hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

A Margaret Island tagjai együtt töltik a karantént

Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint már két hónapja együtt él Fonyódon. Velük beszélgettünk a Sztárok a nappaliban című sorozatunk legújabb részében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 14.

hirdetés

A Margaret Island három alapítója Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint már két hónapja önkéntes karanténba vonult Fonyódon.

A karantén alatt közösen főznek, néha még kertészkednek is, de dolgoznak az új dalokon, interjúkat adnak és még videókat is forgattak. Például az áprilisban megjelent Valahol című daluk akusztikus feldolgozásához a közös karanténban töltött idő alatt készült klip.

Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint a Sztárok a nappaliban című videosorozatunkban mesélt a dalhoz készült első klipről is, amit még egy utazásuk során, Brightonban készítettek. Az ötlet hirtelen jött, így a spontán forgatás alatt voltak érdekes és vicces pillanatok is.

De a videóinterjúban azt is elmondták, hogyan telnek most a mindennapok közösen, mi hiányzik nekik a legjobban, és mit fognak csinálni először, ha véget érnek a korlátozások az országban.

VIDEÓ: A Margaret Island tagjai együtt töltik a karantént

hirdetés

SZTAROK A NAPPALIBAN 05 13 YT

Cikkünket itt találod: További tartalmainkkal itt találkozhatsz: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ https://www.facebook.com/IMagyarorszag/ https://www.in...hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Harry herceg az apjáról: „Már nem is válaszol a hívásaimra, úgy érzem, cserben hagyott”

A herceg azt is elmondta, milyen a viszonya most a bátyjával, Vilmos herceggel, és elhagyta-e volna a királyi családot, ha nem lép be az életébe felesége, Meghan.
Fotó: Northfoto - Capture TV CBS via Bestimage - szmo.hu
2021. március 08.

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, Harry herceg és felesége, Meghan Markle mélyinterjút adtak Oprah Winfrey-nek, amiből megtudhattuk, mi állt a királyi családból való kiválásuknak a hátterében.

A hercegné például azt mondta, a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai is voltak, miután összeházasodott Harry herceggel. Elmondása szerint pedig amikor kisfiát, Archie-t várta, a királyi családban téma volt, milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne.

Az interjú második felében Harry herceg is csatlakozott feleségéhez, aki főleg a családjáról beszélt. Elmondta, hogy nagymamájával, Erzsébet királynővel még mindig jó a kapcsolatuk, és a mai napig rendszeresen beszélnek vele. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy videóhíváson keresztül szoktak kommunikálni Erzsébettel és férjével, a most kórházban lábadozó Fülöp herceggel.

Azt is mondta, bár fájt neki, hogy a királynő megfosztotta őt a királyi család tagjaként neki járó jogoktól és a címétől, de tiszteletben tartja a döntését. Azt ígérte, hogy Meghannel továbbra is támogatják majd azokat a szervezeteket és egyesületeket, amelyekkel a kilépésük előtt foglalkoztak Angliában.

hirdetés
Oprah megkérdezte Harryt, hogy ha nem lett volna Meghan, elhagyta-e volna Angliát és kilépett volna-e a királyi családból, határozott nemmel felelt.

Úgy fogalmazott, hogy "csapdában volt" hercegként, ahogy az apja, Károly herceg és bátyja, Vilmos herceg is csapdában van. Ezért, ha nem házasodott volna össze Meghannel, nem tudott volna csak úgy kilépni ebből a szerepből. De amint Meghan belépett az életébe, a színésznő és az ő világa a lehető legcsodálatosabb módon egyesült.

A kérdésre, hogy végül miért lépett vissza a hercegségtől, úgy válaszolt, hogy a támogatás és a megértés hiánya miatt (és ahogy korábban mondta, azért, hogy nyugodt életet biztosítson a családjának).hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Iszonyatos kínok között fekszenek bent azok az emberek, én így nem szeretnék meghalni” – lesújtotta a kórházi helyzet az elismert magyar dj-t

„Soha nem fogom elfelejteni, amit láttam, és ezek után nagyon remélem, én is minél hamarabb megkapom az oltást!” – mondta a 71 éves Kiss Joe, miután kiengedték a kórházból.
Címkép: Facebook/Kiss Joe - szmo.hu
2021. március 08.

hirdetés

Soha életében nem felejti el, amit a sürgősségi osztályon látott és tapasztalt, mondta a Blikknek az életműdíjas 71 éves lemezlovas, Kiss Joe.

A biztonsági őrként is dolgozó Kiss csütörtök este lett rosszul, miután véletlenül rossz injekciót adott be magának.

"Az éjszakai inzulin helyett harminc egység nappali inzulint szúrtam be, ami halálos adagnak számít. Szerencsére észrevettem, hogy baj van, így a kollégáim azonnal hívták is a mentőket, akik rekordgyorsasággal, mindössze 6 perc alatt kiérkeztek a helyszínre és megkezdték az ellátásomat. Beszállítottak a Tatabányai Kórház Sürgősségi Osztályára, ahol szó szerint találkoztam a halállal" – mondta a lapnak.

"A kórházban infúziót és intravénás gyógyszereket kaptam, hogy stabilizálják a cukorszintemet. Az orvosok azt mondták, csak a szerencsének köszönhetem az életemet, mert ha nem veszem észre, hogy hibáztam, vagy nem hívunk időben mentőt, akkor kb. 10 perc alatt kómába eshettem volna" – tette hozzá.

A lemezlovast azóta kiengedték a kórházból, de állítása szerint soha nem fogja elfelejteni, amit ott látott.

hirdetés

Erről így beszélt a lapnak: "A szobámmal szemben volt a covid-részleg. Elképesztő, hogy az alatt az éjszaka alatt, amit bent töltöttem, mit láttam. Az orvosok és az ápolók erejükön felül megtesznek mindent a koronavírusos betegekért, akik sok esetben már élet-halál között feküdtek az osztályon. Ennek ellenére szakszerűen, emberségesen és maximumon pörögve látják el a folyamatosan érkező betegeket.

Ameddig nem láttam a saját szememmel, addig nem is sejtettem, hogy ez a betegség milyen pusztító tud lenni. Egész éjjel jöttek a betegek, hozták őket mentővel, és sajnos, voltak olyanok is, akik már nem a saját lábukon jöttek ki a kórteremből: elhunytakat is vittek ki a szobából.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Melania Trump először fakadt ki nyilvánosan, amiért a válásáról pletykálnak

Az egykori first lady a CNN egy riportját követően szólalt fel, amelyben a „keserű és hideg” viselkedése alapján következtettek rá, hogy valójában már a válását tervezgeti.
The Daily Show with Trevor Noah/YouTube - szmo.hu
2021. március 07.

hirdetés

Először “állt a sarkára” a korábbi first lady, hogy eloszlassa a válásával kapcsolatos pletykákat - legalábbis a Daily Star által megszólaltatott párkapcsolati szakértő szerint, aki Melania Trump legutóbbi nyilatkozata alapján jutott erre a következtetésre.

Donald Trump felesége a CNN egy riportját követően szólalt fel, amelyben a “keserű és hideg” viselkedése alapján következtettek rá, hogy valójában már a válását tervezgeti.

Melania úgy reagált: a CNN “nem lát bele a gondolataiba vagy a hétköznapi életébe”.

A válasz sokakat megdöbbentett, hiszen Donald Trump elnöksége alatt Melania mindvégig hallgatott kettejük ügyeiről.

A megszólaló kapcsolati szakértő, Carole Ann Rice szerint Melania kirohanása az “újonnan jött szabadságot” tükrözi a Fehér Ház elhagyása után. Szerinte a nő már nem szégyell kiállni a maga igazáért, mivel az ilyen feltételezésekkel “kényes pontra tapintanak nála”.

hirdetés

“Most, hogy Melania már nem first lady, beszélhet azokról a témákról, amelyekről eddig illemből és a férjével való szolidaritásból nem tehetett említést. Könnyen lehet, hogy ez egyfajta utolsó figyelmeztetés is, mielőtt ügyvédekkel lépne fel az ilyen híresztelések ellen” - vélekedett a szakértő.

A pletykák azután kaptak szárnyra, hogy Melania egykori legjobb barátnője, Stephanie Winston Wolkoff azt állította: a pár nem csupán teljesen külön éli az életét, de külön ágyban is alszanak. Rice szerint azonban ez nem feltétlenül jelenti a kapcsolat halálát: “Ez sok házaspárra jellemző, általános jelenség, ami alapján nem vonhatunk le következtetéseket. Csak Donald és Melania tudhatják, valójában milyen a házasságuk” - mondta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szakított párjával Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye és a filmproducer egykori jó barátja a magánéletben külön utakon folytatják, de az üzleti kapcsolat megmarad köztük.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 08.

hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy férje halála után egy évvel újra rátalált a szerelem Vajna Tímeára: Andy Vajna egykori jó barátja, Zoltán oldalán kivirágozni látszott a modell, számos közös képet posztoltak, és a hírek szerint közös lakáson is gondolkoztak.

A hétvégén azonban maga Vajna Tímea közölte a Blikkel a hírt: külön utakon folytatják egykori párjával.

Ahogy a lap írja, többen már korábban is rebesgették a szakítást, hisz Timi a közösségi oldala tanúsága szerint a Valentin-napot is egyedül töltötte, míg a közös posztok is egyre inkább elmaradoztak.

Mások azonban úgy tudták, hogy a pár éppen szorosabbra kívánta fűzni kapcsolatát, és közös ingatlan vásárlásán gondolkoztak Buda egyik előkelő negyedében. Vajna Tímea azonban elárulta, hogy nem egészen erről volt szó.

hirdetés
Zoli saját magának vásárolta a lakást, és a lakóparkba költözött. A hagyatéki tárgyalás már lezárult ugyan, ám az állampolgárság és a cégek irányítása miatt Amerikában kell maradnom

- közölte a lappal az üzletasszony. Korábban szintén a Blikknek nyilatkozva óvatosan beszélt a kapcsolatukról: „Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni”.

A frissen szétvált szerelmespár ugyanakkor az üzleti életben megtartja a kapcsolatot. Zoltán már Andy Vajnával is tárgyalt arról, hogy társulna az éttermébe. Az üzletet végül Vajna Tímeával kötötte meg a filmmogul halála után, többségi tulajdonos lett a Nobuban.

„Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne s megújítaná a helyet belülről, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen” - nyilatkozta korábban a Blikknek Vajna Timi.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: