GASZTRO
A rántott zöldségeknél jóval egyszerűbb elkészíteni a spárga tempurát. A végeredmény extra ropogós bundázott zöldség lesz, persze csak akkor, ha odafigyeltek néhány egyszerű dologra. Gyors vacsorának vagy nasinak kiváló!
GASZTRO
Végre itt az igazi eperszezon! Az édes, piros gyümölcs a sajttortába is remekül illik. Ez a sütemény gyorsan elkészíthető, ráadásul sütni sem kell. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
Ma tartották a "Fald Fel Amerikát" névre hallgató tatai hamburgerezőben a II. Burger-evő Versenyt . A két kilós, Tripla-X-es óriásburger még a tavalyi győztesen is kifogott: a negyede a tányéron maradt.
GASZTRO
A pillecukor egy francia cukrász találmánya, aki az ókori egyiptomi mályvás nyalánkságát fejlesztette tovább. A habkönnyű édességet otthon is elkészíthetitek. A szezonhoz illően bodzaszörppel ízesítve.
GASZTRO
Cimbi, Bajnok, Nagy Ő, Lelkitárs, és még sorolhatnánk. A Coca-Cola címkéin nem csak a keresztnevekkel találkozhatsz! Íme néhány a legjobbak közül.
GASZTRO
Ez az édesség a fánkra hasonlít, receptje egy régi családi füzetből került elő. Bloggerünk elkészítette és nagy sikert aratott vele. Fahéjas porcukorral meghintve az igazi. Próbáljátok ki ti is!
GASZTRO
Ez az üde eperleves gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, így szinte minden étrendbe beilleszthető. Behűtve az igazi, kiváló étel kánikula idejére is.
GASZTRO
Május 18-án te is lehetsz egy napra főszakács, vagy cukrász. Vagy inkább te lennél a kóstoló? Csatlakozz a Restaurant Day-hez.
GASZTRO
Összegyűjtöttük a világ 10 legkülönlegesebb éttermét. Van, amelyik a víz alatt van, van, amelyik a levegőben. Van, ahol horrorvacsora vár, és akad, ahol szexi nővérkék.
GASZTRO
Kitűnő reggeli vagy tízórai lehet ez a banános, rostokban gazdag muffin. Nagyon egyszerű elkészíteni. Díszítsétek vaníliás krémsajttal és friss gyümölccsel.
GASZTRO
Sört főzni nem nehéz, legalábbis alapfokon. Mindenki elkezdheti, akár otthon a konyhában egy nagyobb fazékban is. Megmutatjuk, hogyan - és két-három hónap múlva lehet inni a finom házisört.
GASZTRO
Friss eperből és kókuszkrémből, gép nélkül készült ez a finom házi fagylalt. Az alapanyagoknak köszönhetően glutén- és tejérzékenyek is fogyaszthatják.
GASZTRO
A klasszikus bazsalikom és a magyaros petrezselyem pesztó után most bemutatjuk, hogyan készítsétek el reteklevélből az aromás zöldségkrémet. Szendvicsekhez és tésztákhoz egyaránt felhasználhatjátok.
GASZTRO
Igazi tavaszi vitaminbomba az alábbi saláta. A piacokon már lehet kapni friss fokhagymát, retket, az előbbinek a még zsenge szárát is felhasználhatjuk.
GASZTRO
Ezzel a szép, klasszikus tortával bármelyik édesanyát le lehet venni a lábáról. A duplán diós-rumos torta elkészítése egyszerű, a csokirózsákhoz kell egy kis kézügyesség, de megéri a fáradságot.
Népszerű
Ajánljuk