News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

A Netflix kiakadt Harry hercegre: más csatornáknak adta a nekik ígért interjúkat, most pedig kitilthatják kameráikat a jubileumi ünnepségről

A streaming-óriás szerződést kötött Harry herceggel és Meghan Markle-lel, ennek ellenére a CBS-nek és az NBC-nek is adtak interjúkat. Most úgy tűnik Erzsébet királynő trónra lépésének 70. évfordulójáról is kitiltják stábjukat.

Link másolása

hirdetés

Harry herceg több millió dolláros szerződést kötött a Netflix streaming szolgáltatóval, a Heart of Invictus című dokumentumfilmhez. Az Invictus Games sérült katonák és veteránok számára szervezett sport rendezvényéről szóló filmhez Erzsébet királynő jubileumi ünnepségéről is szerettek volna jeleneteket forgatni, ám Harry a rivális NBC-nek adott interjút. Most a Buckingham-palotából ki akarják tiltani a Netflix stábját, a feszültség pedig egyre csak nő – számolt be róla a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan Markle Erzsébet királynő jubileumi rendezvényére érkeznek az Egyesült Királyságba, ahol megkoronázásának 70. évfordulóját ünneplik majd. A platina esemény előkelő Trooping the Colour ceremóniáját a palota erkélyén tartják, ugyanakkor a Netflix kameráit a palota munkatársai nem akarják beengedni.

A Daily Mail egy filmiparban dolgozó szakembert kérdezett, aki szerint a streaming szolgáltató joggal háborodott fel. A múlt hónapban történt windsori találkozóról ugyanis a szerződés ellenére, Harry herceg az NBC-nek adott interjút, ami fontos jelenet lett volna a készülő Netflix dokumentumfilmben.

„A Netflix milliókat fizet nekik, és az összes exkluzív interjút más csatornáknak adják. Elvárják, hogy a Netflix örüljön ennek?”

– nyilatkozta a szakértő.

Tavaly márciusban pedig – egy hónappal a Netflix-szel kötött megállapodásuk bejelentése után – Harry és Meghan Oprah Winfreynek adta rendkívül ellentmondásos interjúját, amelyet a CBS csatorna sugárzott.

A magas rangú udvari munkatársak úgy vélik, hogy a Netflix nagy lehetőségként fogja fel a palotába lépést, és kihasználja a párral kötött több milliós megállapodást.

hirdetés
Amennyiben végül engedélyezik is a stáb jelenlétét, egy csapat szemmel fogja tartani őket és felügyelőként be is avatkoznak majd. Egyes királyi munkatársak aggódnak, hogy feszültséget okozhat a családon belül, ha egy filmes stáb is megjelenik az ünnepségen.

A streamingóriás bosszús a királyi párra, hogy a megállapodás ellenére kijátszotta őket. Meghan és Harry a jövőben több projektet tervezett velük, amiket így valószínűleg késleltetni fognak majd.

A Netflix múlt héten bejelentette, hogy félreteszi a Pearl-t, Meghan animációs tévésorozatát, amely egy 12 éves kislányról szólna, amit a történelem híres női alakjai ihlettek.

A szolgáltató költségek csökkentésére törekszik, miután a három hónap alatt több mint 200 ezer ügyfelet veszített, és részvényeinek árfolyama az egy évvel ezelőtti 700 dollárról kevesebb, mint 200 dollárra zuhant.

A Netflix szóvivője a Daily Mail-nek nem kívánt bővebben nyilatkozni az esetről, csak annyit mondtak, hogy:

„Az Archewell Productions továbbra is értékes partner, és folytatjuk a közös munkát számos projektben”.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Zdroba Patrikék nagyon sokszor szexeltek a villában
„Az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk.”

Link másolása

hirdetés

Zdroba Patrik és menyasszonya, Bádoki Betti a Nyerő Páros kibeszélő műsorában járt, ahol azok szoktak beszélgetni, akik kiestek a játékból.

Kabát Péter intim részletekről érdeklődött az énekestől és barátnőjétől:

"A két hét alatt volt, hogy együtt tudtatok lenni? Mármint… úgy?"

Zdroba Patrik nem jött zavarba, ezt válaszolta:

"Ja, nagyon sokszor, az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi kora reggel kénytelen volt bedobni egy kis vodkát, mert stresszelt a repülés miatt
Az itóka lélekerősítőként funkcionált a veronai út előtt.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi reggel negyed hétkor már a budapesti repülőtérről csekkolt be Insta-oldalán. A történeteiből kiderült, hogy divatbemutatóra tart, amit Veronában tartanak. Míg azonban a repülő indulására várt, kísérőjével megbontottak egy kis üveg vodkát, amit nem sokkal hét óra után már meg is ízleltek.

A 24 óráig elérhető videón a #nemparázunkarepüléstől hashtag szerepelt, amiből arra lehet következtetni, hogy a vodka lélekerősítőnek kellett az énekesnő számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fotó: így nézett ki Rácz Jenő, mikor még csak gyakornok volt
Ahogyan nőtt a haja, úgy lett egyre profibb séf.

Link másolása

hirdetés

Szerdán Rácz Jenő nosztalgiába kezdett Instagram-oldalán és egy olyan fotót tett közzé, amin még gyakornok volt.

A sztárséf 2011 és 2014 között dolgozott a koppenhágai Noma három Michelin-csillagos éttermében, így a poszt helymegjelöléséből kiindulva valószínűleg ebben az időszakban készült a kép. Rácz Jenő itt gyakornokként dolgozott, ahol fizetést sem kapott. A vidám fotót elnézve szerencsére fodrászra nem kellett költenie, így azt megspórolhatta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni” – Mihalik Enikő helyretette a propagandasajtót
A szupermodell haragosan kelt fel a kormánymédia nagy pechére.

Link másolása

hirdetés

Mihalik Enikő Instagram-történetben rakta helyre a lakájmédiát, miután a Metropolon és az Origón is arról írtak, hogy férje, Korányi Dávid Karácsony Gergely főtanácsadója és diplomata „kétmillió dolláros álomvillát vett magának” Connecticutban. Ehhez persze dukált egy jó kis cím is, ami így hangzott:

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke”.

Emellett képeket is közöltek az ingatlanról, arról azonban elfelejtettek beszámolni, hogy Korányi felesége a magyar szupermodell, aki New Yorkban a saját lakásában él.

„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni”

- írta Mihalik Enikő közösségi oldalán, aki aztán pontról, pontra szedte darabokra a kormánysajtó „ellenőrzött” állításait:

- „Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média - egyszerűen nem tudja mit beszél.”

- A házat én (Mihalik Enikő) vettem abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam.

hirdetés

- A ház, amit vettem, nem a képeken szereplő ingatlan.

- A ház a lakás (árának) töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom én felújíttatni.

- A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: