GASZTRO
A harmadjára megrendezett Gastro Design arculati versenyen főként az eredetiséget, az átláthatóságot, a kreativitást, az esztétikai és funkcionális minőség összehangolását díjazták.
GASZTRO
Tojást a mikróba tenni? Nedves tofuval főzni? Vajat darabolni a tészta gyúrásához? Jobb, ha ezek helyett más módszert követsz.
GASZTRO
Való igaz, hogy a mai receptünkben a lecsó szépen átalakul a főzés során. Természetesen nem lesz jobb vagy rosszabb, hanem egyszerűen más.
GASZTRO
Számos olyan adalékanyagot is elfogyasztunk vagy testünkre kenünk a mindennapokban, amelyek ugyan egészségesek, de meglehetősen furcsák...
GASZTRO
A polenta nem más, mint a puliszka előkelőbb vagy olaszosabb neve. Annak ellenére, hogy kukoricadarából készül, akár egy diétába is beilleszthető. Gombával pedig fejedelmi lakoma.
GASZTRO
Biztosan meglepődsz a gulyáslevesnél! A palóclevesnek és a Cézár-salátának konkrét története van, de vajon melyik lehet hiteles a Wellington-bélszín vagy a hamburger esetében?
GASZTRO
Ha még nem próbáltátok a málnás, csokis, oreós, snickerses, nutellás tortát, akkor még nem tudjátok, milyen gyönyört hagytatok ki.
GASZTRO
Ki ne szeretné a pillecukrot, akár magában, akár forró kakaóra díszítésképp is tökéletes. Mostantól nem is kell sok pénzt költened rá, mert otthon is elkészíthető.
GASZTRO
Nagyon-nagyon kedveltek a bögrés sütik, mert egyszerű és gyorsan elkészíthető a receptjük. Mi most gyümölcsöset mutatunk.
GASZTRO
Egerben megnyílt legújabb cukrászdájuk, itt debütált a forradalmian új Harmatos virág nevű édesség.
GASZTRO
Ropogós jégcsapretek vagy snack kolbász libatepertős, vagy fetasajtos-sültpaprikás szószba mártogatva? Jól hangzik? És még milyen finom!
GASZTRO
Ki ne szeretné a frissen szedett fűszerek és gyümölcsök illatát és ízét? A Pandarte blog szerzőjétől megtudhatjátok, milyen csodák születhetnek mindebből.
Népszerű
Ajánljuk