GASZTRO
Egy igazi ünnep tortával együtt teljes. Ne rohangálj a városban megfelelő cukrászda után kutatva, hanem rendelj könnyedén az általunk ajánlott honlapokról.
GASZTRO
A mai napon még tart a Gourmet Fesztivál a Millenáris Parkban, így hoztunk egy képes visszatekintőt az első napra, hátha kedvet kaptok még egy kései ebédhez, vagy vacsorához.
GASZTRO
A Millenáris Parkban idén május 24. és 26. között szervezték meg a fesztivált, amelyre lapunk is ellátogatott. Idén több helyen lehet találkozni pénztárcabarát ételekkel is.
GASZTRO
Az ismert véleményvezér a Wesselényi utcában nyitotta meg friss vendéglátó egységét. Jóféle magyar lángost akar adni az embereknek, hazai alapanyagokból.
GASZTRO
Nyakunkon a nyár, jön a fagylaltszezon. Ideje volt tehát összemérni a hazai fagylaltkészítő mesterek tudását.
GASZTRO
A tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel a Bergmann Cukrászdában készül. Az év mentes fagyiját Nagykőrösön lehet megkóstolni.
GASZTRO
Olyan helyeket gyűjtöttünk most össze, ahol a csinos panoráma különleges gasztronómiával párosul.
GASZTRO
Budapesten egymást érik az olasz éttermek – de nem mindegyik tud többet nyújtani egy jól elkészített tésztánál. Ebben a válogatásban olyan helyeket mutatok, ahol az étel mögött valódi történetek, karakterek és mediterrán temperamentum is van.
GASZTRO
Egészséges fagyasztott desszertet dobott piacra a Mentes Cukrászüzem és a tojástermékekre specializálódott ToTu egy közös projekt keretében.
GASZTRO
Havi két recepttel készül az énekesnő. Lesz, hogy a bevált, gluténmentes ételeit főzi, máskor valami egészen újat próbál ki.
GASZTRO
A szakember szerint az év második felében lehet áremelkedés a cukrászdák többségében. A legtöbb hely a tavalyi árakkal kezdte a szezont.
GASZTRO
Egy kiló krokodilfarok 27 ezer forintba kerül, míg a kenguru felsál ehhez képest egy olcsó étel. Már a bölény burger alapanyaga is könnyen beszerezhető Magyarországon.
GASZTRO
Abrudán Zsoltot, a New York Kávéház executive chefjét kísértük el a Pest megyei Pilisbe, mikrozöldekért.
Népszerű
Ajánljuk