HÍREK

Másodszor is elkapta a koronavírust Milák Kristóf

Az úszó így szinte biztosan lemarad a decemberi Abu-Dzabi rövidpályás világbajnokságról.

Link másolása

A kazanyi rövid pályás Európa-bajnokságról hazatérő magyar delegációból heten kapták el a koronavírust – köztük van az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Milák Kristóf is – írja a Nemzeti Sport.

A 200 pillangó olimpiai, világ- és Európa-bajnokánál múlt csütörtökön mutatták ki a fertőzést, a protokoll szerint éppen tíznapos karanténját tölti.

Ezek után szinte borítékolható, hogy nem tud rajtkőre lépni december 16. és 21. a rövid pályás világbajnokságon Abu-Dzabiban.

„Valóban így van” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Virth Balázs, Milák Kristóf edzője. „Kristóf nem volt boldog, amikor megtudta a teszt eredményét, de talán ez érthető is. Az viszont örömteli, hogy tünetei nincsenek. A karantén letelte után kardiológiai vizsgálat vár rá, s ha mindent rendben találnak, szép lassan visszatérhet az uszodába.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Fotó: Orbán Viktor megint egy kisszéken állva kezdte meg a kampányát
Gazdák között, egy magtárban indította be a választási időszakot, és újra székre pattant, csakúgy, mint 2022-ben.

Link másolása

Ahogy korábban írtunk róla: szinte titokban, egy magtárban kezdte meg kampányát a június 9-i választások előtt Orbán Viktor.

A miniszterelnök a meghívott gazdák előtt azt mondta, hogy ő Magyarország történetének első falusi származású miniszterelnöke, így bizton számíthatnak rá. (Az első falusi országvezető mítoszáról egyébként a Telex bebizonyította, hogy nem igaz.)

Most egy, a TikTokra feltöltött videóból kiderült: nem csak Orbán Viktor kampánya, de vele együtt legendás szónoki kisszéke is visszatért.

Mint ismeretes, 2022-ben, a parlamenti választások alkalmával a miniszterelnök számos helyen egy kölcsönkapott székre állva kampányolt vidéki útjai során. Ezen annak idején Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter is élcelődött. Orbán Viktor pedig a választási győzelem után visszaadta a széket Margit néninek, akitől kölcsön kapta azt.

A viktor_a_tiktokon csatornára feltöltött videóban jól látszik, hogy a miniszterelnök újra éles bevetésre küldte a széket:

A teljes videó egyébként itt nézhető meg:

@viktor_a_tiktokon Első állomás: Nemesgörzsöny #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #választás #gazda ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

Ebben Orbán Viktor egy nagyon régi jelmondatot is leporolt. A 90-es évek eleji „Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!” szlogent alakította át így: „Hallgassanak az eszükre, szavazzanak a Fideszre!”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
A külügyminisztérium egy mondatban reagált arra, hogy a Gazprom lesz a Fradi főszponzora
Szijjártó minisztériuma szerint nincs itt semmi látnivaló. A klub eddig nem kommentálta a hírt.

Link másolása

Tegnap mi is megírtuk, hogy az orosz Gazprom lesz a Fradi főszponzora. Az RTL Híradó kérdésére, miszerint jelent-e veszélyt Magyarország szuverenitására nézve, hogy a legnagyobb orosz állami cég ekkora befolyást szerez a magyar futballban, Szijjártó minisztériuma az alábbi választ adta:

Minél több nagy nemzetközi vállalat fektet be a magyar sportba, az annál jobb, és a Gazprom nem szerepel a szankciós listán.

Link másolása
KÖVESS MINKET: