SZTÁRVILÁG

7200 jegyet adtak el, 3000-en potyáztak: a Fekete Vonat a pénzügyek és a belső ellentétek miatt nem ad több koncertet

Az arénás koncertjük elmaradt a várakozásoktól. Fatima és Beat is 4 millió forintos előleget kapott, de a nyereség rájuk eső része ennél kevesebb volt. A belső ellentétek is újra felszínre kerültek.

Link másolása

A Fekete Vonat októberben jelentette be, hogy újra összeállnak. Január 7-i arénás koncertjük az első hírek szerint nagy siker volt: a rendezvény teltházas volt, a rajongóknak is nagyon tetszett. Később viszont mégis lefújták a májusra meghirdetett koncertjüket a Budapest Parkban.

Balassa János, a produkciót szervező InConcert Produkció ügyvezetője a Telexnek elmondta: „Sajnos nem jött össze az a bevétel, amiről álmodtunk, a haszon jócskán elmaradt attól, amiben reménykedtünk. Így nem jött létre az a mértékű profit, ami lehetővé tette volna a jelentős és merőben szokatlan gázsielőlegek feletti összegek kifizetését”.

A jegyek nem fogytak olyan jól, mint várták: 10 200 ember volt jelen a koncerten, ebből csak 7200 jegyért fizettek, a többi tisztelet- vagy sima vendégjegy volt.

Fatima és Beat szokatlanul magas, fejenként 4 milliós előleget vett fel a rendezvény előtt. „Ezeket az előlegeket sajnos nem fedezi a nyereség-részesedés, így ez papíron tartozás, amitől azonban eltekintek. Egyrészt azért, mert behajthatatlan, másrészt érdemesnek tartom őket arra, hogy megkapják ezt az összeget” – mondta Balassa János.

Az RTL-nek Balassa azt mondta, hogy az előleggel meg kellett volna várni azt, hogyan alakulnak a jegyeladások, hogy el lehessen dönteni, mennyi a gázsielőleg reális összege. A jegyek átlagára bruttó 15 ezer forint volt, a szervezés alatt 9-10 ezer eladott jegyre számítottak.

"Szponzoráció sajnos nem volt, állami napot sem kaptunk meg" - mondta.

"Én úgy tudom, hogy a Fekete Vonat belső konfliktusai nem kizárólag az elszámolással kapcsolatosak, hanem amúgy is léteztek már: ezért is mentek külön 20 éve. Ez az ellentét kibékíthetetlennek tűnik, és ezért lett a Budapest Park is lemondva" - nyilatkozta.

LL Junior nem kért előleget, a nyereség ráeső részét pedig jótékony célra ajánlotta fel.

„Nagyon-nagyon sajnálom, hogy idáig jutott ez az ügy. Mindannyian több eladott jegyben reménykedtünk. Ettől még fantasztikus, egyszeri és megismételhetetlen volt ez a koncert. Ugyan a bevétel elmaradt a vágyottól, de az elszámolást korrektnek tartom, el is fogadom, a rám eső gázsirészt pedig felajánlom a koncert fináléjában fellépő Cseppkő Gyermekotthoni Központnak”

– nyilatkozta LL Junior a Telexnek.

"Óriási büszkeség és boldogság tölti el a szívemet, hogy ennyien eljöttetek a Papp László Arénába szombaton. Bebizonyosodott, hogy a Fekete Vonat nemcsak zene, hanem valódi társadalmi erő, ami összehozza az embereket nem, származás, vallás és korosztálytól függetlenül. Meg szeretném köszönni a két társamnak, Fatimának és Beatnek, hogy a gyerekkori bolondozásunkból lett örökzöld -bár a fiókba 20 évre félretett slágerek - ilyen méltó alakot ölthetettek aznap este. Aznap este csoda történt. És mindig is hálával, köszönettel fogok emlékezni rá" - írt LL Junior hétfői Facebook-posztjában, amiben bejelentette a májusi koncert elmaradását.

Beat a Telexnek azt mondta, hogy Fatimával együtt el vannak keseredve a történtek miatt. „Amikor valaki 4 hónapját ráteszi erre, és eljut egy ilyen célhoz, akkor úgy gondolom, happy endnek kellett volna lennie. Azt szeretnénk Fatival kideríteni, hogy mi történt pontosan” – nyilatkozta Beat a lapnak.

A Telex Fatimával is beszélt, ő viszont később azt írta portálnak, hogy nem járul hozzá a nyilatkozata közzétételéhez.

Kedd este viszont Fatima azt írta ki a Facebookra, hogy Fatima & The Hotshoots néven új zenekart alapított, de ez a bejegyzés szerdán már nem volt elérhető.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Vége! Harry és Meghan visszavonul a nyilvános szerepléstől, nincs több mondanivalójuk
Brit sajtóhírek szerint Sussex hercege és hercegnője nem ír több könyvet, nem vállal tévéinterjút és dokumentumfilmekben sem szerepel többé.

Link másolása

Nincs már mit mondaniuk, ezért Harry herceg és Meghan Markle visszavonul a nyilvános szerepléstől, nem beszélnek többet sem a magánéletükről, sem pedig a családjukról.

A brit sajtónak azt mondta egy, a Harryt és Meghant jól ismerő forrás, hogy

a házaspárnak elege lett a rivaldafényből, ezért azt tervezik, hogy a háttérbe vonulnak. Nem adnak ki több önéletrajzi könyvet, nem szerepelnek tévéinterjúkban és dokumentumfilmekben. Azért döntöttek így, mert egyszerűen már nincs több mondanivalójuk.

„Életüknek ez az időszaka véget ért, hiszen már nincs mit mondaniuk” – jegyezte meg a forrás.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi meztelen fotójától felrobbant a net – úgy néz ki, bejött neki a modellkedés
Tóth Andi új fotójától eláll a lélegzeted.

Link másolása

Andi pár nappal ezelőtt egy videóban posztolt a testszégyenítés súlyosságáról, és arról, hogy szerinte mindenki úgy gyönyörű, ahogy van. A fontos üzenetet azután osztotta meg, hogy nemrég felkérték egy fotózásra, ahova egész Európából csak 6-7 lányt hívtak.

Éppen ezét Tóth Andi pár hete Németországba utazott egy kollekció fotózására, és úgy tűnik, bejött neki a modellkedés, ugyanis csütörtökön egy merész képet posztolt Instagramjára - szúrta ki a Blikk.

Ha kíváncsi vagy a fotóra, lapozz!Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Újabb részletek derültek ki a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Céline Dion állapotáról
Az énekesnőnek a fiai és az éneklés jelentik a motivációt arra, hogy ne adja fel a betegség elleni küzdelmet.

Link másolása

Céline Dion egyik közeli ismerőse beszélt arról a People magazinnak, hogy az énekesnő a betegsége ellenére mindent megtesz, hogy visszatérjen a színpadra.

„Mindent megtesz az orvosokkal való munka közben, mert teljesíteni akar. Egyáltalán nem adta fel. Reméli, hogy a betegséggel kapcsolatos összes problémát meg tudja oldani, hogy újra énekelhessen”

– nyilatkozta az ismerős.

Egy másik forrás arról beszélt, hogy Dion számára a három fia, René-Charles, Nelson és Eddy jelentik az örömet ezekben a nagyon nehéz időkben.

„Az élete középpontjában mindig is a fiai és a fellépés állt. Ő a legönzetlenebb és legmegfontoltabb ember. Céline egyszerűen nagyon szereti a fiait. Csodálatosak. Minden támogatást és szeretetet megadnak neki, amire jelenleg szüksége van”

– mondta.

Tavaly decemberében jelentette be a kanadai énekesnő, hogy „merev ember szindrómát” diagnosztizáltak nála, ami egy ritka, gyógyíthatatlan idegrendszeri betegség. A betegség tünetei közé tartozik, hogy a stressz és a különféle fény-, valamint hanghatások akár órákig tartó izomgörcsöket is eredményezhetnek a betegnél.

Dion a súlyosbodó betegsége miatt múlt héten Instagram-posztban mondta le az összes koncertjét.

„Nagyon sajnálom, hogy megint csalódást kell okozzak nektek. Nagyon keményen dolgozom, hogy visszaszerezzem az erőmet, de a turnézás akkor is nagyon nehéz, ha az ember 100%-ban rendben van” - írta akkor a posztban.

(via Glamour, People)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Schobert Norbi már nagyon bánja, hogy beoltatta magát
Montenegrói nyaralása után lett pozitív a tesztje. A fitneszguru szerint a két oltás, amit a koronavírus ellen kapott, több problémát okozott neki, mint védelmet.

Link másolása

Másodszor is megfertőződött koronavírussal Schobert Norbi, miután hazatért montenegrói nyaralárásáról. A fitneszguru már mindkét korábbi oltását megbánta - írja a Blikk.

"Elment a szaglás- és ízérzékem, a lázam is felszökött, a teszt pedig kimutatta, hogy koronavírusos vagyok. Jelenleg teljes izolációban vagyok, nem hagyom el az otthonomat, csak a teraszra megyek ki. Már jobban érzem magam, a hőemelkedésem kezd elmúlni, de az ízeket és a szagokat még mindig nem érzem"

- mesélte a lapnak.

Először még 2021-ben fertőződhetett meg a vírussal, akkor sztrókot kapott néhány héttel azután, hogy felvette a második oltást. Később arról beszélt, hogy úgynevezett Covid-sztrókja volt, mivel semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt az agyvérzésnek.

"Már az előző kettőt is megbántam... Több problémát okozott, mint védelmet"

- mondta Schobert arra a kérdésre, hogy miért nem tervezi felvenni a harmadik oltást.

A fitneszguru elmnondása szerint a sztrókja óta rendszeres orvosi felügyelet alatt áll, félévente jár kivizsgálásokra, és ez már így is fog maradni élete végéig.


Link másolása
KÖVESS MINKET: