hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Billie Eilish piacra dobja első parfümjét

Zenei sikerei után a szépségiparban is bemutatkozik Billie Eilish: piacra dobja első parfümjét, amely vegán és állatkísérletek nélkül készült.

Link másolása

hirdetés

„Meleg, édes, és otthon érzed magad, bárhol is vagy” – mondta a sztár az Eilish névre keresztelt parfümről, amelynek illatában keveredik a vanília, a borostyán, a kakaó és a fa. Az illat egy szoborszerű bronz üvegcsét kapott – ezt a női mell és arc formái ihlették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

hirdetés

Bár a vegán és cruelty free, azaz állatkísérletek nélkül készült parfüm híre sokakat nagy meglepetésként ért, az énekesnő rajongói tudják, hogy Billie Eilish már gyerekkorában is arról álmodozott, hogy egyszer elkészíthesse a saját parfümjét. Az álom most valóra vált.

A parfüm, amelyet novemberben dobnak piacra, 60 euróba kerül majd.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Gáspár Laci szerint ízléstelen volt Ferenczi Kamilla produkciója

A 21 éves lány éneklése után ismét hosszan vitázott a zsűri.
Forrás: RTL Most - szmo.hu
2021. december 05.


Link másolása

hirdetés

Puskás Peti mentoráltja, Ferenczi Kamilla Whitney Houston egyik dalát énekelte el a harmadik élőshowban.

A mentorok közül először ByeAlex nevezte hamisnak az előadást, majd Gáspár Laci folytatta a zsűrizést:

Most is lehetett hallani, hogy neked nagyon jó hangod van. Bölény hangod van. Szép hangod van és tudsz is énekelni, de ezt a dalt nem tudtad elénekelni. Ez konkrétan ízléstelenül volt elénekelve. Ez túl erősen volt, túl akaratosan volt elénekelve. [...] Úgy kell énekelni, hogy az embernek a szíve megszakadjon.

Peti megdöbbenve hallgatta, ahogyan ízekre szedik mentoráltja produkcióját, de ezután Laci még folytatta:

Tudod, milyen lett? Mikor egy porcelánboltba beront az elefánt, picit olyan érzésem volt.

Gáspár Laci nem akart túl kritikus lenni, de szerinte már annyira éles a versenyhelyzet, hogy erre van szükségük. A nem jó útról el kell téríteni őket.

Egyenesen „ultra-kapufának” nevezte Kamilla produkcióját. Ezután a zsűri tagjai összeszólalkoztak, Puskás Peti egyenesen magára vette mentoráltja kritikáját.

Végül arra jutottak, hogy mindegyik versenyző megérdemli, hogy itt lehessen, de itt már többet várnak simán a jó éneklésnél.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Rúzsa Magdi élete legmélyebb pontjáról énekel új dalában

A Domine tavaly született, amikor Magdi életében a legrosszabbul érezte magát. Most hatalmas pocakkal énekelte el.

Link másolása

hirdetés

Már korábban megírtuk, hogy Rúzsa Magdi valószínűleg az év végét, így a karácsonyt is kórházban fogja tölteni. A hármas ikrekkel való terhesség sokkal több kockázatot rejt magában. Így az énekesnőt megfigyelhetik és sokat pihenhet.

Addig is azonban Magdi nem tétlenkedett, hiszen a napokban jelentkezett új videóklippel. A Domine-t már több mint 170 ezerszer tekintették meg.

A dal születésének körülményeiről és jelentéséről az énekesnő Instagram-oldalán közölt bejegyzést:

Tavaly úgy igazán belém mart az élet. Akkor született ez a dal. Emlékszem, ahogy egész nap egyik interjúról mentem a másikra, és arcrezdülésemmel sem mutathattam, hogy nem vagyok jól, hisz The show must go on. Az utolsó interjún ültem egy kerekasztal beszélgetésen és szinte nem is hallottam a kérdéseket, elmosódott minden. Úton hazafelé az autóban potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ. Otthon a férjem már várt az ajtóban, és ott akkor a négy fal között összezuhanhattam. Már csak egy ember voltam a kezei között, akinek rettenetesen fáj a szíve.

A férje segítségével újra erőre kaphatott, reményt adott neki a folytatáshoz:

Nem tudom, mások hogy vannak ezzel, de nekem ilyenkor napok kellenek, mire fény jut abba a sötét gödörbe, amibe betaszigált az élet. No és akkor, ott végre nyúlt felém és felemelt! Kirángatott a gödörből, leporolt és utat mutatott tovább. Ő már biztosan akkor is tudta, amit én nem tudhattam, és vitt, cipelt a hátán, hogy nekem könnyebb legyen. Ahogy mindig, egy életen át, jóban-rosszban. Másnap megszületett a Domine, ami már örökre egy jelkép lesz nekem, hogy bízzam a Jóistenre a dolgaimat. Ki tudja, hányszor vitt már a hátán és hányszor adott szárnyakat..

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Mardoll a kiesése után: „Volt egy megérzésem, hogy így alakul majd az este”

Mardoll már nem tudta előadni a második dalát az X-Faktor harmadik élő adásában, ugyanis az első fordulóban kiesett. Azt mondja, nagyon furcsa lesz most visszatérnie a hétköznapi életbe.

Link másolása

hirdetés

Az X-Faktor 10. évadának versenyzői a harmadik élő show-ra már két produkcióval készültek. A második dalt viszont már csak öten adhatták elő, az első forduló után ugyanis összesítették a nézők szavazatait, ez alapján pedig az este első kiesője Mardoll lett.

A rapper a szombati műsor után nyilatkozott a Szeretlek Magyarországnak.

“Volt egy megérzésem, hogy így alakul majd az este, csak azt sajnálom, hogy a második dalt már nem adhattam elő. Mivel nem magyar dalaim vannak és csaj rapper vagyok, tudtam, hogy ez a verseny sajnos véges lesz számomra”

- mondja Mardoll, aki másodszor is saját dallal lépett volna fel a harmadik élő show-ban. A Get Back című számot azonban ettől függetlenül is meghallgathatjuk, hiszen egy menő klippel már szombat este megjelent.

Mardoll: Get Back

A rapper azt is elárulta, leginkább a pörgés fog hiányozni neki, hiszen ezt szerette a legjobban az egész műsor alatt.

“Furcsán hangzik, de én imádtam a folytonos stresszt, hogy mindig menni, csinálni kellett…engem ez pörget, úgy érzem, hogy ez az életem, ezt kell csinálnom. Maximalista vagyok, mindent megteszek azért, hogy egy fellépés jó legyen, és most nagyon furcsa lesz visszatérni a hétköznapi életbe”

- meséli Mardoll, aki azt mondja, természetesen továbbra is építi majd a karrierjét a jövőben.

hirdetés
“Az emberek itt az X-Faktorban csak egy kis részemet ismerhették meg. A jövőben is szeretnék sok dalt írni, fellépni...szóval ugyanezt fogom csinálni ezután is, ugyanekkora maximalizmussal, csak nem egy hatalmas stábbal, és nem ilyen jó fej lakótársakkal”

- fogalmazott a rapper.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Hiányozni fog az a színpad” – könnyeikkel küszködve nyilatkoztak a The Harmonies tagjai a kiesésük után

A lánycsapat sok kritikát kapott a harmadik élő show-ban. Azt mondják, ez valamilyen szinten jogos volt, de szerintük túloztak a mentorok.

Link másolása

hirdetés

A 10. X-Faktor harmadik élő adásában ezúttal két produkcióval készültek a versenyzők. Az első forduló után a nézők szavazatai alapján Mardoll búcsúzott, így ő már nem adhatta elő a második dalát. A többieknek ugyanakkor másodszor is színpadra kellett lépniük. A harmadik adásban sok kritikát kaptak a versenyzők, a mentorok a The Harmoniest sem kímélték. A lányok végül nem kaptak széket, és ezúttal a nézők sem mentették meg őket, így számukra is véget ért az X-Faktor.

Száraz Hanna, Tóth Kiara és Kántor Kamilla a szombati műsor után nyilatkozott a Szeretlek Magyarországnak.

“Szerintem nagyon nagy szó, hogy idáig eljutottunk. Én nem vagyok csalódott, mert attól, hogy kiestünk, nem fognak elválni az útjaink, ugyanúgy folytatjuk majd tovább”

- mondta Kiara, miközben mindhárom lánynak potyogni kezdtek a könnyei.

“Nem azért sírok, mert kiestünk, hanem azért, mert hiányozni fog az a színpad. Annyira megszoktam, amikor felléptem rá, olyan volt, mintha hazamennék... nagyon fog hiányozni ez az egész, a pörgés, az emberek... minden. Feltettem magamban a kérdést, hogy mit fogunk csinálni a hétköznapokban? Nem lesz semmi teendőnk. Ez az üresség nehéz. De egyébként meg annyira megható, ahogy velünk vannak az emberek, és támogatnak”

- fogalmazott Kamilla.

A lányok ezúttal sok kritikát kaptak a mentoroktól, főleg a második produkciójuk után. Gáspár Laci és Puskás Peti is arról beszélt, hogy hamisan énekeltek, és ByeAlex is azt mondta, nagyon mellélőttek ezzel a dallal.

hirdetés
“Valamilyen szinten jogos volt a kritika, de túloztak a mentorok. Igen, voltak nem teljesen tiszta hangok, de hogy az egész rossz volt, meg, hogy egy tiszta hang sem volt benne, azért ezzel nem értek egyet. Ettől függetlenül jó volt elénekelni ezt a dalt, és én úgy érzem, átadtam vele azt, amit szerettem volna”

- mondja Hanna.

A lányok azt mondják, most mindhármukra ráfér a pihenés, de szeretnék továbbra is együtt, egy csapatként folytatni tovább.

“Ugyan nehéz lesz a távolság miatt, főleg Kamillának, aki Erdélyben él, de azon leszünk, hogy ezt megoldjuk. Szeretnénk saját dalokat írni, minél többet megjelenni, úgyhogy azt gondolom, hallani fognak még rólunk”

- zárja Kiara.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: