hirdetés

SZTÁRVILÁG

A gulággal és Auschwitzcal példálózott Schobert Norbi, amikor az elhízás és a genetika kapcsolatáról beszélt

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 26.

hirdetés

"Ez erős példa, de nem igaz" - válaszolta a fitneszguru. Aztán azzal folytatja:

"Az tény, hogy nem születünk egyforma genetikával és egyforma képességekkel. Tehát valakit ugyanaz az étel hízékonnyá teszi, valakit meg nem. Ez igaz."

Végül azt is hozzáteszi, hogy szerinte "az elhízás nem egy olyan probléma, hogy ha felhívjuk rá az emberek figyelmét, akkor testszégyenítésnek kell megélni, mert az egy kóros betegség".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tiltó táblák, gúnyrajzok – így érték el a helyiek, hogy elköltözzön Ördög Nóráék kisboltja

A balatonakarattyai üzlet a település olyan részébe költözik, aminek akár jót is tehet a fellendülés.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 22.

hirdetés

Vasárnap mi is beszámoltunk róla, hogy hosszú, konfliktusokkal terhelt időszak után elköltözteti balatonakarattyai kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál.

A fő konfliktust az okozta, hogy a Nekem a Balaton nevű kisbolt iránt érdeklődők rendszeresen a helyiek házai elé parkoltak.

Most a Blikk részletesen beszámolt arról, hogyan érték el a helyiek, a házaspár elvigye a kisboltját a Vay Ádám lejárótól.

Mint kiderült, a helyiek többször az önkormányzatnál tettek panaszt a bolt miatt keletkezett kezelhetetlen tömegre, de előfordult az is, hogy rendőrt hívtak rájuk.

hirdetés
A gyerekek egyedül az üveggyűjtőig sem tudnak elmenni, mert percenként autók száguldoznak 30 helyett 60-nal, vagy épp sehova sem nézve parkolnak ki-be az autók. Többször a szerencsén múlt, hogy egy autó nem ütött el egy biciklist vagy minket
- mondta el egy helyi lakos.

Végül az önkormányzat lépett, és a napokban kitették a lakó-pihenő övezet táblákat, amellyel megtiltják a nem ott lakók parkolását.

Igaz, egy ott lakó szerint az utca már 2013 óta ilyen övezetnek számított, csak épp a táblákat nem tették ki idáig. A környéken lakókat annyira bosszantotta a bolt körüli állapot, hogy egy külön erre a célra létrehozott Instagram-oldalon gúnyrajzokat is készítettek a kisboltot övező helyzetről.

A rendőrök segítőkészek voltak, a hét végén még csak figyelmeztettek mindenkit, aki ide akart parkolni, de mostantól büntetni fognak - mondták el Ördög Nóráék, akik tavasszal a közeli körforgalomhoz költöztetik a kisboltot.

A körforgalmi rész [...] pillanatnyilag Akarattya „rozsdaövezete”, ha ott történik fejlesztés, még jót is tesznek a településsel

- reagált a hírre egy helyi lakos.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kis Grófo nem Kis Grófo többé

Édesapja halálát követően ő lett a családfenntartó, ezzel a nevét is megváltozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 23.

hirdetés

Édesapja elvesztéséről mesélt a Ripostnak Kis Grófo, aki elmondta azt is, hogy apja halálával ő lett a családfenntartó.

A zenész édesapja, a Nagy Grófoként ismert Kozák László tavaly év végén kapta el a koronavírust, amelybe rövidesen bele is halt. Kis Grófo és családja érthető módon összeroppant a gyász súlya alatt, de a 27 éves zenész azonban úgy érzi, erősnek kell maradnia, hogy a család támasza legyen:

"Már nem Kis Grófo vagyok, Nagy Grófo lettem. Az én feladatom, hogy összetartsam a családot, de ez nem nehéz, hiszen mindenki ezt szeretné"

- nyilatkozta a lapnak.

A zenész abból merít erőt, hogy édesapja már jobb helyen van, és ez a tudat megnyugtatja. Édesanyját a temetés óta egy percre sem hagyták egyedül, hol ő, hol a testvére van vele.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Menyasszony lett Dallos Bogi

Puskás Peti eljegyezte szerelmét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 21.

hirdetés

Dallos Bogi és Puskás Peti vasárnap délután tudatták a világgal, hogy hamarosan egybekelnek.

„Szerelmem & Szerelmemné”

- írta az énekesnő röviden Facebook-posztjában, melyen egy közös fotó látható róla és párjáról, illetve az eljegyzési gyűrűje.

A szerelmeseket a 2019-es X-Faktorban való közös zsűrizés hozta össze.

 

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés

Tóth Gabi meglepő frizurára váltott, fotón mutatta meg, hogy áll neki

Saját magán gyakorolja, hogy később a kislányának is hasonlót csináljon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 21.

hirdetés

Tóth Gabi mosolyt csalt rajongói arcára vasárnap reggel, ugyanis egy apró, égnek álló copfocskával a feje búbján jelentkezett az Instagram-oldalán.

„Gyakorlom a mini copfot magamon, hogy mire Hanninak erős haja lesz, addigra profin tudjam neki megcsinálni. Najó igazából csak imádja, ha így van a hajam, érte bármit. Addig nincs baj, amíg a férjemnek is tetszem így! Mit is mondhatnék? Nekik így vagyok jó! Mindenhogy szeretnek! Kell ennél több? Nekem nem kell...”

- írta fotója mellé az énekesnő.

A kommentelők közt volt, aki azt javasolta a celebnek, hogy már most hívja oda a párját is gyakorolni a copf elkészítését. Nehogy úgy járjon, hogy majd minden reggel összeakad a keze, mielőtt a kislányt oviba viszi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

hirdetés

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: