GASZTRO
Thomas Micolino már korábban is kísérletezett bizarr ízű fagyikkal. Készített már májas hurkás, gorgonzolás fagylaltot, de aranyozott fagylaltot is kínál.
GASZTRO
Tavasztól már ti is kipróbálhatjátok, milyen az elegáns épület falai között vacsorázni. Mi most előre teszteltük, milyen miliőre, milyen ízvilágra, milyen vendéglátásra számíthattok.
GASZTRO
A séfek elárulták azt is, hogy mitől lesz egy otthoni sütőben készített tészta kívül roppanós, de belül puha, omlós.
GASZTRO
Földön és vízen is támadhatják a vendégek az egyik hamburgi McDonalds-et, ahol tél kivételével mindig várják a csónakkal érkezőket is.
GASZTRO
A Konyhafőnök egykori versenyzője amerikai stílusú hamburgerezőt nyitott. Egyesek szerint ez a magyar Five Guys.
GASZTRO
Csak ragadj meg egy házi készítésű tacót és egy Margaritát, és szakadj ki a téli belváros hangulatából.
GASZTRO
Mikor fordulj ki egy étteremből, mit ne rendelj, mi történik valójában a konyha lengőajtói mögött? Lássuk, mire érdemes odafigyelni, ha egy vendéglátóhelyre térünk be.
GASZTRO
Az előző rekorderre 40 négyzetmétert vertek rá. Az akciót egy étlapra visszatérő pizza bevezető kampányának szánták.
GASZTRO
Itt nemcsak háziasnak vagy magyarosnak nevezik az ételeket, hanem valóban mindent, amit csak tudnak, magyar gazdaságokból szereznek be.
Népszerű
Ajánljuk