News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Bedrótozva buktatta le a csalókat Lagzi Lajcsi: kémfilmbe illő módon próbálták behálózni

A zenészt azzal kereste meg egy vállalkozó és két társa, hogy elsimítják a bírósági ügyét, ha kifizet nekik 200 millió forintot.

Link másolása

hirdetés

Kedden írtuk meg, hogy korrupciós cselekmény miatt tartóztattak le egy ügyvédet és két társát, akik a legfőbb ügyészre valótlanul hivatkozva 200 millió forintért ígértek enyhébb büntetést egy házaspárnak.

Mostanra kiderült, hogy a vállalkozó és társai Galambos Lajost és feleségét szemelték ki áldozatuknak.

A zenész és társai ellen hét éve folyik eljárás víz-, gáz- és áramlopás miatt. A csalók azzal keresték meg őt, hogy ha ad nekik 200 millió forintot, biztosítják, hogy ügye letöltendő szabadságvesztés nélkül záruljon le. A vállalkozó arra hivatkozott, hogy a legfőbb ügyész elintézi ezt, majd a férfi jelenlétében kihangosított telefonon beszélt egy, a legfőbb ügyész "jobbkezeként" megjelölt személlyel, aki garantálta, hogy az eljárás alatt állóknak nem kell börtönbe vonulniuk.

Lagzi Lajcsi azonban nem hagyta magát megvezetni, nem kért a csalók ajánlatából. Értesítette erről a hatóságokat, sőt részt vett a nyomozásban és a banda lebuktatásában is.

hirdetés

Először a Borsnak nyilatkozott szűkszavúan a történtekről:

"Annyit mondhatok, hogy sokkal izgalmasabb volt az egész, mint amit az ember a filmekben lát. Szó szerint minden eszközt bevetettek és persze nekem is segítenem kellett. Maradjunk annyiban, hogy bedrótoztak, és ez volt a legkevesebb. Örülök, hogy segíthettem a nyomozó hatóságok munkáját, de remélem, többé nem kell átélnem hasonló izgalmakat."

Most azonban a Blikknek részletesebben is elmondta, hogy is történt ez az egész.

Egy nap a postás, akivel az egész család évtizedek óta jó viszonyt ápol felhívta azzal, hogy "jó barátok" keresik őt. Mint utólag kiderült, a csalók rafinált módon kilesték, hogy Galambosék birtoka körbe van kamerázva, és mivel nem akartak látszódni a felvételeken, megkérték a postást, hogy hozzon össze egy találkozót a zenésszel. Lajcsi belement, de már az elejétől kezdve érezte, hogy itt valami nem stimmel. A két férfi azt mondta, segíteni jöttek, komoly ügyeket simítottak már el, és több embert is megneveztek, akiknek korábban segítséget nyújtottak, egyikük egy jachtot is adott nekik ajándékba hálája jeléül.

"Itt már nagyon gyanús volt a helyzet, tudtam, hogy valami nem stimmel. Majd hirtelen előálltak azzal, hogy adjak kétszázat, és ők elintézik, hogy se a feleségem, se én nem kapjunk komoly büntetést. Nem értettem, milyen kétszázról beszélnek, mire kinyögték, hogy 200 millió forintot, majd megfenyegettek, hogy ők bizony nem csak segíteni, hanem ártani is tudnak nekünk. Akkor csak annyit kérdeztem tőlük, hogy 'miért nem mentek el az anyátok p...ába'?"
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: