News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Amber Heardöt azzal vádolják, hogy már egy Johnny Depp előtti kapcsolatában is erőszakosan viselkedett

A színész ügyvédje, Camille Vasquez felemlegette azt a 2009-es esetet, amikor Heard megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t. A színésznő tagadja, hogy bármelyik párját is bántalmazta volna.

Link másolása

hirdetés

Johnny Depp jogi csapata kedd délután fejezte be Amber Heard két napig tartó kihallgatását - írja a Daily Mail. A színész ügyvédje, Camille Vasquez azzal zárta a procedúrát, hogy felemlegette azt a 2009-es esetet, amikor Heard megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t, emiatt le is tartóztatták.

„Nem Johnny Depp az egyetlen párja, akit megtámadott”

– vádolta meg Vasquez a színésznőt.

„Soha nem bántalmaztam egyetlen partneremet sem. Soha nem bántalmaztam Deppet vagy más olyan személyt, akivel romantikus kapcsolatban voltam”

– válaszolt Heard annak ellenére, hogy az esetnek állítólag két rendőr is a szemtanúja volt, akik látták, hogy volt párja nyakláncát is letépi.

Vasquez arra is felhívta a színésznő figyelmét, hogy James Franco éppen a Deppel való 2016 májusában történt erőszakos vita másnapján, a zárcserét követően látogatta őt meg Los Angeles-i házában - állítólag ez volt az utolsó csepp a házasságukban. A bíróság már korábban is hallott arról, hogy Depp rendkívül féltékeny volt Francóra, mert úgy gondolta, hogy Heardnek viszonya van vele.

hirdetés
A bíráknak egy videót is levetítettek, ami Francóról és Heardről készült a ház liftjében este 11 óra előtt. A videón James Franco fejét gyengéden Heard vállára hajtja.

„A barátom volt, és szó szerint a szomszédban lakott. Kiüresedtek a baráti kapcsolataim, és örömmel fogadtam a barátságát. Miután meglátta az arcomat, a vállamra tette a fejét. Megérintette az arcom oldalát is” – utalt Heard arra, hogy Depp előző este megdobta őt egy telefonnal, ami zúzódást okozott az arcán.

Depp jogi csapata azzal is megvádolta a színésznőt, hogy megszerkesztette azokat a fényképeket, amelyekkel bizonyítani akarta, hogy exe bántalmazta őt. Heard tagadta az őt ért vádakat. Vasquez ezután lejátszott egy hangfelvételt, amin a színésznő beismeri, hogy megütötte Deppet. Heard erre azt mondta, hogy

sokszor kellett a testét használnia ahhoz, hogy meg tudja védeni magát.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: