GASZTRO
A szezon közepén mi mással is lehetne feldobni a kakaós gofrit, mint habbá tuningolt eperrel?
GASZTRO
Pillanatok alatt össze lehet dobni, szinte mindig van hozzá minden otthon, könnyű habos, kávés, mi kell még a boldogsághoz?
GASZTRO
A 21. Jeunes Chefs Rôtisseurs nemzeti válogatóján a fiatal séf, Garai Ádám vitte a prímet. Ő képviseli hazánkat a manchesteri világbajnokságon.
GASZTRO
Mi köze egy artistának és egy hatalmas szerelmi botránynak Magyarországhoz és a magyar cukrászathoz? Elmondjuk!
GASZTRO
A meggy volt a központi elem a versenyen, a győztes a budapesti Nándori Cukrászdából érkezett.
GASZTRO
A legfinomabb tavaszi szörp készíthető belőle és bogyója nagyon szép színt ad az ételeknek. De vannak olyan részei is, amelyekkel legyetek óvatosak!
GASZTRO
Nemsokára eldől, hogy melyik finomság lesz az idei nyertes. Íme a három esélyes, eláruljuk azt is, hogy miből készültek.
GASZTRO
A fagyasztás a tartósítás egyik legegyszerűbb és leggyorsabb formája. Megmutatjuk, mi mindent tehettek a mélyhűtőbe.
GASZTRO
Egészen zseniális eredménye lett annak az őrült ötletnek, hogy panírozzuk be a Túró Rudit, a Snickerst és az Oreót.
GASZTRO
Egy szelet kenyér, egy pohár hideg víz, vagy akár az ujjaid segítségével is rájöhetsz, hogy igazi mézet, vagy hamisítványt vettél-e a boltban.
GASZTRO
Öröm egyrészt a végeredmény miatt, másrészt pedig tésztát gyúrni, a tésztából alkotni igazi szerelem.
Népszerű
Ajánljuk