SZTÁRVILÁG

„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral

Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kiderült, kik fognak versenyezni a Sztárban sztár új évadában
A rajongók már napok óta találgatják, ki lehet a 12 új versenyző. A TV2 most végre elárulta, kiknek szurkolhatunk majd február 19-től.

Link másolása

Kiderült kik lesznek a Sztárban sztár új évadának versenyzői. Oláh Ibolya, Kamarás Iván, Nemazalány és Judy is ott van a versenyzők között.

Február 19-én startol a Sztárban sztár című vetélkedő kilencedik évada.

A TV2 nagysikerű műsorában ismét sztárok bújnak más hazai és külföldi előadók bőrébe egy-egy produkció erejéig hétről-hétre, a végén pedig az nyer, aki a legsokoldalúbb énekesnek bizonyul a zsűri és a nézők döntése alapján.

Az már kiderült, hogy idén a zsűriben Makranczi Zalánt már nem láthatjuk, a helyére viszont ketten is érkeznek, ráadásul egy pár: Tóth Andi és Marics Peti. Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi továbbra is zsűriznek, így ebben az évadban öten pontozzák majd a produkciókat.

A TV2 a napokban közösségi oldalaira olyan fotókat töltött fel, amelyek az idei versenyzőkről készült mellszobrokat ábrázolják.

A rajongók ez alapján próbálták kitalálni, kiknek szurkolhatnak majd idén a műsorban.

Most azonban senkinek nem kell tovább találgatnia, hiszen a csatorna végre bejelentett, kik lesznek a versenyzők:

 • Oláh Ibolya,
 • Trap kapitány, a Tha Shudras énekese,
 • Tarján Zsófi,
 • Valkusz Milán a ValMar formációból
 • Halastyák Fanni, vagyis Nemazalány,
 • Kiss Ernő Zsolt,
 • Zdroba Patrik,
 • Gubik Petra,
 • Judy,
 • Kamarás Iván,
 • Sipos Tomi az Irigy Hónlajmirigyből,
 • és Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

 • SZTÁRVILÁG
  G.w.M-nek beszólt egy rajongója a „20 perces” koncertjei miatt, így reagált rá a rapper
  Kommentben pontosította, hogy mennyi ideig is szokott színpadon lenni.

  Link másolása

  G.w.M a közösségi oldalain tudatta követőivel, hogy elkezdődött a 2023-as turnéja, már az első fellépések helyszínét is közzétette. Az Instagramon megosztott posztja alatt azonban egy rajongója azt kifogásolta, hogy a rapper túl rövid koncerteket ad - szúrta ki a 24.hu.

  „Csak az a baj, hogy 20 perces koncerteket adsz le. Többet nem is megyek, bármennyire szeretem is a zenéid”

  - írta a lány.

  G.w.M nem maradt adós a válasszal, kommentben reagált:

  „30p :) De vannak a nagyzenekaros koncertek, ott 1 óra 20 perc! Érdemes azokra is eljönni.”


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  SZTÁRVILÁG
  A Rovatból
  Opioidokat és fogyasztótablettákat is szedett Lisa Marie Presley a halála előtti hetekben
  A lehető legjobban akart kinézni a filmes díjszezonra. Másfél hónap alatt körülbelül 20 kilót adott le.

  Link másolása

  Lisa Marie Presley a halála előtti hetekben opioidokat, valamint fogyasztótablettákat szedett - írja a TMZ családi forrásokra hivatkozva.

  Állításuk szerint az énekesnő két hónappal a Golden Globe-díjátadó előtt kezdte el szedni a tablettákat, illetve plasztikai műtéte is volt. Presley ugyanis a lehető legjobban akart kinézni a díjszezonra, mivel az édesapja életét feldolgozó, Elvis című film kapcsán sok nyilvános eseményen tervezett részt venni.

  Hat hét alatt 18-22 kilogrammtól szabadult meg.

  Ráadásul opioidokat is fogyasztott, miután korábban éveken át küzdött a függőségével.

  Már a Golden Globe után is sokaknak gyanús volt, hogy az énekesnővel valami nincs rendben, mivel alig bírt a lábán állni, illetve összeszedetten beszélni, mikor interjút adott.

  Családi és rendőrségi források szerint Lisa Marie a halála reggelén hasi fájdalmakra panaszkodott.

  A halálának pontos okát majd a toxikológiai vizsgálatok eredménye alapján fogják pontosan megmondani, de ez még hónapokig is eltarthat.

  Ahogy azt mi is megírtuk, Lisa Marie 54 éves korában halt meg január 12-én, pár órával azután, hogy szívleállás miatt kórházba szállították. Az énekesnőt január 22-én temették el a család Graceland nevű birtokán fia, Benjamin Kough mellé, aki 2020-ban öngyilkos lett.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  SZTÁRVILÁG
  Szintet lépett Alekosz és a horgászok háborúja: döglött halakat dobáltak celeb kertjébe
  Alekosz egy bejegyzésben azt írta, hogy a pecások „kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok”. Erre többen veréssel fenyegették meg a nagyszájú celebet, aki viszont ettől láthatóan berezelt.

  Link másolása

  Újabb szintre lépett a Nagy Alekosz és a horgászok között kirobbant háború. Bár a pecások által beígért verés elmaradt, a Bors cikke szerint azért okoztak némi kellemetlenséget a nagyszájú celebnek.

  Alekosz néhány napja arról elmélkedett a Facebook-oldalán: nem meglepő számára, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Azt is hozzátette, hogy

  szerinte a pecások „szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok”, akiket „csak a hal érdekel”.

  Az érintettek érthető módon ezen eléggé kiakadtak és a kommentszekcióban többen is veréssel fenyegették meg a botrányhőst. Alekosz ettől már láthatóan megijedt és egy újabb posztban felszólította a Magyar Országos Horgász Szövetséget, hogy „hívják vissza a halászokat”.

  Bár a beígért verésre eddig nem került sor, a Bors úgy tudja, hogy a hétvégén valaki döglött haldarabokkal dobálta tele Alekosz kertjét. Egészen pontosan Szám szerint 4 nagyobbacska darab hevert az udvarán, az autója körül, a látvány pedig egyszerre töltötte el undorral és félelemmel Alekoszt.

  „Ezzel a cselekedetükkel, olybá szeretett, és nagyra tartott büszke hivatásukat gyalázták meg. Büszke lehet magára, minden magyar horgász”

  - írta a Facebook-oldalán a celeb.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET: