GASZTRO
Sárközi Ákos, a Michelin-csillagos séf meglepő vadászzsákmányra tett szert, amely alatt még a hinta is leszakadt. Nézzétek meg a vidám társaság kalandjairól szóló képriportunkat.
GASZTRO
Rendbe teszi a gyomrot, kitisztítja a fejet és melegíti a lelket. Mi más kellene az év első napjára?
GASZTRO
A magyar konyha egyik jellemzője, hogy szinte mindent be lehet bundázni. Miért lenne kivétel ez alól a maradék ünnepi kalács?
GASZTRO
A gömbhal mérge már egészen kis dózisban is halálos, de Jutaka Szaszaki 45 éves pályafutása alatt egyetlen mérgezés sem történt.
GASZTRO
Ha eltelítettek a zsíros, tömény és nehéz ételek, de még mindig jönnek a vendégek, próbáljátok ki mai ajánlatunkat.
GASZTRO
Elsőre talán nehéz elhinni, hogy ilyen jó borok is kaphatóak Budapesten ilyen jó áron - pedig ez az igazság.
GASZTRO
A Buzzfeed csapata magyar ételeket kóstoltatott amerikai fiatalokkal. Az egyes fogások nevével gondban voltak, de az ízeket imádták. :)
GASZTRO
Relatíve kevés pénzből kijön, nagyon egyszerű, és az íze olyan, akár az igazi Baileysé. Legjobb, ha mindjárt dupla adagot csináltok, nehogy kevés legyen.
GASZTRO
karácsonykor még a legegyszerűbb kakaós csiga is ünnepi köntösbe bújik. Jelen esetben pudinggá válik.
GASZTRO
Cipruson a baklava, Belgiumban a gofri a kedvenc, ez annyira nem meglepő. Na és nálunk? Mit tippelsz?
GASZTRO
A legtöbb családban karácsonykor a hús a főszereplő az asztalon. Most azonban azoknak szeretnénk ötleteket adni, akiknél bármilyen okból nem szerepel a hús az ünnepi menüben.
GASZTRO
Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?
GASZTRO
Egy hagyományos desszert fűszerekkel, fahéjas keksszel, naranccsal és mandarinnal – karácsonyivá alakítva.
GASZTRO
A legtöbb családban imádják ezt az aprósütit, bár sokszor a bolti változat kerül az asztalra. Pedig nagyon könnyű elkészíteni!
Népszerű
Ajánljuk