GASZTRO
Kizárólag nyáron készíthető el ez a szendvics, hiszen kovászos uborka nélkül mit sem ér. A másik különlegessége: a kolbászmorzsa.
GASZTRO
A világhírű fagyitorta utcai kiszereléséért valósággal megőrülnek Ausztráliában, de ott nem forgalmazzák. Meg nálunk sem.
GASZTRO
Egy régi klasszikus modern köntösben. És nem, nem zabpelyhes ez a császármorzsa, mégse kalóriabomba.
GASZTRO
Egy izgalmas ízkombináció az egzotikusan hangzó málnás paradicsomlekvárral, kecskesajttal és szalámival.
GASZTRO
Repüljünk vissza a nyolcvanas évekbe, amikor nem csak városi legenda az a mondat, hogy “bizony, akkoriban mindennek más volt az íze”. Nem biztos, hogy jobb, csak más.
GASZTRO
A sült császár a húsok egyik királya. Királyságával pedig összeköti, felvidítja és összebékíti a legkülönfélébb embereket.
GASZTRO
Reggeltől estig dolgozik, kígyózó sorok állnak nála, nagyjából 1000 forintért lehet tőle egy adagot venni.
GASZTRO
Csukjátok be a szemeteket és gondoljatok arra, hogy a türkizkék óceán partján, fehér homokos parton a pálmafák alatt napoztok és valami helyi frissítőt szürcsölgettek!
GASZTRO
A vendégek itt vécén ülve esznek egy vécéből. Azt pedig nehéz elhinni, hogy a tulajdonos neve nem csak egy vicc.
GASZTRO
Egy országban darázs-kekszet, egy másikban szardínia-pitét, egy harmadikban vérpalacsintát esznek szívesen az emberek.
Népszerű
Ajánljuk