News here

SZÍNES

Locsolóval riasztja el a füves területére lépő embereket, sokak szerint ezzel már túllép egy határt

Egyesek szerint remek megoldást választott a fűre lépők elriasztására, mások viszont gonoszságnak tartják.

Link másolása

Nagy vitát váltott ki egy TikTok-videó, amelyen az látható, hogy egy férfi egy beépített locsolóval riasztja el azokat a járókelőket, akik rálépnek a füves területére - számolt be róla az Indy100.

Egy Thomas Lyons nevű férfi osztott meg több videót is erről. A biztonsági kamerák felvételei szerint két utca sarkán áll a háza, sokan pedig a ház előtti füves területen átvágva szeretnék lerövidíteni az utat a másik utcába menet, ahelyett, hogy a járdán sétálnának. Sőt, vannak, akik biciklivel is simán áttekernek a füvön.

Mivel nagyon elege lett ebből, azt találta ki, hogy kiépít egy olyan locsolórendszert, amely akkor indul be, ha valaki rálép a fűre. Sőt még egy riasztóhang is megszólal ilyenkor, így az ott közlekedők duplán megijedhetnek.

A felvételeken látszik, ahogy többen is pórul járnak, amikor át akarnak vágni a füvön. A locsoló két kislányt is lespriccelt, amikor arra sétáltak, rögtön ki is szaladtak a járdára.

@tgunz81

##funny ##sprinklerjob ##nomercy ##originalaudio

♬ original sound - Thomas Lyons

Az első videót alig másfél hét alatt már több mint 38 milliószor nézték meg. A második videó, amin már a riasztó hangját is hallani lehet, 1,1 millió megtekintésnél jár, a harmadik videó, amin a locsoló beépítése előtti és utáni felvételek vannak pedig már 2,5 milliós nézettséggel bír.

@tgunz81

More lawn pirates! Asked nicely everyday to stay off the lawn but people just keep coming. ##Lawnpirates ##Lawnmageddon ##Funny ##Sprinklers

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Természetesen rengetegen hozzá is szóltak a látottakhoz. Sokan egyetértettek azzal, hogy jogos ilyet csinálni, ha az emberek letapossák a füvedet, és ez egy tök jó megoldás arra, hogy elrettentsd ettől a járókelőket. Mások szerint viszont nem kellene ilyen drasztikus módszerhez folyamodni, hiszen ez csak fű. Egyesek azon akadtak ki leginkább, hogy a locsoló gyerekeket is megtréfált.

"Engedd már meg nekik, hogy egy kicsit hamarabb hazaérjenek" - írta egyikük.

"Építhetnél egy kikövezett utat is. Ez csak fű, a kedvesség sokkal többet jelent" - véli egy másik.

Több kommentelőnek azonban nem tetszettek az "ez csak fű" jellegű hozzászólások, be is szóltak nekik:

"Azt mondjátok, ez csak fű, ugye? De hát ez csak víz! Ok nélkül idegeskedtek. Ez az ő területe. Azzal, hogy rajta lépkednek, tönkretehetik a füvet, és nem véletlenül van ott a járda."

Ti mit gondoltok erről?


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
ValóVilág: úgy szexelt egy pár a nappaliban, hogy az egyik villatársuk ott ült a kanapén
Ráadásul pont a szerelmi háromszög harmadik szereplőjének kellett végignézni a jelenetet.

Link másolása

Az már a ValóVilág új évadának indulásakor kiderült, hogy az idei széria szereplői egyáltalán nem szégyenlősek és visszafogottak, hiszen már a beköltözés estéjén volt két pár, akik akcióztak az ágyban. Azóta számos hasonló intim pillanatot láthattak a nézők. A legnagyobb csajozógép, VV Barna és egyik kiszemeltje, VV Reni most bizonyították, hogy egyáltalán nem szemérmesek.

A páros a villa nappalijában szexelt a takaró alatt úgy, hogy közben odaült a kanapéra VV Piros is, akivel Barna szintén kavart már, és aki Renivel is jóban van.

„Renivel a reggel folyamán volt közöttünk egy kis szexuális közösülés. Ennek a jelenetnek volt egy kicsit szürreális része is, mert Piros leült ez idő alatt a kanapéra. Szerintem nem hülye, és természetesen érzékelhette, hogy mi akciózunk a takaró alatt. Én esküszöm, sajnáltam szegényt...” - mondta a történtek után VV Barna.

Úgy tűnik, a szerelmi háromszög tovább bonyolódik...


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Bödőcs Tibor erős Gyurcsány-paródiával jött ki: „Megjöttek a pokolian felkészült DK-sok. Kezükben méregdrága dekások...”
Ezúttal nem a kormányon lévők és a NER világát figurázta ki, hanem Gyurcsány került a célkeresztbe.

Link másolása

Legutóbb akkor láthattuk kisebb új anyaggal Bödőcs Tibort, amikor az orfűi Kispál-reunion koncert előtt könnyűzenei főispánként mondott olyanokat, hogy „Demeter Szilárd lehet, hogy nem egy Jimi Hendrix, de legalább fehér”, vagy „A basszusgitáros férfi, a rajongó nő”.

Hétfőn újabb kemény paródiával rukkolt elő a humorista-író. Ezúttal azonban nem a kormányon lévők és a NER világát figurázta ki, hanem a szintén gyakori céltáblaként szereplő Gyurcsány Ferencet.

Bödőcs a nyitójelenetben sem finomkodik: Gyurcsány vélt alkoholproblémájára utalva dülöngélve, egy piásüveget eldobva jelenik meg, majd közli:

„Hékások! Megjöttek a pokolian felkészült DK-sok. Kezükben méregdrága dekások...”

Ezután kissé dadista szavalásba kezd, ami reflektál a volt miniszterelnök közelmúltbeli tevékenységére. Gyurcsány ugyanis mostanában gyakran jelentkezik érdekes szabadversekkel.

Ezt követően eldob egy öngyújtót, ezzel pedig magára gyújt egy függönyt. Az ezután következő rapbetét egészen biztosan nem minden ellenzéki szavazó fogja a szívébe zárni. Ebben olyanokat hallhatunk, mint:

„Mert a közjó, ez a politikus dolga, majd twörkölve odabasz a Kálmán Olga. Itt jön velünk a Vadai, a náci killer, az Ágnes. Itt csapatja Vágó Pista, a puncimágnes.”

A teljes videót a lapozás után tudod megnézni.Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Meghan Markle: „Rájöttem, hogy sosem fognak megvédeni” – Itt a dokusorozat legújabb előzetese
Már premieridőpontja is van a nagyon várt botránysorozatnak.

Link másolása

Múlt héten mi is beszámoltunk róla, hogy megérkezett a Harry hercegről és feleségéről, Meghan Markle-ről szóló dokumentumfilm, ami erős képekkel és állításokkal dolgozik, és annak rendje s módja szerint elég nagy felháborodást is keltett azok körében, akiket érdekel a brit királyi család sorsa.

Most, három nappal a premier előtt megérkezett a kétrészes film második előzetese is, ami kellőképpen felkavaró, és meglehetősen "netflixes" (értsd: kissé feleslegesen túldramatizált) is lett.

A filmben bemutatják, hogy milyen szeretettel és örömmel fogadta a közvélemény Meghan Markle érkezését a királyi családba, de azt is, hogy mennyire hamar megváltozott ez. Arra is utalást tesznek, hogy nem az első eset ez, hogy a brit bulvármédia teljesen rászáll a királyi család nőtagjára.

Harry beszél „az intézménybe beházasodó nők fájdalmairól és szenvedéseiről”, amivel félreérthetetlenül párhuzamot von felesége és édesanyja, Diana hercegnő között.

„Rájöttem, hogy sosem fognak megvédeni” – mondja könnyeivel küszködve Meghan hercegné, míg a herceg egyenesen azt állítja: „Ez egy piszkos játék”. Az alkotásban utalást tesznek a zárt királyi család gyűlöletére, sőt rasszizmusára is.

Egyszersmind végre azt is megtudjuk, hogy a kétrészes sorozat első epizódját december 8-án, a másodikat december 15-én nézheti meg a közönség.

Harry és Meghan – második hivatalos előzetes

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
A Nagy Ő: Timi nyerte el Árpa Attila szívét
Mi lehetett Timi titka? „Talán az, hogy nem akartam mindenáron meghódítani Attilát, hagytam a dolgokat a természetesen medrükben folyni.”

Link másolása

Kiderült hétfőn, hogy kit választ Árpa Attila A Nagy Ő-ben. Árpa Timinek tette fel a kérdést, hogy „Velem maradsz?”, amire igent kapott válaszul. Boginak pedig azt ígérte, hogy barátként bármikor számíthat rá.

"Hogy mi lehetett a titkom? Talán az, hogy nem akartam mindenáron meghódítani Attilát, hagytam a dolgokat a természetesen medrükben folyni. Nem nyomultam gátlástalanul, de nem lehetett nem észrevenni a vonzalmat, ami köztünk van. Ha jól számoltam, a legtöbb randit is velem töltötte Attila, ez is biztos az előnyömre vált. A finálé után még egy napot kettesben maradtunk Toszkánában, kamerák és stáb nélkül. Felejthetetlen emlék lesz, de nemcsak ez a nap, hanem az egész forgatás. Óriási önismereti utazás, hatalmas kaland, barátságok. Bármikor újra belevágnék"

– mondta a finálé után Timi a Borsnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET: