GASZTRO
Uborkaszezon van ezerrel: a munkahelyeken, a konyhákban és a kiskertekben is. Három salátán mutatjuk be, hogy van élet a koviubin túl is.
GASZTRO
A parfé vagy parfait majdnem olyan, mint a fagyi, csak elegánsabb. Pláne a benne megbújó csokilapok.
GASZTRO
A burgonya, a vörösbab, néhány gyümölcs és tengerben élő állat fogyasztása akár végzetessé is válhat.
GASZTRO
Ezt a desszertet akkor süssétek meg, ha tényleg nem számít a cukor. Mert az aztán van benne bőven. De néha belefér... :)
GASZTRO
A legforróbb napokban az ételek legfontosabb tulajdonságai: hideg, gyorsan elkészül, frissítő. A mai desszert pont ilyen!
GASZTRO
Rengetegszer meggyűlik a bajunk az idegen eredetű italok és ételek nevével. Tisztába tesszük a kecsap - kecsöp kérdést is.
Népszerű
Ajánljuk