SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Boldog apák napját, te kibaszottul szörnyű ember!” – Brad Pitt fia kemény szavakkal illette az apját

Erős véleményt fogalmazott meg a színészről Pax. Azt nem tudni, hogy volt-e konkrét esemény, ami kiváltotta a kifakadást vagy egyszerúen csak az évek óta tartó feszültség mélypontja volt.

Link másolása

Keményen fogalmazta meg a véleményét az édesapjáról Brad Pitt fia, Pax, aki néhány évvel ezelőtt az apák napján egy "világklasszis seggfejnek" nevezte a színészt.

A most 19 éves Pax a 2020-as apák napja alkalmából üzent az édesapjának, aki szerinte tönkretette a hozzá legközelebb állók életét - írta meg a Daily Mail.

„Újra és újra bebizonyítod, hogy egy szörnyű és aljas ember vagy. Semmi figyelmet vagy empátiát nem mutatsz a négy legkisebb gyermeked iránt, akik reszketnek a félelemtől, ha a közelükben vagy. Soha nem fogod megérteni azt a kárt, amit a családomnak okoztál, mert képtelen vagy rá. Azt mondhatsz magadnak és a világnak, amit csak akarsz, de az igazságra egy nap fény derül”

– mondta, majd elkeseredetten hozzátette:

"Boldog apák napját, te kibaszottul szörnyű ember!"

Pax azzal is vádolta az apját, hogy pokollá tette az életét a közösségi médiában.

A fiú a kemény mondatokat privát Instagram-fiókja történeteiben tette közzé, a Daily Mailnek egy forrás megerősítette, hogy a privát fiók valóban Paxé.

„Ezt a fiókot használja a barátokhoz – főleg az iskolai barátokhoz. Nemigen beszél a szüleiről, szóval ez szokatlan volt tőle” - idézik a forrást.

Pax azt nem árulta el, hogy volt-e konkrét esemény, ami kiváltotta ezt, vagy az évek óta tartó feszültség mélypontja volt a kifakadás.

Angelina Jolie 2007-ben fogadta örökbe fogadta Paxot a vietnami Ho Si Minh-város egyik árvaházából. Három éves volt, annak idején újszülöttként elhagyta a biológiai anyja, aki heroinfüggő volt.

Brad a következő évben örökbe fogadta hivatalosan örökbe.

2016-ban Pitt és Jolie elváltak, mindössze két évvel azután, hogy egy privát ceremónián összeházasodtak Franciaországban, a gyerekek az anyjukkal maradtak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Krausz Gábor Mikes Annával visszavágott Tóth Gabinak, a séf egy érdekes listát osztott meg
A séf maga és tánctanára, Mikes Anna sem gondolták, hogy idáig eljutnak. De a közönségszavatoknak köszönhetően megnyerték a Dancing with the Stars táncos vetélkedőt.

Link másolása

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hatalmas közönségsiker volt Krausz Gábor és Mikes Anna szereplése a Dancing with the Stars táncos vetélkedőben. A páros ugyanis megnyerte a versenyt. Erre az eredményre egyikük sem számított, de nagyon örültek neki.

A séf bevallotta, hogy élete egyik fontos állomása lett ez a műsor, mert egy komoly magánéleti válságból tudott talpraállni, többek között tánctanárának köszönhetően.

Krausz Gábor nem csak a trófeának örülhetett, hanem annak is, hogy

a műsor a hétvégi nézettségi listán az első helyezett lett. Ezzel megelőzte a harmadik helyen végzett Sztárban sztár leszek műsort is, melyben volt felesége az egyik zsűritag.

A top-listát pedig a séf az Insta-sztorijában osztotta meg egy "Wow" kíséretében - szúrta ki a Metropol.

A lap szerint ezzel visszavágott az énekesnőnek, akitől nemrégiben vált el. Tóth Gabi pedig azóta egy táncossal jött össze.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Reviczky Gábor megrázó vallomása a rákbetegségéről: „Én ilyen beteg még életemben nem voltam, mint a hatodik kemó után”
A színész most úgy érzi, hogy jól van, meggyógyult, legyőzte a rákot. Arról is mesélt, hogy üzentek neki az égiek, és elárulta, hogy szerinte előző életében egyiptomi pap volt.

Link másolása

Reviczky Gábor súlyos betegségéből gyógyul, úgy érzi, hogy jól van - ezt a Tények Pluszban mondta el a színész, akinél tavaly decemberben diagnosztizáltak prosztatatrákot. A vizsgálatok után pedig az is kiderült, hogy áttétek is jelentkeztek.

Azóta az állapota sokat változott, sokat romlott, de most már jó hírekről számolt be.

A kezeléseiről is őszintén beszélt az interjúban. Elmesélte, hogy az első kemoterápiák nem okoztak neki gondot, de a hatodiktól nagyon rosszul lett:

„Én ilyen beteg még életemben nem voltam, mint a hatodik kemó után. Teljesen kikészített”

Úgy véli azonban, hogy ez a komoly kezelés a gyilkos sejteket elpusztította. Most már a szakálla is kinőtt, és azért is hagyja még, mert élvezi, hogy van.

Szerinte az egészségének javulását az égiek is támogatták. Nemrégiben a teraszon ült, és érezte, hogy körbe veszi egy erős energia, amely narancsos színűvé változott körülötte. Majd egy hangot hallott:

"Egyszer csak megszólal egy hang, hogy meggyógyultál".

A beszélgetésben elárulta azt is, hogy nem ez az első eset, hogy megszólítják az égiek. Hisz a lélekvándorlásban, és úgy érzi, hogy előző életében egyiptomi pap volt.

A gyógyulásához a szeretet is közrejátszott - mondta:

„A hallatlan szeretetet sugároztam a Jóisten felé... és kaptam viszonzást”.

A színésznek most az a vágya, hogy karácsonykor az egész család együtt legyen.

VIDEÓ: A Tények plusz műsora


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Komoly bajok miatt nem szerepelt Andrei Mangra a Dancing with the Stars fináléjában
A táncos hosszú hetekig nem is jelentkezett a közösségi oldalán, ám most megosztott egy fotót magáról. A kommentelőknek tetszett a kép, de többen hiányolták a képernyőről.

Link másolása

A hagyományokhoz híven a Dancing with the Stars táncos vetélkedőműsor fináléjában a korábbi győztesek is táncoltak. Ám egy nagy közönségkedvenc, Andrei Mangra hiányzott. A három korábbi győztessel - Gelencsér Timivel, Tóth Andival és Csobot Adéllal - így Hegyes Berci táncolt.

Andrei a második évadban győzött Tóth Andival. Azóta többször is táncoltak együtt, legutóbb a Tina Turner show-ra készültek közösen. Erről még fotót is megosztottak.

Ám a mostani verseny döntőjére való felkészülés közben a visszavonult énekesnő arról számolt be, hogy korábbi partnere helyett Hegyes Bercivel gyakorolnak.

Arról, hogy mi lehetett az oka Andrei Mangra távolmaradásának, végül Gelencsér Timi az Instagram-posztjában írt. Lelkesen írt arról, hogy mennyire szerették a közös táncot, ám valaki megkérdezte tőle, hogy miért nem lépett fel velük Andrei. Erre pedig egy szomorú emoju kíséretében annyit válaszolt:

„Nem olyan régen lesérült szegény”.

Andrei hetek óta először posztolt a hétvégén, a képet ITT lehet megnézni. A kommentelőknek tetszett a szexi fotó, de volt aki megjegyezte, hogy hiányolta a táncműsorból.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kiborult Zámbó Jimmy özvegye A Király miatt: „Hetekig nyugtatóval éltem”
A család, a rokonság is felháborodott. Fia, Krisztián szerint: „Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám!!! Most láttam az utolsó előtti részt!!! És teljesen kikészít”.
SzZs - szmo.hu
2023. december 05.


Link másolása

Nem csillapodnak az indulatok a Zámbó-családban, mióta az RTL streamingszolgáltatásán bemutatták A Kiráy című sorozatot - írja a Blikk.

Az énekes özvegye, de a testvérek és a rokonság is megszólalt már az ügyben.

A Zámbó Jimmy életéről szóló sorozathoz a család eredetileg hozzájárult, a film részben a csepeli otthonukban készült. A sorozat vetítése óta azonban a család egyáltalán nem örül.

Az énekes unokatestvére például akkor posztolt, amikor a tévében lement az a rész, amelyben Jimmy egy autóban csalta meg a feleségét ls lekezelően bánt vele.

Zámbó Tihamér osztotta meg A Király unokatestvére, Edina bejegyzését:

„Soha nem szólaltam fel a családdal kapcsolatos témában, de kérek tisztelettel és szeretettel mindenkit, aki nézi a KIRÁLY című sorozatot, hogy ne higgye el senki, hogy ilyen volt!"

Lejáratás az egész, szégyen és gyalázat! Sajnálom, hogy ez képernyőn van, hogy semmi pozitív tulajdonsága nem jelenik meg a filmben és azt is, hogy ez így megtörténhet”.

Ehhez szólt hozzá az özvegy is:

„Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva. Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni, mert hetekig nyugtatóval éltem.

Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg élek” – írta Edit asszony.

Zámbó Árpy is hozzászólt:

„Edit, ha nem ezt a forgatókönyvet kaptad, minden jogod megvan arra, hogy az igazadat és a férjed becsületét emlékét megvédd és jogi úton bizonyítsd be az igazadat”.

Végül a Zámbó-testvérek közös nyilatkozatot adtak ki. Azt írták, hogy semmi közül a filmhez.

Az ügyben megszólalt Zámbó Krisztián is:

„Ezt a sok kib…… hazugságot már nem viselem el! Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám!!! Most láttam az utolsó előtti részt!!! És teljesen kikészít. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit, ezt hogy képzelted??? Vagy te sem tudtál erről???” – írta, de később a posztot törölte. A bejegyzést azonban Tihamér megtartotta és megosztotta.


Link másolása
KÖVESS MINKET: