SZTÁRVILÁG

7200 jegyet adtak el, 3000-en potyáztak: a Fekete Vonat a pénzügyek és a belső ellentétek miatt nem ad több koncertet

Az arénás koncertjük elmaradt a várakozásoktól. Fatima és Beat is 4 millió forintos előleget kapott, de a nyereség rájuk eső része ennél kevesebb volt. A belső ellentétek is újra felszínre kerültek.

Link másolása

A Fekete Vonat októberben jelentette be, hogy újra összeállnak. Január 7-i arénás koncertjük az első hírek szerint nagy siker volt: a rendezvény teltházas volt, a rajongóknak is nagyon tetszett. Később viszont mégis lefújták a májusra meghirdetett koncertjüket a Budapest Parkban.

Balassa János, a produkciót szervező InConcert Produkció ügyvezetője a Telexnek elmondta: „Sajnos nem jött össze az a bevétel, amiről álmodtunk, a haszon jócskán elmaradt attól, amiben reménykedtünk. Így nem jött létre az a mértékű profit, ami lehetővé tette volna a jelentős és merőben szokatlan gázsielőlegek feletti összegek kifizetését”.

A jegyek nem fogytak olyan jól, mint várták: 10 200 ember volt jelen a koncerten, ebből csak 7200 jegyért fizettek, a többi tisztelet- vagy sima vendégjegy volt.

Fatima és Beat szokatlanul magas, fejenként 4 milliós előleget vett fel a rendezvény előtt. „Ezeket az előlegeket sajnos nem fedezi a nyereség-részesedés, így ez papíron tartozás, amitől azonban eltekintek. Egyrészt azért, mert behajthatatlan, másrészt érdemesnek tartom őket arra, hogy megkapják ezt az összeget” – mondta Balassa János.

Az RTL-nek Balassa azt mondta, hogy az előleggel meg kellett volna várni azt, hogyan alakulnak a jegyeladások, hogy el lehessen dönteni, mennyi a gázsielőleg reális összege. A jegyek átlagára bruttó 15 ezer forint volt, a szervezés alatt 9-10 ezer eladott jegyre számítottak.

"Szponzoráció sajnos nem volt, állami napot sem kaptunk meg" - mondta.

"Én úgy tudom, hogy a Fekete Vonat belső konfliktusai nem kizárólag az elszámolással kapcsolatosak, hanem amúgy is léteztek már: ezért is mentek külön 20 éve. Ez az ellentét kibékíthetetlennek tűnik, és ezért lett a Budapest Park is lemondva" - nyilatkozta.

LL Junior nem kért előleget, a nyereség ráeső részét pedig jótékony célra ajánlotta fel.

„Nagyon-nagyon sajnálom, hogy idáig jutott ez az ügy. Mindannyian több eladott jegyben reménykedtünk. Ettől még fantasztikus, egyszeri és megismételhetetlen volt ez a koncert. Ugyan a bevétel elmaradt a vágyottól, de az elszámolást korrektnek tartom, el is fogadom, a rám eső gázsirészt pedig felajánlom a koncert fináléjában fellépő Cseppkő Gyermekotthoni Központnak”

– nyilatkozta LL Junior a Telexnek.

"Óriási büszkeség és boldogság tölti el a szívemet, hogy ennyien eljöttetek a Papp László Arénába szombaton. Bebizonyosodott, hogy a Fekete Vonat nemcsak zene, hanem valódi társadalmi erő, ami összehozza az embereket nem, származás, vallás és korosztálytól függetlenül. Meg szeretném köszönni a két társamnak, Fatimának és Beatnek, hogy a gyerekkori bolondozásunkból lett örökzöld -bár a fiókba 20 évre félretett slágerek - ilyen méltó alakot ölthetettek aznap este. Aznap este csoda történt. És mindig is hálával, köszönettel fogok emlékezni rá" - írt LL Junior hétfői Facebook-posztjában, amiben bejelentette a májusi koncert elmaradását.

Beat a Telexnek azt mondta, hogy Fatimával együtt el vannak keseredve a történtek miatt. „Amikor valaki 4 hónapját ráteszi erre, és eljut egy ilyen célhoz, akkor úgy gondolom, happy endnek kellett volna lennie. Azt szeretnénk Fatival kideríteni, hogy mi történt pontosan” – nyilatkozta Beat a lapnak.

A Telex Fatimával is beszélt, ő viszont később azt írta portálnak, hogy nem járul hozzá a nyilatkozata közzétételéhez.

Kedd este viszont Fatima azt írta ki a Facebookra, hogy Fatima & The Hotshoots néven új zenekart alapított, de ez a bejegyzés szerdán már nem volt elérhető.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Házasság első látásra: Petra lehúzta a WC-n a jegygyűrűjét
Végleg összeveszett Petra és Andris a TV2 esküvős valóságshow-jában. A feleség ezután egy látványos gesztussal búcsúzott a rövid házasságától.
FM. Kép: TV2 - szmo.hu
2024. április 23.


Link másolása

Ideiglenes párcserék voltak a TV2 esküvős valóságshow-jában, ami után végleg összeveszett egymással a Házasság első látásra Petrája és Andrisa. A férfi a hétfői adásban már közölte is a párjával, szeretné, ha kipakolna a gardróbból, és soha többé nem akarja látni.

A történteket Petra is átbeszélte egy barátjával, és úgy tűnik: az érzés kölcsönös.

„Úgy gondolom, hogy a gyűrű a szimbóluma lesz annak, hogy én ezt a kapcsolatot lehúznám a WC-n. Szerintem húzzuk le!”

– mondta már a szakítás után Petra egy barátjának. Dani pedig így helyeselt:

„Andris, ezúton is üzenem, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mit beszélsz!”

A TV2 videójában látható, amint Petra ezután valóban lehúzza jegygyűrűjét a WC-n:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Nem Győzike Show lesz a Győzike Show új neve, de nem nehéz kitalálni, mire változott
Gáspárék néven tér vissza a legendás család, ezúttal a TV2 képernyőjére. Azt egyelőre nem tudni, hogy lányaik is szerepelnek-e majd.

Link másolása

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az RTL (Klub) után immár a TV2-n tér vissza a Gáspár Győző és családja életéről szóló reality. A műsorban azonban nem ez lesz az egyetlen változás:

az új show immár nem Győzike Show néven szerepel majd, hanem Gáspárék lesz a címe.

A hírek szerint TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, végül az őszi műsorrendbe kerül a képernyőre. Nyáron forgatnak majd, és terveik szerint néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea asszony már le is szerződött, de az, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd, még kérdéses.

Annál is inkább, mert nemrég kiderült, hogy Gáspárék idősebb lánya, Evelin a fideszes EP-képviselő, Járóka Lívia csapatában is dolgozik, asszisztensként.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Botrány a celebvilágban: David Beckham 10 millió dollárra perli Mark Wahlberg cégét
Áll a bál a színész fitnesscége miatt. A volt focista szerint jelentősen megkárosították a szerződésével.

Link másolása

10 millió dolláros pert indított David Beckham Mark Wahlberg fitneszcége ellen. A volt focista azért indította a pert, mert azt állítja, félrevezették, mikor aláírta a globális nagyköveti szerződést – írta meg a Mafab.hu.

A perben a Mark Wahlberg Investment Group és az F45 alapítói, Adam Gilchrist és Rob Deutsch is érintettek.

Beckham azt állítja, hogy több mint 10 millió dollárt veszített, mivel csak akkor kapta meg az ígért részvényeket, amikor azok értéke már csökkent.

Az F45 visszautasítja a vádakat, és azt kérte a bíróságtól, hogy ejtsék az ügyet, ők azonban úgy döntöttek, hogy folytatják az eljárást.

Nem ez az első balhés ügy a cég körül, Terrell Owens focista korábban beperelte az F45-öt, azt állítva, hogy 700 000 dollárral tartoznak neki.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Joshi Bharat újra szerelmes: Mészáros Lőrinc felesége után egy ismert hölgy rabolta el a szívét
Valóban van valaki az életemben, aki boldoggá tesz – árulta el a műsorvezető. A fél ország biztosan hallotta már új párja hangját.
FM. Kép: Youtube - szmo.hu
2024. április 23.


Link másolása

Joshi Bharat életébe pár hónapja ismét beköszöntött a szerelem – írja a Blikk. A 68 éves celeb 2021 őszén 31 év után vált el feleségétől, Csillától, majd belépett az életébe Kelemen Beatrix – Mészáros Lőrinc volt felesége –, ám mindössze néhány hónap múlva vele is szakítottak.

„Már csak olyan jön, ami az életem utolsó szakaszát előkészíti”

nyilatkozta ezután Joshi, akire azóta mégis rátalált a boldogság.

„Ugyan nem szoktam már nyilatkozni a magánéletemről, de annyit elárulhatok, hogy valóban van valaki az életemben, aki boldoggá tesz”

– árulta el a műsorvezető, aki a lap információi szerint új munkájának köszönheti szerelmét. Új párja vendégként érkezett az Egy férfi és egy nő című műsorába még január végén. Kedvese ráadásul nem is ismeretlen: a műsorvezető Kiss Virág Magdolna mellett találta meg újra a boldogságot, aki színészként, szinkronrendezőként és parfümőrként dolgozik, ám a nagyközönség legjobban a hangjáról ismerheti. Ő szólaltatta meg magyarul Natalia Oreiro színésznőt a Vas Angyal című szappanopera Milagrosaként.


Link másolása
KÖVESS MINKET: