GASZTRO
Ennek a süteménynek a különlegessége, hogy a gyümölcsre nem került cukor. Elsősorban gluténérzékenyeknek készült, könnyen beszerezhető alapanyagokból.
GASZTRO
Lehet, hogy eddig még nem gondoltatok rá, de almából és körtéből is finom jégkrémet lehet készíteni. Az eljárás egyszerű, de célszerű beszereznetek hozzá egy jégkrémfomát.
GASZTRO
A palacsinta örök sláger, de sajnos nem mindenki ehet belőle. Most egy olyan változatot mutatunk, ami cukormentes és tehéntej sincs benne. Viszont a mandulával és a gyümölccsel nem spórolunk.
GASZTRO
Használjátok ki az eperszezont, készítsetek egyszerű kevert sütit. Ez a változat gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes. Piknikre, uzsonnára és vendégváró desszertnek is ajánljuk.
GASZTRO
A látványos és finom csokitortát akár előző napon is elkészíthetitek. Vendégvárásra, ünnepi alkalomra is remek édesség.
GASZTRO
Megtervezhetitek saját hamburgereteket a legnagyobb hamburgerlánc weboldalán és a nyertes szendvicset ismét árulni fogják. Jelenleg egy magyar paprikás szószos hamburger vezet, de még nem késő belevágni!
GASZTRO
A legjobb hazai éttermek listájával idén is előrukkolt a Dining Guide. A top 20-at a budapesti éttermek uralják, de azért öt vidéki étterem is ott van a legjobbak között.
GASZTRO
A sajttortát leggyakrabban áfonyával ízesítik, pedig szezonális gyümölcsökkel is nagyon finom. Bloggerünk meggyel kísérletezett, a hagyományos kristálycukrot pedig nyírfacukorra cserélte.
GASZTRO
Péntektől újra a sörkedvelőké a Palotanegyed. Az V. Főzdefesztre látogattunk, hogy megismerjük az idei nyár slágerét: a magyar kézműves búzasöröket. A választék rendkívül széles, zöldcitromostól a barnáig bezárólag.
GASZTRO
Beköszöntött a zöldborsó szezon. Megmutatjuk, hogyan készíts olyan üde, fűszeres krémlevest, ami minden étrendbe beilleszthető. Petrezselyemmel még fokozhatod a zöld színt.
GASZTRO
Itt a spárga és a zöldborsó szezonja. A két zöldséget egy ételként is ötvözhetitek. Az egészséges és gyors tésztába olasz túrója: ricotta, zöldfűszer és fokhagyma is került.
GASZTRO
Az elkészítése pofon egyszerű, csupán ahhoz kell némi idő, és türelem, hogy a hűtőben pár órát pihenve elnyerje megfelelő, habos állagát.
GASZTRO
Pikáns, gyorsan elkészül, finom és látványos a fagylaltgép nélkül készített tejszínes gyümölcsfagylalt.
GASZTRO
Ha a napköziből rossz emlékeitek vannak a karalábé levesről, felejtsétek el! Ilyenkor a piacon friss üde karalábét lehet kapni, ami még zsenge és nem fás, ezért a levesnek köze sem lesz az ehetetlen menzaihoz.
GASZTRO
Sok helyen találtok most virágzó bodzát. Érdemes a virágfejeket begyűjteni, mert remek finomságot készíthettek belőle. Bloggerünk fánkot sütött belőle.
Népszerű
Ajánljuk