SZTÁRVILÁG

Aranyozott Biblia, strasszokkal kirakott földgömb, 400 milliós berendezés: Jákob Zoltán megmutatta 1,4 milliárdos otthonát

Budapest szívében, a legfelső emeleten kialakított kétszintes luxuslakásban él Magyarország 37. leggazdagabb embere. De lehet, hogy már nem sokáig.

Link másolása

Megmutatta 1,4 milliárd forintot érő luxuslakását a Blikknek Jákob Zoltán. Magyarország 37. leggazdagabb embere fél éve él az V. kerületi ingatlanban, amit 1 milliárd forintért vásárolt, majd további 300-400 milliót költött a berendezésre.

A luxusépület legfelső szintén kialakított lakásból pompás panoráma nyílik a Váci utcára, a Dunára és a Budai Várra is. A kétszintes lakást a modern elegancia és a letisztultság mellett néhány egyedi kincs is jellemzi. Ilyen például egy értékes földgömb.

„A földgömb strasszkövekkel van kirakva, amelyek a világ nagyobb városait mutatják. Ahol már voltam, azt a lányommal elkezdtük pirossal jelölni. A következő úti célokat is fel akarom majd valamilyen más színnel tüntetni. Sokszor előfordul, hogy nézegetjük a gömböt, ábrándozunk, és azon gondolkodunk, hova utazunk legközelebb”

– mondta a lapnak Jákob Zoltán, majd egy Mauritiusról származó szobrot is megmutatott.

„Azt hiszem, összesen nyolc van belőle a világon. Nagyon tetszenek a női alakokat ábrázoló művek, különösképpen, amelyek kicsit át vannak formálva, ahogy ez is a hosszított lábaival és a szárnyakká alakított kezeivel. Utánam küldték, de nem emlékszem pontosan, mennyibe került, pár millió forint lehetett” – mesélte a milliárdos.

Jákob Zoltán otthonában egy ritkaságszámba menő Biblia is helyet kapott.

„Ez a Biblia nagyon egyedi, olyan, amilyet az első pápa kapott. Összesen hatezer példányt készítettek belőle kézzel, és ez az utolsó darab. Nemcsak a külseje van arannyal futtatva, hanem a belső lapokon a képek is. Bécsben egy ismerősömön keresztül sikerült megszereznem”

- mutatja büszkén a könyvet a körömkirály.

A következő Nagy Ő elárulja, hogy kifejezetten rendszerető férfi, de ebben segítségére van évek óta egy bejárónő is, aki a bevásárlásért is felel. Könnyen elképzelhető azonban, hogy hamarosan ismét költözik.

„Szeretek a belvárosban lakni, de gondolkodtam kertes házon is. A lakás vásárlása után találtam rá egy csodálatos telekre a Rózsadomb közepén. Megvettem, és úgy tervezem, nyugdíjas koromban ott fogok élni”

– zárta az üzletember a kilátásban gyönyörködve.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Baukó Éva sokkoló vallomást tett: egy volt ismerőse megerőszakolta őt
Nagyon durva sztorit osztott meg a múltjából a valóságshow-szereplő.

Link másolása

A Való Világból ismert híresség volt a vendég a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában, ahol arról mesélt, hogy fiatalabb korában egy férfi ismerőse megerőszakolta - írta meg a Blikk.

Baukó Éva pár éve visszavonult a celebkedéstől, és azóta civil szakmát választott magának, jelenleg ingatlanügynökként dolgozik. Palik Lászlóék műsorában most egy elég sokkoló vallomást tett:

felidézte, hogy egy férfi megerőszakolta őt.

Évát korábban pánikrohamok gyötörték, és ennek konkrét oka volt. Az egyetemi évei alatt ugyanis szülei nem tudták fizetni az albérletét, ezért egy férfi fogadta be, aki megerőszakolta, amikor egyedül volt.

„Az egyetem mellett sokat buliztunk, meg táncoltunk, szórakoztunk, szóval egy kicsit elzüllöttem. Lehet, hogy ez azért is volt, mert nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy egyik pillanatról a másikra egy jómódú családból egy szegényebb családba kerültem, és a szüleim nem tudtak támogatni. Kikerültem a nagy életbe, nulla forinttal, semmi nélkül”

- árulta el Éva a műsorban, majd részletesen is elmesélte, mi történt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Teljesen kiakadt Torres Dani a Suhajda Szilárd tragédiája kapcsán született kommentektől
Az énekes közösségi oldalán osztotta ki azokat, akik a hegymászót hibáztatták a tragédia kapcsán.
Fotó: LifeTV - szmo.hu
2023. május 28.


Link másolása

Facebook-oldalán fakadt ki Torres Dani a Suhajda Szilárd tragédiája kapcsán született kommentek miatt - írja a Blikk.

"Hegymászó család sarjaként rohadtul elegem van a "Minek ment oda?!" meg a "Felelőtlen, mert kisgyereke van!" és az "Úgy kellett neki, ő kereste a bajt!" féle kommentektől!"

- írta közösségi oldalán a zenész, aki ismert hegymászó édesapja oldalán maga is gyakran hódol a hegymászás szenvedélyének.

"Annyival jobb lenne a világ, ha azok a fotellakók, akiknek gőzük nincs erről az egészről, mondjuk elkezdenének némi emberséget mutatni és tisztelettel viseltetni egy élsportolónk iránt, gondolva arra is, hogy naponta milliók kockáztatják napi szinten az életüket más hivatásokból kifolyólag, kisgyerekesen és nagycsaládosan IS, és mondjuk csendben maradnának..." - osztotta meg gondolatait a téma kapcsán Torres Dani.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem sikerült megtalálnia a szerdán eltűnt Suhajda Szilárdot az érte küldött mentőcsapatnak, az eltelt időt, az időjárási és terepviszonyokat figyelembe véve pedig így már semmi esély sincs arra, hogy életben van a hegymászó. Édesapja megrendítő szavakkal búcsúzott Szilárdtól.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Pataky Attila: „Sátáni energiák irányítják Amerikát” – magát Orbán Viktor-fannak írta le
Az Edda frontembere Orbán Viktor-fannak tartja magát és szerinte Magyarország még a világvégét is túlélheti majd. Amerikát a "halálkultusz bajnokának" nevezte legújabb dalában.

Link másolása

Erős interjút adott Pataky Attila a Mandinernek, amiben az ukrán-orosz háború mellett a világ végéről és Orbán Viktorról is elmondta a véleményét.

„A sötét oldal a félelemre, a szorongásra, a jövőkép-nélküliségre épít, a fegyvere pedig a hazugság és a cinizmus. Erre építi a hatalmát, s az a terve, hogy meggyengítsen, test- és elmerabszolgává tegyen. Rá nézve veszélyesek a gondolkodók. Különösen a művészek, a zenészek, mert a zene az egyik legmagasabb szintű rezgésforma, lehetőség átadni érzelmeket. Tartanak tőle. Így tőlem is. Velem viszont nem bírnak. Mert tudom, honnan jöttem, miért vagyok itt, és merre tartok” – mondta a zenész arra a kérdésre válaszolva, hogy mennyire zavarja, amikor arról beszélnek az emberek, hogy teljesen elvették az eszét az ufók. Részletekbe azonban nem ment a földönkívüliekről, szerinte az egy másik interjú tárgya lehet majd.

Az ukrán-orosz háborúról is megosztotta a véleményét, szerinte az Egyesült Államok felelős a háború kirobbantásáért, erről írt is egy dalt „Ejnye, ejnye, Amerika” címmel, amelyben a halálkultusz bajnokának” nevezi az USA-t. Azzal az állítással is egyetért, hogy az Egyesült Államokat hosszú ideje sátáni energiák irányítják.

„Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar. Nekem van két csodálatos fiam, egy gyönyörű leány­unokám és egy tündéri feleségem. És százaknak, ezreknek és milliárd embernek ugyanígy. Tehát amíg Orbán Viktor békét akar, megyek vele előre"

– mesélte az Orbán Viktorhoz fűződő viszonyáról.

„A vég felé megy a világ. Jól látható évezredek óta, hogy minden állam kap tíz-tizenkét évnyi nyugalmat, aztán jön a birkanyírás, jönnek a gondok. A legnagyobb probléma, hogy eljutottunk odáig, hogy már nemcsak a pénzünket akarják, de az elménket és a lelkünket is”

– mondta a zenész, aki szerint azonban Magyarország a világvégét is túl fogja élni, mint ahogy túléltük a tatárjárást, a török időket, Mohácsot és Trianont is, mert „nekünk dolgunk van itt, a Kárpát-medencében”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Erekciós rezsó” – Zámbó Krisztiánnak akadtak gondjai a Hal a tortán legutóbbi adásában
Lebbencslevest kellett volna felszolgálnia, de kiderült, nem is tudta, hogy mi az. Az ételt ráadásul ott felejtette a főzőlapon, így levesre nem nagyon hasonlított.

Link másolása

Zámbó Krisztián látta vendégül a Hal a tortán csapatát a műsor legutóbbi adásában. Az énekesnek lebbencslevest kellett felszolgálnia a versenyzőknek, amiről igazából nem is tudta, hogy mi az. Az étel azonban nem igazán úgy sikerült, ahogy tervezte.

Krisztián ugyanis kicsit tovább hagyta a tűzhelyen az ételt, így végül leves helyett egyfajta sajátos tésztaételt szolgált fel a csapatnak.

„Az az igazság, hogy elfelejtettem és otthagytam a… nem erekciós… milyen… indukciós… rezsón!”

- részletezte a konyhai balesetet. Így az étel végül másfél órán keresztül rotyogott, de Krisztián szerint „volt azon lé, csak felszívta a tészta”.

Az énekes amúgy szereplt már a Konyhafőnök VIP-ben is, ahol azért kiderült, hogy tud főzni. A teljes adást itt tudod megnézni.

(Forrás: 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET: