News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Amber Heard nem nyugszik bele az ítéletbe: fellebbezett Johnny Depp ellen

A színésznőnek a fellebbezéshez ki kell fizetnie a büntetése egy részét, azonban úgy tűnik az összeg nem áll rendelkezésére.

Link másolása

hirdetés

Johnny Depp és Amber Heard perétől hangos a sajtó még a tárgyalások lezárulása után is. A virginiai bíróság Depp javára ítélt, így Heardnek 10 millió dollár kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést kell kifizetnie. Alaptalannak találták a színésznő a 2018-ban megjelentetett rágalmazási cikkét - írja a Blikk.

A színésznő ügyvédje most a bíróságon hivatalosan is jelezte, hogy szándékukban áll fellebbezni.

Az értesülések szerint Penney Azcarate bíró tartott egy rövid meghallgatást a végső ítélet formális véglegesítésének ügyében, amelyen megjelent Johnny Depp jogi képviselője és Amber Heard főügyvédje, Elaine Charlson Bredehoft. A meghallgatáson elmondta, hogy ügyfele fellebbez az esküdtszék döntése ellen, tehát nem egyeztek meg a szemben álló felek a fizetendő összeggel kapcsolatban.

hirdetés
A bírónő azonban figyelmeztette Heard ügyvédjét, hogy az állam törvényei szerint a fellebbezéshez a színésznőnek ki kell fizetnie a 8,35 millió dollár kötelezettségét 6%-os éves késedelmi kamattal.

A színésznőnek 20 napja van megszereznie az összeget, amely azonban úgy tűnik, nem áll rendelkezésére.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajon mit tekert ilyen odaadással Justin Bieber Tiborcz kastélyszállójában?
Mire tippeltek?

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, miután nagyszabású koncertet adott a Szigeten Justin Bieber, afterparty helyszínéül a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállót, a Botaniq-ot választotta. A partiról képeket is feltöltöttek az Instagramra, amelyből szombaton megérkezett a második csokor is.

Az egyik eltűnő sztorin az látható, ahogy a Pókembernek öltözött világsztár gondos odafigyeléssel cigarettát teker. Az rtl.hu a nagyító funkciót segítségül hívva kisilabizálta, hogy az asztalon a Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapír, a dohány, az öngyújtó mellett némi zöldes színű növényi törmeléket is látni lehet. Messzemenő következtetéseket azonban ebből nem vonnánk le.

Justin Bieber tavaly szállt be a kaliforniai kannabiszüzletbe, sőt már saját márkája is van Peaches néven, ami előregyártott füves cigiket forgalmaz.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Az Éjjel-nappal sztárja zokogott, amikor Justin Bieber a színpadra lépett
Kármán Odettet párjával, Kamarás Norberttel látogatott ki Bieber koncertjére, ezzel pedig egy álma vált valóra.

Link másolása

hirdetés

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Kármán Odett is kilátogatott a Sziget pénteki napjára, ahol nemcsak önfeledten csápolt Justin Bieber koncertjén, de még el is sírta magát a világsztár láttán – erről Instagramon számolt be.

Mint írta,

„nagyon közelről láthattam (Biebert - a szerk.), Norbi a nyakába is vett többször, hogy még jobb legyen a kilátás, és ezek tetejében pedig Haileyt is volt szerencsém látni!! Bevallom őszintén a 2. videónál el is sírtam magam (bőgtem) amikor kisétált a színpadra a koncert elején... Madarat lehetne most velem fogatni...”

Odett nosztalgikus posztjából az is kiderült, hogy neki Justin volt az első olyan ember akiért rajongott és elkezdte hallgatni.

„Emlékszem, a legelső kinyitható telefonomra, csak egy szám fért rá, és az a Baby volt. Vele és rajta nőttem fel.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Táncoslányokkal bulizott L. L. Junior, miután a volt párja kiköltözött a közös otthonukból
Egy műsor kedvéért luxusvillát csinált a házából.

Link másolása

hirdetés

Latin estet tartott és a táncoslányokkal együtt bulizott L. L. Junior miután volt párja, Körtvélyessy Kinga kiköltözött a közös otthonukból – szúrta ki a Blikk.

A zenész nem rég jelentette be, hogy különválnak Kingával. A szerelmük igen heves volt, és bár

sokáig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

L. L. Junior erről később így nyilatkozott:

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük, jobb így, mint balhésan, veszekedve élni.”

Kinga azóta el is költözött, Junior pedig A Hal a tortán című műsor forgatása kedvéért

hirdetés
úgy döntött, legalább egy estére luxusvillát csinál a házból.

A medence mellé ezért vásárolt egy óriási szobrot, pálmafákat, fényeket, és egyéb növényeket, hogy a vendégeket méltó módon tudja fogadni. A zenész egy Instagram-videóban ízelítőt is adott abból, mivel készül, és láthatóan igen jól érezte magát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: