News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Amber Heardöt azzal vádolják, hogy már egy Johnny Depp előtti kapcsolatában is erőszakosan viselkedett

A színész ügyvédje, Camille Vasquez felemlegette azt a 2009-es esetet, amikor Heard megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t. A színésznő tagadja, hogy bármelyik párját is bántalmazta volna.

Link másolása

hirdetés

Johnny Depp jogi csapata kedd délután fejezte be Amber Heard két napig tartó kihallgatását - írja a Daily Mail. A színész ügyvédje, Camille Vasquez azzal zárta a procedúrát, hogy felemlegette azt a 2009-es esetet, amikor Heard megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t, emiatt le is tartóztatták.

„Nem Johnny Depp az egyetlen párja, akit megtámadott”

– vádolta meg Vasquez a színésznőt.

„Soha nem bántalmaztam egyetlen partneremet sem. Soha nem bántalmaztam Deppet vagy más olyan személyt, akivel romantikus kapcsolatban voltam”

– válaszolt Heard annak ellenére, hogy az esetnek állítólag két rendőr is a szemtanúja volt, akik látták, hogy volt párja nyakláncát is letépi.

Vasquez arra is felhívta a színésznő figyelmét, hogy James Franco éppen a Deppel való 2016 májusában történt erőszakos vita másnapján, a zárcserét követően látogatta őt meg Los Angeles-i házában - állítólag ez volt az utolsó csepp a házasságukban. A bíróság már korábban is hallott arról, hogy Depp rendkívül féltékeny volt Francóra, mert úgy gondolta, hogy Heardnek viszonya van vele.

hirdetés
A bíráknak egy videót is levetítettek, ami Francóról és Heardről készült a ház liftjében este 11 óra előtt. A videón James Franco fejét gyengéden Heard vállára hajtja.

„A barátom volt, és szó szerint a szomszédban lakott. Kiüresedtek a baráti kapcsolataim, és örömmel fogadtam a barátságát. Miután meglátta az arcomat, a vállamra tette a fejét. Megérintette az arcom oldalát is” – utalt Heard arra, hogy Depp előző este megdobta őt egy telefonnal, ami zúzódást okozott az arcán.

Depp jogi csapata azzal is megvádolta a színésznőt, hogy megszerkesztette azokat a fényképeket, amelyekkel bizonyítani akarta, hogy exe bántalmazta őt. Heard tagadta az őt ért vádakat. Vasquez ezután lejátszott egy hangfelvételt, amin a színésznő beismeri, hogy megütötte Deppet. Heard erre azt mondta, hogy

sokszor kellett a testét használnia ahhoz, hogy meg tudja védeni magát.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajon mit tekert ilyen odaadással Justin Bieber Tiborcz kastélyszállójában?
Mire tippeltek?

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, miután nagyszabású koncertet adott a Szigeten Justin Bieber, az after party helyszínéül pedig a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállót, a Botaniqot választotta. A partiról képeket is feltöltöttek az Instagramra, amelyből szombaton megérkezett a második csokor is.

Az egyik eltűnő sztorin az látható, ahogy a Pókembernek öltözött világsztár gondos odafigyeléssel cigarettát teker. Az rtl.hu a nagyító funkciót segítségül hívva kisilabizálta, hogy az asztalon a Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapír, a dohány, az öngyújtó mellett némi zöldes színű növényi törmeléket is látni lehet. Messzemenő következtetéseket azonban ebből nem vonnánk le.

Justin Bieber tavaly szállt be a kaliforniai kannabiszüzletbe, sőt már saját márkája is van Peaches néven, ami előregyártott füves cigiket forgalmaz.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mardoll nem sok ruhát vett fel a Szigeten, és megkérdezte: „Ez így túl sok?”
Attól függ, mihez képest, mondhatnánk, de döntsétek el ti: sok vagy kevés az, ami Mardollon volt tegnap?

Link másolása

hirdetés

Yvonne Dederick lánya, Mardoll a Sziget szombati napjáról posztolt az Instagram-oldalán. Az X-Faktorban is szereplő rapper fel volt készülve arra, hogy hőség lesz, mert nem sok minden volt rajta. A poszthoz csak annyit írt:

"Ez így túl sok?"

A kommentelők írtak hozzá mindenfélét, de nagy meglepetést nem láthatunk köztük, mert a kedvencük többnyire extrém öltözékeket hord egyébként is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
FBI: Alec Baldwin meghúzta a halálos sérülést okozó pisztoly ravaszát a forgatáson
Másképp nem sülhetett volna el a 45-ös Colt. A lelőtt operatőr családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert.

Link másolása

hirdetés

A Sky news megszerzett egy FBI-jelentést, amelyben azt írják a nyomozók, hogy Alec Baldwin meghúzta a ravaszt azon a fegyveren, amely megölte az egyik operatőrt a Rust című film forgatásán. Baldwin eddig azt állította, hogy véletlenül lőtte le Halyna Hutchinst, a fegyver magától sült el, és nem húzta meg a ravaszt.

„Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire. Soha” – mondta még korábban egy ABC-interjúban.

Az FBI vizsgálata során azonban azt állapították meg, hogy azt a fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül.

Az új-mexikói orvosszakértői hivatal egyébként balesetnek minősítette Hutchins halálát, és ezt írták: „A halált mellkasi lőtt seb okozta”. Hogy a fegyverbe valaki szándékosan tett-e éles lőszert, arra nem találtak elég bizonyítékot.

Baldwin természetesen úgy tudta, hogy a 45-ös Colt töltetlen volt, a baleset után ezt mondta: „valaki felelős azért, ami történt, de tudom, hogy nem én vagyok az”.

Halyna Hutchins családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert, azt feltételezik a keresetükben, hogy a felelőtlen munkavégzés és a költségcsökkentés miatt történt az eset.

hirdetés

A Santa Fé megyei seriff hivatal is vizsgálódott. Annyi derült ki, hogy a fegyverkezelő, Reed Gutierrez töltötte meg a fegyvert, de ő is azt hitte, hogy vaktöltények. Odaadta a fegyvert Dave Halls első rendezőasszisztensnek, aki Baldwinnak adta a jelenet felvételekor, azzal, hogy biztonságos a fegyver.

Baldwin már Budapesten forgat idén, Olga Kurylenkóval szerepelnek a Chief Of Station című kémfilmben, amit idén be is fejeznek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Az Éjjel-nappal Budapest sztárja zokogott, amikor Justin Bieber a színpadra lépett
Kármán Odettet párjával, Kamarás Norberttel látogatott ki Bieber koncertjére, ezzel pedig egy álma vált valóra.

Link másolása

hirdetés

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Kármán Odett is kilátogatott a Sziget pénteki napjára, ahol nemcsak önfeledten csápolt Justin Bieber koncertjén, de még el is sírta magát a világsztár láttán – erről Instagramon számolt be.

Mint írta,

„nagyon közelről láthattam (Biebert - a szerk.), Norbi a nyakába is vett többször, hogy még jobb legyen a kilátás, és ezek tetejében pedig Hailey-t is volt szerencsém látni!! Bevallom őszintén, a 2. videónál el is sírtam magam (bőgtem) amikor kisétált a színpadra a koncert elején... Madarat lehetne most velem fogatni...”

Odett nosztalgikus posztjából az is kiderült, hogy neki Justin volt az első olyan ember akiért rajongott és elkezdte hallgatni.

„Emlékszem. a legelső kinyitható telefonomra csak egy szám fért rá, és az a Baby volt. Vele és rajta nőttem fel.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: