SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Az édesapámnak és a páromnak szerettem volna bizonyítani” – Berki Mazsi az érzelmi biztonságot keresi a férfiakban

Berki Mazsi jelenlegi párja mellett jött rá arra, hogy az igazi harmóniát a család biztosítja számára. A férfi segített a kislánya bölcsijének kiválasztásában is.

Link másolása

Nehéz éve volt 2022-ben Berki Mazsinak, akinek férje, Berki Krisztián tavaly májusban halt meg. Az özvegy azonban felállt a padlóról, és ma már boldogabb, mint valaha, írja a Blikk.

„Szerencsés embernek tartom magam annak ellenére, hogy keményen bánt velem az élet. A kislányom születése után sokáig nem volt lehetőségem olyan módon megélni az anyaságot, ahogyan szerettem volna. Hamar vissza akartam állni a munkába, de ez a velünk történtek miatt még korábban eljött, mint szerettem volna.

Amikor Emma egyéves lett, már együtt voltam a párommal, aki mellett végre az anyaságra tudtam koncentrálni. Olyan típus vagyok, aki aktívan éli az életét, de szükségem volt arra, hogy a kislányom legyen az első minden tekintetben, és ez meg is valósult” – mondta a Vasárnapi Blikknek Berki Mazsi, aki nem tagadja, hogy van a hétköznapokban segítsége.

„A családom rengeteget foglalkozik Emmával, ha én épp nem tudok vele lenni, akkor olyan emberek veszik körül, akik szeretik és ez óriási megkönnyebbülés számomra. Az életében van féltestvér és póttestvér is, és mivel ők idősebbek, Emma rohamos ütemben fejlődik magától. A bölcsiben ő a legszebben beszélő gyermek, csak úgy szívja magába a tudást. Ám ennek ellenére sem erőltetek nála semmit. Még cumizik, örülnék, ha elhagyná, de egyelőre szüksége van rá, és úgy vélem, semmit nem szabad siettetni, minden gyereknek hagyni kell, hogy a saját ütemében fejlődjön. Ha eljön az ideje, szeretném majd erős iskolába íratni, de az biztos, hogy sosem fogok olyasmit elvárni tőle, ami rontana a lelki békéjén.”

Mazsi arról is beszélt a lapnak, miért vállalta el a szereplést a Sztárboxban.

„Amikor elvállaltam a műsort, elsősorban magamnak, az édesapámnak és a páromnak szerettem volna bizonyítani, de nagyon jól esik, hogy az emberek többsége már nem teljesítmény nélküli celebet lát bennem. Azt hiszem, tényleg változtam. Jóllehet, kevesen gondolnák, de például nagyon nehezen hozok meg döntéseket.

A férfiak esetében sem az anyagi javakat helyeztem soha előtérbe, mindig az érzelmi biztonságra volt szükségem, amit a jelenlegi páromtól, Zoltántól maximálisan megkapok. Kemény csaj vagyok, de mellette nő tudok lenni, olyan erős érzelmi hátországot biztosít nekem. Például ő választotta ki Emma bölcsijét, mert én hezitálós típus vagyok.”

Berki Mazsi az utóbbi időben jött rá arra is, hogy nem szabad magát túlhajszolni, ehelyett inkább a harmóniára kell törekedni.

„A párom mellett jöttem rá arra, hogy az igazi harmóniát számomra a család adja. Bevallom, korábban többször előfordult, hogy végeztem a munkával, hazamentem és még utána is dolgoztam, miközben a kislányom éppen mutatni, mondani akart valamit. Rá kellett ébrednem, hogy ezek megismételhetetlen pillanatok, így addig inkább haza sem megyek, míg nem végzek a munkámmal. Az otthonunk így már a nyugalom szigete, onnantól kezdve, hogy hazaérek, a családé a főszerep, a gyerekekkel foglalkozunk, összebújunk a párommal, egyszóval minőségi időt töltök a szeretteimmel.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Osváth Zsolt nekiment Tóth Gabinak: „A Kárpátok Madonnája már megint megmondta, hogy miért nem áll be”
A gyerekvédelmi tüntetésen is beszédet mondó influenszer, Osváth Zsolt legújabb videójában nekiment az énekesnőnek. Szerinte egészen mélyre süllyedt a könnyűvérű könnyező Madonna.

Link másolása

"Több mint 130 híresség vállalta arccal és névvel azt, hogy támogatja a kezdeményezésünket, és hát sajnos legalább ennyien vissza is utasították."

- mondta legújabb videójában az ismert influenszer, a múlt pénteki tüntetésen beszédet is mondó Osváth Zsolt.

Mint arról korábban írtunk, Tóth Gabi szerint a tüntetés csak felhasználta a gyerekvédelmet.

„Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelemi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!”

– írta korábban Tóth Gabi.

Erre reagált most Osváth.

„A Kárpátok Madonnája már megint megmondta, hogy miért nem áll be. Hát az Edina és miattam – érted? Ki a búbánatos lófaszt érdekel, hogy pedók szaladgálnak, a rendszerváltás óta a legnagyobb megmozdulást a gyerekek védelme érdekében két olyan ember is szervezte, akik csúnyát mondtak a Gabira. Hát most mondd meg!

Egészen odáig süllyedt egyébként a könnyűvérű könnyező Madonna, hogy egyenesen felkérdezett, hogy az ő gyerekére nem gondoltunk-e, amikor őt kicsúfoltuk, és most figyelj: anyagi kárt is okoztunk neki, amit egyébként a gyerekétől vettünk el. Micsoda termékkapcsolás! Hát, komolyan mondom, milyen emberek dolgoznak a Fidesznél? Zseni! Egy mondatban rögtön el tudta mondani, miért nem csatlakozik, és hogy egyébként a szervezők között gyermekbántalmazók vannak, mivel Edina és én rendszeresen a művésznő viselt dolgairól szoktunk elmélkedni”

– mondta Osváth Zsolt a friss videójában, amit itt lehet visszanézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Osváth Zsolt Curtisnek: „Csak remélem, hogy valami olyan dologgal tartanak sakkban, amiért megéri arcon köpni saját magadat”
Osváth Zsolt elmondta a véleményét azokról a celebekről, akik már a tüntetés előtt elhatárolódtak a Hősök terén tartott eseményről. Tóth Gabi után Curtisnek is üzent.

Link másolása

Az ismert influenszer a múlt pénteki gyerekvédelmi tüntetés kapcsán osztotta meg gondolatait legújabb videójában.

Osváth Zsolt elmondta a véleményét azokról a celebekről, akik már a tüntetés előtt elhatárolódtak a Hősök terén tartott eseményről: Tóth Gabi mellett Curtisnek is üzent.

„Volt valaki, aki ugyan felkerült a listára az ő kérésére, azonban másnap megírták neki a nyilatkozatát és el is határolódott ettől a rendezvénytől. Tudod, azt gondolom, hogy ehhez is joga van.

Jogod van mindannak ellenére, hogy tudtad, mi mellé állsz. Jogod van annak ellenére, hogy azt, aki felkért, a barátodnak nevezted, egészen eddig. Jogod van annak ellenére is visszalépni, hogy a szíved szerint valószínűleg máshogy cselekednél. De egyvalamihez nincs jogod: hazugnak nevezni engem. Hazugnak nevezni ezt a kezdeményezést, hazugnak nevezni a barátaimat”

– mondta az újpesti rapperről Osváth Zsolt.

„De Curtis úgy döntött, hogy nyilvánosan meghazudtol engem” – tette hozzá Osváth.

Az influenszer szintén felidézte, hogy Attila azt mondta, hogy nem adja semmilyen politikai ügyhöz a nevét,

„aztán hirtelen amnéziás lett a barátunk, és hopp, ott is termett a Főni Insta-oldalán, ahol a Fradi elnökével, Kubatovval parolázott.”

Osváth aztán azzal zárta a gondolatait, hogy

„csak remélem, hogy valami olyan dologgal tartanak sakkban, amiért megéri arcon köpni saját magadat”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Alföldi Róbert: „Egy ember mondja meg, hogy mi van, és sok-sok ezer nagyon értelmes felnőtt, mint beszart óvodás, üldögél a sarokban, hogy most vajon mit és hogyan kell lépnem”
A rendező szerint annak fontos üzenete volt, hogy a miniszterelnök napokig nem szólalt meg a kegyelmi ügyben. A rendszer totálisan kézi irányítással működik szerinte.

Link másolása

A színész a Telex sorozatának volt vendége: Alföldi szerint a kegyelmi ügynek a politikai balhé mellett nagyon fontos az érzelmi, morális és lelki része, hogy mit üzen ez a történet az országról és a társadalomról.

A rendező szerint annak fontos üzenete volt, hogy a miniszterelnök napokig nem szólalt meg, a köztársasági elnöknek pedig semmilyen önálló mozgástere nem volt, több nyelven beszélő emberek egyáltalán nem gondolkodnak. A rendszer totálisan kézi irányítással működik szerinte.

„Ez nem arról szól, hogy bal- vagy jobboldal. Éppen ezért lenne fontos, hogy ezek az egyházak is megszólaljanak. Vagy megszólaljon Ákos, Rátóti Zoli vagy Szarvas Józsi.”

- mondta a lapnak Alföldi.

„Olyan sok minden derült most ki, hogy ez a rendszer hogyan működik, hogy ez nem függhet össze azzal, hogy ki bal- és jobboldali. Hanem azzal függ össze, hogy tökmindegy, hogy hívják a miniszterelnököt, és tökmindegy, hogy hívják a pártot, mi nem akarunk ilyen országot. Én nem gondolom, hogy Ákos vagy a Józsi ilyen országot akarnak.”

- tette hozzá a színész.

„Ha megnézed mondjuk a jobboldali sajtót, csodálatos, hogy másfél-két nap alatt 180 fokot fordult. Amit azt jelenti, hogy valóban az történhet, hogy tényleg egy ember mondja meg, hogy mi van, és sok-sok ezer nagyon értelmes felnőtt, mint beszart óvodás, üldögél a sarokban, hogy most vajon mit és hogyan kell lépnem. És kitalálja a központ, hogyan kell lépni.”

- beszélt a kegyelmi ügyről Alföldi Róbert.

A teljes interjút itt lehet visszanézni!


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Nagyon szörnyű és büdös szagot éreztem” – mondta Meghan Markle esküvőjéről a sorozatbeli partnere
Rick Hoffman, aki a Briliáns elmékben játszott együtt Markle-lal, olyan arcot vágott, amiből aztán mém lett. Most elmondta, hogy történt az egész.

Link másolása

Meghan Markle egykori "Briliáns elmék (Suits)"-beli partnere, Rick Hoffman azt állítja, hogy "büdös" szag terjengett a sussexi hercegné és Harry herceg 2018-as esküvőjén.

Annak idején le is fotózták, amint az 53 éves színész fintorogva ül a Szent György-kápolnában ült a pár esküvőjén.

"Ha beírod a nevemet a Google-ba, akkor azonnal kidobja, amint azt a szörnyű arcot vágom" - magyarázta a Barstool Sports podcastjának február 14-i epizódjában a rövid momentumot, amelyből természetesen mém lett - írta a Page Six.

Hoffman felidézte, hogy próbálta megőrizni a hidegvérét a nagy jelentőségű eseményen, de "mindenhol kamerák voltak", amelyek persze felvették, amint önkéntelenül is undorodva húzza az orrát.

"Ahogy telt az idő, elkezdtem valami nagyon szörnyű és büdös szagot érezni"

- emlékezett vissza.

Hoffmann elmondta, hogy "nagyon érzékeny" a szagokra, ezért a kezével takarta el az orrát, amelyet akkoriban kókusz- és vaníliaillatú hidratáló krémmel kent be.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk