kérdésekre.

Link másolása

Múlt hét szombaton ért véget a Dancing with the Stars idei évada, a műsort ezúttal Krausz Gábor és Mikes Anna párosa nyerte meg.

A sztárséf és a táncos kapcsolatáról már az évad közben is elég sok pletyka keringett,

még a stáb tagjai is árulkodó jelekről beszéltek. Gábor és Anna a románcukat firtató kérdésre azonban eddig igen kitérő válaszokat adtak.

Az azonban talán árulkodó lehet, hogy még egy hét sem telt el, de úgy tűnik Mikes Anna már visszasírja a közös munkát, és úgy érzi, mintha még mindig tartana a műsor.

„Pontosan egy hete ilyenkor még nagyon izgultunk a döntő előtt. Illetve nem is, inkább izgatottak voltunk. Nagyon vártuk ezt a napot, éreztük hogy ez más, mint a többi. Felkészültünk, meg akartuk mutatni milyen táncokkal készültünk Nektek. Az, hogy ilyen szépen alakult, még most is nehezen hisszük el.

És egészen elképesztő mennyire telik az idő, ez még múlt héten volt, de még mindig olyan, mintha tartana a Dancing.

Mégegyszer Köszönjük, hogy általatok még szebb lett a mi kis utazásunk” - írta az Instagram-oldalán a táncos.


Link másolása
KÖVESS MINKET: